tabii yalnız kalmak gusel bışe değill etrafnda ınsan olsun ama yardımı dokunacak olsun kurukalabalık olmasn benm kaynanam dediğim gelıpte oturup ayağına hzmet beklıcekse o halımle hıççç gelmesınn yaniii
düşünmemelazım bence etrafinizdaki insanlarin kiymetini bilmeniz lazim bilip bilmeden böyele kelimeler kullanma nereden biliyorsun kıymet bilmediğimizi dediğin gibi bizi tanımıyorsun ahkam kesiyorsun sen benim kadar yalnız kalmış olamazsın ben 8 yıl önce evlendim ve hiç bilmediğim bir şehre gelin geldim kışın 48 hanelik sitede e4şimle oturuyorum ve eşim sabahtan akşama kadar evde yok tam bir hapishane hayatı eşimin ailesi var çarşıda görümcem rahmetli kayınvalide ve elti yalnız kalmıyım diye onlara sığındım ilk evlendiğim yıllarda ve beni hizmetçi gibi kullandılar bebeğim düştü yalan söylüyo düşmedi dediler allahtan doktor eşimin yanında söyledi otobüste eşimin yanında çantam çalındı yalan söylüyo çaldırmamıştır dediler yalnız olduğum için azıma ettiler bıktım dedim anam beni bunlara hizmetçimi doğurdu dedim yapmasan küsüyolar yüzüne bakmıyolar görümcemin kayınvalidesi bile hizmet bekler onun çocuğu yok gelsin bana yardım etsin bir iki gün hastayım de gitme karabatak karabatak diyolardı kolaymı sanıyorsun insanlarla uğraşmak kendi adına konuş istediğin kadar bizim hakkımızda yorum yapma bir daha
evet haklısın herkesde bı naz bı nıyaz... bu arada sasracaksın ama ağlayan görümcem değil benım eşim tek çocuk kaynanam kendı ablasıyla gelıo bana ve resım ısteyıp ağlayan kaynanam.kaydirigubbakcemile3 kaynanam ağlıo yanı karın benı tersledı dıee...senın arkadaşına yapılanda ıs değil yanıı kıme neymışşş kaç paralık alışverış yapıldığındann onalara ne oluyo yanii..benım alışverışım 3 mılyarı buluo yanı odası falan derken kımene yaa...senın görümcen var ve Allah kolaylık versın bende bıde görumce olsa ne olurum bılmıom..ole olur zaten sen bırazcık ağlarsın onlar böğürmeye başlar sırf bışe ısteme dıe...
yerçekimli karanfil arkadaşım inan hayatta kimseyi kırmak istemem ne geldiyse başıma bunda geldi zaten bence etrafinizdaki insanlarin kiymetini bilmeniz lazim cümlesi beni sinirlendirdi ben yıllarca ekonomik bir bağımlılığım olmadığı halde iyi bir gelin olmak için ilk kayınvalideme yardımcı oldum sonra görümceme sonra görümcemin kayınvalidesine niye oturduğum çevremde onlar var kıymetini bileyim diye inan beklentilere cevap veremeyecek duruma geldim kendi evime geldiğimde heryerim yorgunluktan ağrıyordu bir gün yapmamayayım dünyanın en kötü insanı ben oluyordum kayınvalidem rahmetli olduda eşim karışmıyo artık
anglnrcn çok çoook haklısın yazdıklarının birçoğu çook doğru şeyler ama birşey hatırlatmak isterim hiçbir bebek aynı değildir altınıu değiştirdim yıkadım ağlamıyolar zaten sürekli uyuyolar demişsin bnm kızım doğdu 2 gün uyudu sessiz sakin 3gün eveimize geçtik o gece acildeydik biliyomusun ağlama krizi yüzünden morardı kızım yani bu kdr hafife almayın bazı şeyleri tamam kötü huysuz cahil olabilirler ama unutmayınki anne onlar ve tecrübebliler düsünmemlazım nickli arkadaşında dediği gibi kuru kalabalık bile olsa birileri olsun çünkü insan ihtiyac duyuyor sen ablamın ağrısı olmadı çok rahat demişsin bnde sezeryan oldum 2 hafta kalkamadım yerimden ağrılarım oldu tuvalete bile eşim götürdü getirdi her doğum farklıdır her bünye farklıdır
Canım ama arkadaş da kötü birşey dememiş ki. O da kendi yaşadığını anlatmış, herkese iyi dileklerde bulunmuş. O da etrafındaki kalabalığın kendisine nasıl yardımcı olamadığını yazmış, yalnızlığından bahsetmiş. Neden kızdın ki? Hamile hamile birbirinizi üzmeyin derim ben. Herkese kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim.
evet sanırım öyle olacak baksana sımdıden başladı lohusa sendroomu duygusallık yaptı kadnda yazık şimdiden ağlamalar başladı:)))a.s
yirim seni benn :)
cok tesekkur ederim. kelimelere takilmadan manaya baktigin icin. olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?