suanda ne kadar var arkadaşım doğumuna..
bu stresle nasıl erkenden doğurmadık hayret:)
tabiki o istedi diye onun dediğini almayacaksın eşinle sen ne istersen onu alcaksınız ama dediğin çok doğru huylu huyundan vazgeçmez bu yaştan sonra değiştiremezsiniz onuda öyle idare edeceksiniz hee diyip geçeceksiniz yapcak bişy yok huzur için böyle olması gerekiyorben de bunu demeye calisiyordum..
benim de neler yasadigimi bilemezsin sonucta. angelnrcn ben sana hitaben de konusmadim genel soyledim.
turkiye de bilmedigin bir sehre evlenmissin, ama bak ben yurt disina ciktim.
esim psikolojik yonden rahatsizdi, ilac kullaniyordu. bebekle ilgilenir gibi onunla ilgilenmek zorundaydim. mantikli dusunemiyordu. elhamdulillah iyi artik..
kocami benden sogutmaya calisan bir eltim vardi. o eltimin agina dusen kaynanam. kaynanam saf, eltim uyanik, parmaginda oynatip durdu.
yeni evlenmistim, ilk sene kayinvalidemlerle oturmak zorunda kaldim. kayinlarim, eltim herkes gule oynaya muhabbet ederken ben evcil hayvan gibi onlari dinliyordum. sikilip mutfaga girince suc olurdu, odama cikip uzansam suc olurdu, bilmedigim yollar, anlamadigim tabelalar, evde hapis gibi kaynanamla otururdum. esim 12 saat calisiyor gunde. aksam gelirdi. kut yorgunluktan uyurdu hemen.. ona derdimi anlatamiydum, anlatsam anlamiyodu kendi derdinden dolayi,
annemle konussam suc olurdu o kadar uzun ne konusuyomusum diye, annemle de dertlesemiyodum akli bende kalicak diye..
gezmeye giderdik cumartesi, ben burda essek basimiyim derdi eve biraz gec gelsek bi guzel haslanirdik, keyfimin icine ederdi...
yani neler sayayim bitmez..
herkez az cok birseyler yasadi.
bu iki sene bana cok sey ogretti..
simdi kayinvalideme gelince,
bi hayrini gormedim, tek derdi millet konusmasin, beni dusundugu yok.
butun bunlara ragmen, hamileligimde oldugu gibi, allahin izniyle dogumum geldiginde o zaman da ondan ilgi beliyor olucam.
belki bosa bir bekleyis olucak ama,..
gelsin keske, insallah o duyguyu ben de tadicam. o seneler once tatmis. ne olursa olsun o bir anne.
simdiden besik hakkinda fikir soyluyor, soylesin, sirf o soyledi diye direk karsi cikicak halim yok.
yani ben cok kirginim ona evet, ama kin besleme taraftari degilim.
kocama kalsa her soyledigim suc oluyor benim. hakli olsam da sus diyor bana, neden cunku onun annesi.
benim nefretimle veya ofkemle degismeyecek cunku.
tabiki o istedi diye onun dediğini almayacaksın eşinle sen ne istersen onu alcaksınız ama dediğin çok doğru huylu huyundan vazgeçmez bu yaştan sonra değiştiremezsiniz onuda öyle idare edeceksiniz hee diyip geçeceksiniz yapcak bişy yok huzur için böyle olması gerekiyor
kızlar nasılsınz??benım morallerım çökmüş durumda.kayınvalıdemle aramzda kırgnlık vardı en son anlatmıştım dügün fotolarını arkadaşlarına götrmekıstedı vemedım dıe kustu bana.gecen gun eşime mesaj yazmışşş.eşimde ben görmıyım dıye sılmış kayınvalıdemın telefonuna baktım gzlıce gden kutusuna yazdığı mesaj "oğlum seni çok sevıyoruz bız kızgnlığım sana değil ama O KARIN benımkımolduğumu anlayana kadar konuşmıycam o karınla işim var" ben bu mesajı gördum elım ayağım tıtredı sınırden ne demek bu yaaa resmen kocamı bana kışkırtmaya calışıo eşim uzulmıyeyım dıe bışey demedı bana bnde okuduğumu sölemedım şimdi eşim annesıne soğuk davranıyo.ve ben gebelığımın 37. haftasındayım kımse kırılmasın dıe herşeye susarken hanfendının yaptığına bak tam doğum uzerı ortalık karıştırıo Allaha havale edıyorummm.vee ben yıne sustumm...
boşver cnm sen kafana takmamaya çalış bebeğini düşün Allah korusun ona bişi olsa n çok senin canın yanar.üzme kendini.bebek olunca nasıl olsa gelmicekmi size mutlaka gelicek dayanamaz merak etme. sende bu bahaneyle çok yüz verme mesafe koymaya çalış vardır bunda da bi hayır sıkma canını
kızlar nasılsınz??benım morallerım çökmüş durumda.kayınvalıdemle aramzda kırgnlık vardı en son anlatmıştım dügün fotolarını arkadaşlarına götrmekıstedı vemedım dıe kustu bana.gecen gun eşime mesaj yazmışşş.eşimde ben görmıyım dıye sılmış kayınvalıdemın telefonuna baktım gzlıce gden kutusuna yazdığı mesaj "oğlum seni çok sevıyoruz bız kızgnlığım sana değil ama O KARIN benımkımolduğumu anlayana kadar konuşmıycam o karınla işim var" ben bu mesajı gördum elım ayağım tıtredı sınırden ne demek bu yaaa resmen kocamı bana kışkırtmaya calışıo eşim uzulmıyeyım dıe bışey demedı bana bnde okuduğumu sölemedım şimdi eşim annesıne soğuk davranıyo.ve ben gebelığımın 37. haftasındayım kımse kırılmasın dıe herşeye susarken hanfendının yaptığına bak tam doğum uzerı ortalık karıştırıo Allaha havale edıyorummm.vee ben yıne sustumm...
öyle canım benım ya uzulmemeye calışıyorum ama duşunsene eşinın telınde böle bı msj görduğunu ne olduğumu sasrdım benım için O KARIN demışş ama yuzume karsı gayet bışey yokmuş gbı davranyo ıkı yuzlu yanii..bıkktım zaten artık tek ıstegım bir an önce sağlıklı sağ salim bebişime kavuşmak başkada bişey ıstemıyorumm..
ay canım benim ya üzme kendini sakınnlara yüz verme boşver takma kafana uzak dur eşinlede onlar için aran açılmasın
utanmaz saygısız insanlar ya allahlarından bulsunlarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?