Lohusalık ve ben

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
10 gün oldu doğum yapalı 1 hafta annemde kaldım her şey çok güzeldi bebeğimin her şeyiyle ben ilgileniyordum annem yemek vs benle ilgileniyordu eşim gel diye tutturunca bende kendi evime geldim. Annemde İstanbul'a gidicekti bir kaçmaz günlüğüne ama nedense geldiğimden beri canım çok sıkkın eşim gece geliyor benle ilgilendiği bile yok çok yanlız hissediyorum gün içinde sürekli ağlıyorum burda hiç huzurlu değilim .
Hem gel diye tutturuyor geliyorum ne evde duruyo ne bisey yapıyor beni yanlız bırakıyor çok bilmiyorum kafam çok dolu çok mutsuzum. Geldiğimden beri ölmeyi istiyorum. Eşim beni gerçekten çok şaşırttı bu kadar yanliz birakicagini düşünmedim. Umursamaz olucaginida.
Bebegimle ilgili Allah'a şükür
Bir problem yok sorun eşim ve umursamazligi

Sadece paylaşmak istedim belki icim rahatlar diye. Şimdiden teşekkür ederim. ((((((+

Konusuyorum anlamiyorda umursammiyor. Annem İstanbul'dan dönsün geri gidicem

Sende onu ara gel diye zırt pırt.
Ölmeyi düşünmek kadar kötü durumdaysanız bunun için dra gitmeniz gerekir depresyona girmişsiniz. Küçücük bebeğiniz varken bu kadar kötü düşünmek durumunuzun iyi olmadığını gösteriyor..

Yalnız bırakıp gece gelmesi keyfiyen mi yoksa mesaisi o şekilde mi? Eğer keyfi bir durumsa konuşun duygularınızi anlatın ona da .anneniz belki yanınıza gelip biraz kalabilir yoğun bir kısır döngü bu süreç .emzirmesi maması bezi gazı derken hep bunalım takilmaniz normal

İş sebebiyle mi yalnız bırakıyor seni? Eğer keyfi ise hatırlatmakta fayda var bebek onun da bebeği. Sana yardım etmesi yetmeyecek bebeğin bakımına da iştirak edecek. Otur karşısına konuş. Anlamıyorsa annenin yanına dön.

Sağlıkla büyüt yavrunu. Bu günler herkes için zor geçer. Çevreden yardım almak senin en doğal hakkın.

Şuan senin hayata sımsıkı tutunmn lazım evladın için nasıl böyle düşünebiliyorsun eşinle konuş bebeğinle beraber ilgilenmesi için bir şeyler yapın bu zamanlar zor geçer dua et

Keyfiyen geç geliyor ne yazikki. Bu günde ise giderken gece geç gelirim spora gidicem diyor hiç bişey diyemedim

Bebege yardım etmesini de istemiyorum azcik bana bize zaman ayırdığınız yetecek bana insan bi güler yüz gösterir bari

Spora gitme yanımda kal sana ihtiyacım var demeliydin.Söylemezsen bilemez,aynı şeyleri yapmaya devam eder.Lohusasın normal bu hisler.Sana destek olmasını beklediğini açıkça anlat eşine.Güle güle büyüt bebeğini.

Geçen konuştum tamam saçmalama ilgileniyorum (ki eve gelmeden nasıl ilgileniceksin) baktım takmiyo bende saldım gitti konuşmuyorum boşu boşuna

Çok yanlız kötü aciz hissediyorum (

Annemde yardım etmiyordu ama destekliyordu yanımda olduğunu hissediyodum iyiydim. Döner dönmez şok gibi bişey yasadim

Üzülme.Sütün kesilir bu kadar sıkıntı yaparsan allah korusun.Az sabret annen dönümce yine onun yanına gidersin.Ya da annen sana gelir bir süre toparlanana kadar.

Canım İnan bu öküzlük senin kocana özgü birşey değil, birçok erkek bir bebek doğurup bakmanın bizim üzerimizde yarattığı etkiyi algılayamıyorlar..
Ben Yeni Doğum yaptığımda eşime bir daha ki hayatında anne olursun inşallah, lohusa olursun diye dua ediyordum
Sen bebeğine odaklan, gerekirse annenlere dön.
Eşinle de konuş, anlarsa ne ala.. Anlamazsa da sallama..
Ölmek falan da saçmalama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…