Madem ilgilenmeyecekti, ilgilenen insanların yanından niye alıyor ?10 gün oldu doğum yapalı 1 hafta annemde kaldım her şey çok güzeldi bebeğimin her şeyiyle ben ilgileniyordum annem yemek vs benle ilgileniyordu eşim gel diye tutturunca bende kendi evime geldim. Annemde İstanbul'a gidicekti bir kaçmaz günlüğüne ama nedense geldiğimden beri canım çok sıkkın eşim gece geliyor benle ilgilendiği bile yok çok yanlız hissediyorum gün içinde sürekli ağlıyorum burda hiç huzurlu değilim .
Hem gel diye tutturuyor geliyorum ne evde duruyo ne bisey yapıyor beni yanlız bırakıyor çok bilmiyorum kafam çok dolu çok mutsuzum. Geldiğimden beri ölmeyi istiyorum. Eşim beni gerçekten çok şaşırttı bu kadar yanliz birakicagini düşünmedim. Umursamaz olucaginida.
Bebegimle ilgili Allah'a şükür
Bir problem yok sorun eşim ve umursamazligi
Sadece paylaşmak istedim belki icim rahatlar diye. Şimdiden teşekkür ederim.((((((+
Canım sen de annene geri git. Kırk gün annen baksın sana. Bir bayanın anneye en cok ihtiyacı olduğu bir dönem lohusalık. Eşine de tavrını koy. Keyf için geceleri geç gelmek de ne oluyor. Eşiyle çocuğu ile ilgilenmesi gerekir.Keyfiyen geç geliyor ne yazikki. Bu günde ise giderken gece geç gelirim spora gidicem diyor hiç bişey diyemedim
.mnbkm.
( Kızım uyur uyanır 2 saatte bi emer yarım saat uyanık kalır çok ağlamaz etmez uslu bı bebek hani her an kucağımda yada her an aglamiyorki gene eskisi gibi vakit geçirebiliriz. Ben bı film izlesene bitene kadar bebeğim uyuyo zaten gene vakit ayirabilirim eşime ama o yapmıyor. Günüm saat başı ağlamakla geçiyor gerçekten çok huzursuzum
bian geleceğimi gördüm sanki :) oysa bende hamileyken ne kadar mutluyduk.şimdi tahammülsüz bir insan var karşımda ne desem tersliyor ve benimle ilgilenmiyor bende onunla ilgilenemiyorum çünkü oğlum gündüzleri uyumuyor ,geceleri eşim mesaiye gidiyor .daha bugün evde asalak gibi yaşadığımı söyledi tek işim çocuğu bahane edip evde otururken evi dağıtıyormuşum nasıl hazmedeceğimi bilmiyorum bunları . oğlum büyüdükce değişirmi herşey yoksa daha da mı kötü olur kafamda deli sorular...Ben de sasirmistim o yalniz birakmalarina basta.. ama.esim.is geregi birakmak zorunda kaliyodu. Fakat ben.bekliyodum ki, gec de gelse benle eskisi gibi ilgilensin.. bebegi uyutusn,ev isi yapsin,biseyler yapsin..sonra tartismalarimiz oldu. Ben daha cok,cinsellige bagladim tabi bunlari. Cunku 4ay olmustu hala cinselligimiz yok gibiydi falan. Heralde dedim ondan batiyorum gozune. Benim istegim yok falan,o da istyo ama.bisey yapamiyoruz. Yorgunluk,zamansizlik,bebegin 15dk da bi aglayarak.uyanmasi bi memeyle uyumasi..sonra iste tartismalar kavgalar. Benim uzulmelerim kusmelerim icime kapanmalarim..
Gel zaman.git zaman.artik uzulmemeye basladim. Bagirirsa bagirdigi yerde kaldi. Cevap vermemeye basladim ki,herzaman son sozu ben soylerim gibi bi egom da vardi onceden..
Sanirim bebek on plana gecti. Artik cok takmyorum küsmyorum da..umursamyorum galiba.. zaten uzulmeye hakkim yok sanki. Gozumun icine bakip suratimdan birseylerin yolunda olmadigini anlayan uzulen bi bebek var karsimda. Artik gulumsuyorum esim uzse bile..
Simdi kizim 10aylik oldu daha yeni..
Cinsellik hala yok gibi. Blmiyorum nolur da..
Esimle sevgili gibiydik en son hamileyken dizine yatardim da saclarimi oksardi film izlerdik. Su an aramizda mesafeler var. Vakitsizlikten kaynakli hep..
Sizde esinizle beraber vakit gecirmeye odaklanin. Onunla duygularinizi paylasin. Ama olmeyi dusunmek cok sacma. O 10gunluk bebis 10aylik olsun da bakin bakalim.. hayat onun etrafinda guzel olucak,bi onun icin doncek dunyaniz.. :)
10 gün oldu doğum yapalı 1 hafta annemde kaldım her şey çok güzeldi bebeğimin her şeyiyle ben ilgileniyordum annem yemek vs benle ilgileniyordu eşim gel diye tutturunca bende kendi evime geldim. Annemde İstanbul'a gidicekti bir kaçmaz günlüğüne ama nedense geldiğimden beri canım çok sıkkın eşim gece geliyor benle ilgilendiği bile yok çok yanlız hissediyorum gün içinde sürekli ağlıyorum burda hiç huzurlu değilim .
Hem gel diye tutturuyor geliyorum ne evde duruyo ne bisey yapıyor beni yanlız bırakıyor çok bilmiyorum kafam çok dolu çok mutsuzum. Geldiğimden beri ölmeyi istiyorum. Eşim beni gerçekten çok şaşırttı bu kadar yanliz birakicagini düşünmedim. Umursamaz olucaginida.
Sadece paylaşmak istedim belki icim rahatlar diye. Şimdiden teşekkür ederim.((((((+
Eşiniz yalnız bırakma sın koruyucu âyet okuyun siz10 gün oldu doğum yapalı 1 hafta annemde kaldım her şey çok güzeldi bebeğimin her şeyiyle ben ilgileniyordum annem yemek vs benle ilgileniyordu eşim gel diye tutturunca bende kendi evime geldim. Annemde İstanbul'a gidicekti bir kaçmaz günlüğüne ama nedense geldiğimden beri canım çok sıkkın eşim gece geliyor benle ilgilendiği bile yok çok yanlız hissediyorum gün içinde sürekli ağlıyorum burda hiç huzurlu değilim .
bian geleceğimi gördüm sanki :) oysa bende hamileyken ne kadar mutluyduk.şimdi tahammülsüz bir insan var karşımda ne desem tersliyor ve benimle ilgilenmiyor bende onunla ilgilenemiyorum çünkü oğlum gündüzleri uyumuyor ,geceleri eşim mesaiye gidiyor .daha bugün evde asalak gibi yaşadığımı söyledi tek işim çocuğu bahane edip evde otururken evi dağıtıyormuşum nasıl hazmedeceğimi bilmiyorum bunları . oğlum büyüdükce değişirmi herşey yoksa daha da mı kötü olur kafamda deli sorular...
Benim bebeğim prematüre ,4 bucuk düzeltilmiş 2 bucuk aylık .erkekler hep aynı demek ki .benim eşim titiz benim burnumdan getiriyor evi temizler ama bana saya saya birde görsen ev temiz ,her sabah herkesin evi olduğu gibi dağınık sadece .kilo aldım ama sadece 5 kilo gören doğum yapmış demez ama eşim hala dolaptaki gecelikleri giymememden şikayetci ,olmuyor işte sıfır beden değilim artık .biz sürekli hasteneye gidiyoruz sağlık problemleri var şükür düzeliyor :) hastane randevularını raporları ilaçları bebeğin eksikleri beslenmesi herşeyi bende ama eşime sorsan herşeye yetişemiyormuş artık bende cevap vermeyeceğim .bu sabah geldi 11 e kadar bekledi kahvaltı hazırlmadım çünkü oğlumla ilgilendim hep o tv izledi yattı aç karna ,aman banane hiçbir işe yaramıyormuşum ya zaten kendi halletsin her işini.Evet evet,baska.isimiz yok ev dagitmayla ugrasiyoruz zaten .. bilmiyorum nasil.hazmedicez.. Benimki de salak salak laflar etti gecenlerde. Kavga ediyoduk, sen kimsin ki,kadin misin hic bisey goremiyoruz da artik falan filan dedi. Kadinim evet bak en.buyuk gostergesi kucagimda dedim.. sanki kadin olmak sevismek bi tek. Lafa bak.
Beni cok sinirlendiren seyler dese de umursamyorum bebegimle ilglenmek.zorundayim..
Ayrica bana laf ediyor da.. dun aksam eve geldi,yemek.yapiyordum ben de mutfakta. Gumn diye bi ses.. eyvah dedim cocuk kafa ustu dustu kesin. Bebegin aglama sesine kostum. Yazik ayaga kalkcam kanepeye tutunp.derken dusmus halısiz zeminekafa arkasina dusmus.. aferin dedim esime..yetisemedim bi anda dustu diyo. Elinde telefon.. yok bacagim agriyo yok hasta gbiyim,bugun migrenim tuttu vs vs bi ton sey siraliyo bide hergun. Vurup.kafayi erkenden yatito bazen. Biz bebekle kaliyoruz gene bas basa. Benimki de gece 12den once uyumak bilmiyo. Hani usluca dursa oynasa neyse . Hep agliyo biyerde memnun olmuyo. Hep ihi ihi ihi.. uykusu oluyo ama uyumamak icin.inat ediyo o da. Ve sabah en.gec 7de uyanir. Gun icindeki.uykulari 30 dk 40 dk ..bazen 20 dk. Ve 2kere ancak uyur..
Onlarda da gene ayni sekilde uykudan mahvolup aglar 2saate ancak uyur. :/
Yani tum gun fiziksel yorulmanin yaninda insanin beyni de yoruluyo. Ama bi yorulan kendisi gbi beyfendi..
Calismiyorum evdeyim diye ona cok rahatmisim gibi geliyo. Cocugun tum sorunlulugu bende. Yemek.yemeyi ogretmeye calisiyorum mesela. Bogulmadan kusmadan ögurmeden yemek yiyebilse rahatliycam. Yazik ne vereem.bogulur gbi oluyo mesela,o anlari ben.yasiyorum. Esimin.ne haberi var.. saniyo ki cocugun agzina tepiyosun o da lak diye yutuyo....
Sizinki kac aylik acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?