- 25 Mart 2022
- 249
- 55
- 48
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Eşin ağzını açıp karısını el kadar bebesini korumaktan acizse al o telefonu sen aç söyle. Bu ne düşüncesizlik yok artıkBurda konu acmıstım yurtdısında yasadıgı icin kaynım 35 haftalıkken bende 2 hafta kalmıstı nişanı icin.ne hazırlık ne bir sey yapamamıstım bebegime annemlerde kalmıstım hatta 7 gün falan.Kaynım gidince de erken dogum riskim cıktı hep evde yattım annem bir haftada tüm evi bebeğin ütüsünü işini bitirmeye calıstı cok yoruldu.Kayınvalidem sagolsun uzakta oldugu icin dünya umrunda degil arayınca yalandan ay yetistirirsiniz allah yardımcın olsun der kapatır.Neyse bugğn ögrendimki bebegim 45-50 günlükken görümcem ortalama 3 hafta kaynımda 3 günlügüne kalmaya gelicekmis.Kayınvalidemler sonra gelicek onlar gelemiyor su an.Ben istemiyorum eşimde istemiyor ama söyleyemiyor.Yani görümcem hadi neyse ama kaynım neden geliyor daha yeni gitti.Bebekle evde nasıl rahat edeyim her ne kadar otel gibi kullansada. Kayınvalidemde hic yönlendirmiyor umrunda degil esimde onları kıramıyor cok sıkıldım
Ya saka gibi ama yapamıyor.Alınırlar nasıl diyim diyor.Söyleyecek ama su sekilde gelmesi cok uygun olmaz daha yeni geldi para harcamasın gibi.Gmrümcem icinde 1-2 hafta kalsın diyecek.Ben dedimki otelde kalsın söyle ya da nişanlısı düsünsün banane.Yani bilmiyorum ne demekiyim ne yapmalıyımEşin ağzını açıp karısını el kadar bebesini korumaktan acizse al o telefonu sen aç söyle. Bu ne düşüncesizlik yok artık
Biz söyleyelim o zaman
Açıkça söyleyin bebeğin uyku düzeni yok ilerde bir düzeni olsun o zaman gelirsiniz diye geçiştirirsinizBurda konu acmıstım yurtdısında yasadıgı icin kaynım 35 haftalıkken bende 2 hafta kalmıstı nişanı icin.ne hazırlık ne bir sey yapamamıstım bebegime annemlerde kalmıstım hatta 7 gün falan.Kaynım gidince de erken dogum riskim cıktı hep evde yattım annem bir haftada tüm evi bebeğin ütüsünü işini bitirmeye calıstı cok yoruldu.Kayınvalidem sagolsun uzakta oldugu icin dünya umrunda degil arayınca yalandan ay yetistirirsiniz allah yardımcın olsun der kapatır.Neyse bugğn ögrendimki bebegim 45-50 günlükken görümcem ortalama 3 hafta kaynımda 3 günlügüne kalmaya gelicekmis.Kayınvalidemler sonra gelicek onlar gelemiyor su an.Ben istemiyorum eşimde istemiyor ama söyleyemiyor.Yani görümcem hadi neyse ama kaynım neden geliyor daha yeni gitti.Bebekle evde nasıl rahat edeyim her ne kadar otel gibi kullansada. Kayınvalidemde hic yönlendirmiyor umrunda degil esimde onları kıramıyor cok sıkıldım
ya bide daha yeni gitti agustos sonuna kadar burdaydı.Ve zorlandıgımı da gördü hala gelmek istemesi yüzsüzlük geliyorVer numarayı da ben söyleyeyim
Lohusanın evine yardım haricinde yatılı kalınmaz. Hele hele kaynın hiç işi yok.
Gelme diyeceksiniz olacak bitecek
Ya aynen ben de istemiyorum kız cocugu yardım eder falan diyorlar da ne kadar edebilir ve ben cocugumla yalnız kalmak isteyebilirim.Cok anlayıssızlar iste kaynanamda umursamıyor bilerek yapıyor ya da.Hatta 1 ay bile kalabilir bekliyorumKızım 1.5 yaşında ona rağmen yatılı misafir çok zor geliyor bana.gorumcen niçin o kadar kalıyor.ay çok şükür eşimin ailesinin tek iyi huyu bu iki günden fazla kalmazlar yatılı.bu kadar uzun süre lohusa olmasanız bile çok fazla
Ne yapmalıyım ama degistirmek istiyorum bu özelliğini.Takdir edilmek icin cok caba harcıyor gercekten.Biz doguluyuz kardesinin evi varken otelde kal diyemem diyorDaha önceki konunuza yazdım yine yazayım senin kocan el iyisi,gözü çocuk eş görmüyor.Anası,ablası ,abisi kırılmasın diye sizi sefil etmeyi uygun görüyor .Onun en kıymetlisi siz değilsiniz, onlar.Sizi kırar incitir onları kırmaz.Size her lafı söyler onlara ağzını açmaz,sizinle arayı bozar onlar küsecek diye aklı çıkar İşte böyle bir adamla evlisiniz ..
Görümceminde 2-3 hafta kalması saçma degil mi ve bunu yönlendirmesi gereken kayınvalidem benceVerin valizi eline eşinizin artık kardeşinin evi yok gidin beraber otelde kalın diye söyleyin
Mıy mıy eden adamlar yüzünden hep bu kadınlar kötü oluyor
Biri de babam valla yıldık yıllarca
Yok hayır her iş eşten kaynaklıGörümceminde 2-3 hafta kalması saçma degil mi ve bunu yönlendirmesi gereken kayınvalidem bence
Değiştiremezsin onun kafa yapısı bu. "Anam babam söz konusu olduğunda eşimi bile gözüm görmez "diyor. Onlar takdir etsin,başını okşasın diye sizi her türlü zor duruma sokar,ve işin sonunda onlar benim ailem ne yaptın ki ,kalbin kötü der.Sizde boşu boşuna çektiğinizle kalırsınız.Adam size acımıyor, evlilik için değişmiyor siz niye hâlâ bu adam için uğraşıyorsunuz.Bu hikayenin sonunda siz ve evladınız mağdur olacak.O yine dönüp anasına babasına sarılır olan size olur ..Ne yapmalıyım ama degistirmek istiyorum bu özelliğini.Takdir edilmek icin cok caba harcıyor gercekten.Biz doguluyuz kardesinin evi varken otelde kal diyemem diyor
Değişmez. Sazı kendin al eline müsait değiliz de. Bu tür şeylerde seni arasınlar madem kocan sizi umursamiyorNe yapmalıyım ama degistirmek istiyorum bu özelliğini.Takdir edilmek icin cok caba harcıyor gercekten.Biz doguluyuz kardesinin evi varken otelde kal diyemem diyor
Kaynana ne alaka??? Eşiniz diyecek olmaz diye. Siz tüm suçu kaynanaya atarak aklınızda eşinizi aklamaya çalışmayın.Tüm suç eşinizde ....Görümceminde 2-3 hafta kalması saçma degil mi ve bunu yönlendirmesi gereken kayınvalidem bence
Kaale alıp beni aramadı ki kimse ben dün esimden ögrendim arasa derdim de isteBizim milletimizin genel problemi söyleyememe.
Söyleyeceksiniz, yeni doğum yaptım yeni düzen kuruyorum yatılı misafir kabul edemem diyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?