- 4 Mart 2012
- 16.085
- 37.422
- 798
- Konu Sahibi flowerworld
-
3 gün kalmayacak mı? Nişanlısını görmeye gelecek galiba. Sobçnuç olarak kimse sizden iş güç beklemeyecektir.Ya saka gibi ama yapamıyor.Alınırlar nasıl diyim diyor.Söyleyecek ama su sekilde gelmesi cok uygun olmaz daha yeni geldi para harcamasın gibi.Gmrümcem icinde 1-2 hafta kalsın diyecek.Ben dedimki otelde kalsın söyle ya da nişanlısı düsünsün banane.Yani bilmiyorum ne demekiyim ne yapmalıyım
Ver biz arayalım söyleyelim o zaman yani alınırlarsa alınsın bu kadar düşüncesiz olmasınlar o zaman. Niye bu kadar pasifsiniz anlamadım kocanızdan çok korkuyo falan mısınız?Ya saka gibi ama yapamıyor.Alınırlar nasıl diyim diyor.Söyleyecek ama su sekilde gelmesi cok uygun olmaz daha yeni geldi para harcamasın gibi.Gmrümcem icinde 1-2 hafta kalsın diyecek.Ben dedimki otelde kalsın söyle ya da nişanlısı düsünsün banane.Yani bilmiyorum ne demekiyim ne yapmalıyım
Hayır korkmuyorum az önce kocam aramıs kayınvalidemi söylemis o da otel tutucak zaten demisVer biz arayalım söyleyelim o zaman yani alınırlarsa alınsın bu kadar düşüncesiz olmasınlar o zaman. Niye bu kadar pasifsiniz anlamadım kocanızdan çok korkuyo falan mısınız?
Aradı kayınvalidemi otelde kalacak kaynımBen soylyim diyince tamam ben konuscam dedigine inandin mi cidden
Harbiden git yatak dosek ayarla yani bu kadar saf olamazsin
Sen konusma karistirma isi diye tamam konuscam diyip salliyor basindan anlamiyor musun bunu?
Kendin arayacaksin soyleyeceksin
Kocan ben soyleyecektim dediginde de sana seneye arardin canim diyip gececeksin
Nasil bu kadar pasifsiniz bu evliliklerde anlamiyorum
Isten kovulmaya korkan stajyer gibisiniz
Hadi bakalım çok inanmadım o koca ailesine karşı bu kadar dik duramaz onların gönlünü almak için öyle birşey yaparki şaşar kalırsınız.Bekleyin adam müthiş bir final hazırlıyorAradı kayınvalidemi otelde kalacak kaynım
Aradı kayınvalidemi otelde kalacak kaynım
İstemiyorsaniz musaitvdegiliz deyin. Yurtdışından gelenin otelde kalmamasıni da ayrı ilginç buluyorum. İnsan rahat edemez bir defa yani tatile diye geliyorlarsa. Yılda bir tatile gelip baskasinin kanepesinde uyumak ne saçmaBurda konu acmıstım yurtdısında yasadıgı icin kaynım 35 haftalıkken bende 2 hafta kalmıstı nişanı icin.ne hazırlık ne bir sey yapamamıstım bebegime annemlerde kalmıstım hatta 7 gün falan.Kaynım gidince de erken dogum riskim cıktı hep evde yattım annem bir haftada tüm evi bebeğin ütüsünü işini bitirmeye calıstı cok yoruldu.Kayınvalidem sagolsun uzakta oldugu icin dünya umrunda degil arayınca yalandan ay yetistirirsiniz allah yardımcın olsun der kapatır.Neyse bugğn ögrendimki bebegim 45-50 günlükken görümcem ortalama 3 hafta kaynımda 3 günlügüne kalmaya gelicekmis.Kayınvalidemler sonra gelicek onlar gelemiyor su an.Ben istemiyorum eşimde istemiyor ama söyleyemiyor.Yani görümcem hadi neyse ama kaynım neden geliyor daha yeni gitti.Bebekle evde nasıl rahat edeyim her ne kadar otel gibi kullansada. Kayınvalidemde hic yönlendirmiyor umrunda degil esimde onları kıramıyor cok sıkıldım
Ya kusura bakma ama senin önce kocana haddini bildirmen gerekli ne alaka hala abisini düşünüyorGüya eşimde bozulmus ama şey demis abi daha yeni geldin para harcadın cok masraflı degil mi sana demis.Soguk konusmıs sonra.Yani böyle yapınca anlayacaklarını düsüniyor o beni de düşünmüyor abisi nasıl dügüne para biriktirecek onu düsüniyor
Bana inandırıcı gelmedi ama neyse.. son dakika golu atarlar size. Otelde kalacak insan baştan derdi telefonda konuşurken birden ne değişmiş de otelde kalası tutmuş kaynınızınHayır korkmuyorum az önce kocam aramıs kayınvalidemi söylemis o da otel tutucak zaten demis
Aynen kayni muhtemelen yakin otelde yer bulamayacak bla blaBana inandırıcı gelmedi ama neyse.. son dakika golu atarlar size. Otelde kalacak insan baştan derdi telefonda konuşurken birden ne değişmiş de otelde kalası tutmuş kaynınızın
Bakın bu günlerin bir daha geri dönüşü yok. Bebeğiniz küçük ve beraber özel geçirmeniz gereken zamanlar darılır küser diye düşünmeyin misafir kabul etmeyin açıkça söyleyin ki sürekli tekrar etmesinBurda konu acmıstım yurtdısında yasadıgı icin kaynım 35 haftalıkken bende 2 hafta kalmıstı nişanı icin.ne hazırlık ne bir sey yapamamıstım bebegime annemlerde kalmıstım hatta 7 gün falan.Kaynım gidince de erken dogum riskim cıktı hep evde yattım annem bir haftada tüm evi bebeğin ütüsünü işini bitirmeye calıstı cok yoruldu.Kayınvalidem sagolsun uzakta oldugu icin dünya umrunda degil arayınca yalandan ay yetistirirsiniz allah yardımcın olsun der kapatır.Neyse bugğn ögrendimki bebegim 45-50 günlükken görümcem ortalama 3 hafta kaynımda 3 günlügüne kalmaya gelicekmis.Kayınvalidemler sonra gelicek onlar gelemiyor su an.Ben istemiyorum eşimde istemiyor ama söyleyemiyor.Yani görümcem hadi neyse ama kaynım neden geliyor daha yeni gitti.Bebekle evde nasıl rahat edeyim her ne kadar otel gibi kullansada. Kayınvalidemde hic yönlendirmiyor umrunda degil esimde onları kıramıyor cok sıkıldım
Kesinlikle öyle olacak,konu sahibini ezmek için ardından görümce gelecek koca yine suskun ailesini mutlu etme derdinde Alt mesaj: Sen istediğin kadar kudur,biz canımız istediğinde geliriz kalırız senin bu evde bir hükmün yok"Aynen kayni muhtemelen yakin otelde yer bulamayacak bla bla
Esi de diyecek kardesimi 3 gun agirlayamayacak miyim bla bla
Sonuç; konu sahibi dösek seriyor
Bence eşiniz söylesin. Çekiniyor diyorsunuz, zor bir lohusalık geçirdi ve şu an zor dönemlerden geçiyoruz falan desin biraz abartsın, size yansıtmak istemiyoruz falan desin, bu dönem bir geçsin sonra konuşalım desin. Diyemiyorsa siz deyin. Yani sorun sizde değil bizde gibisinden.Ya saka gibi ama yapamıyor.Alınırlar nasıl diyim diyor.Söyleyecek ama su sekilde gelmesi cok uygun olmaz daha yeni geldi para harcamasın gibi.Gmrümcem icinde 1-2 hafta kalsın diyecek.Ben dedimki otelde kalsın söyle ya da nişanlısı düsünsün banane.Yani bilmiyorum ne demekiyim ne yapmalıyım
Eşiniz masraf olmasın diye gelmesinden, gelsin de otelde kalsın, söylemine nasıl döndü? Bence boşluklar var. Ya siz ikna oldunuz ya da orada ikna olmuş gibi davranan birileri var.Aramıs eşim kayınvalidemi otelde kalıcak kaynım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?