Lohusalık yeni bitmisken yatılı gelen görümce ve kayın

3 gün kalmayacak mı? Nişanlısını görmeye gelecek galiba. Sobçnuç olarak kimse sizden iş güç beklemeyecektir.

Otal olarak kullanır diyorsunuz. Açıkçası bana biraz tepkiniz fazla geldi.

Ver biz arayalım söyleyelim o zaman yani alınırlarsa alınsın bu kadar düşüncesiz olmasınlar o zaman. Niye bu kadar pasifsiniz anlamadım kocanızdan çok korkuyo falan mısınız?

Aradı kayınvalidemi otelde kalacak kaynım

İstemiyorsaniz musaitvdegiliz deyin. Yurtdışından gelenin otelde kalmamasıni da ayrı ilginç buluyorum. İnsan rahat edemez bir defa yani tatile diye geliyorlarsa. Yılda bir tatile gelip baskasinin kanepesinde uyumak ne saçma

Ya kusura bakma ama senin önce kocana haddini bildirmen gerekli ne alaka hala abisini düşünüyor

Ben bu konuda biraz katiyim. Evimde kimseyi istemiyorsam söylüyorum. Esim halletmese kendim hallederim. Müsait olsam veya istesem problem degil. Ama yasam alanimda benim sözüm gecer, aile üyelerin degil. Yani arayacaksin istemedigini söyleyeceksin esin söylemiyorsa. Eskiden yok su kirilir bu kirilir diye düsünürdüm. Artik yok.

Hayır korkmuyorum az önce kocam aramıs kayınvalidemi söylemis o da otel tutucak zaten demis
Bana inandırıcı gelmedi ama neyse.. son dakika golu atarlar size. Otelde kalacak insan baştan derdi telefonda konuşurken birden ne değişmiş de otelde kalası tutmuş kaynınızın

Ay aklıma manyak görümcem geldi kızım daha 3-4 aylık tutturdu kocamla gelip sizde kalacağım diye. Oysa ben devamlı kızı emzirmekten memelerim açık uyuyorum. Hatun bana da haber vermiyor abisine demiş. Kesinlikle kabul edemem dedim memeler forever yaşıyorum zaten eniştenle evde köşe kapmaca oynayamam en başta senin bu durumdan rahatsız olman lazım diye direttim. Aradı kocam müsait olmadığımızı söyledi bi daha da kapandı bu yatılı kalma muhabbeti

Bana inandırıcı gelmedi ama neyse.. son dakika golu atarlar size. Otelde kalacak insan baştan derdi telefonda konuşurken birden ne değişmiş de otelde kalası tutmuş kaynınızın
Aynen kayni muhtemelen yakin otelde yer bulamayacak bla bla
Esi de diyecek kardesimi 3 gun agirlayamayacak miyim bla bla
Sonuç; konu sahibi dösek seriyor

Valla bende arayıp söylemem diyorsan hazor bebek varken değiştir tavrını. Gir odaya bebekle uyuya kal. Gece uyutmuyor. Onla uyuya kalıyorum de. Kahvaltı hazırlama al çocuğu kucağına bırakmıyor de. Arada lafı koy. Çocukla misafir çok zor oluyormuş de. Kaynım var diye çocuğu emziremiyorum . Oda emmiyor düzgün hemen acıkıyor de geç odana oho bir sürü bahane. Bir şey diyen olursa tartış oh mis

sağlam halimle evimde kimseyi istemiyorum
hele ki lohusa hamile olacam cinnet sebebi
bir de ben anamın evinde bile yatamıyorum bu insanlar nasıl rahat ediyor yahu
bebek ciyaklaması da dinleyecek gezecem diye ,beş dk dayanamam

Bakın bu günlerin bir daha geri dönüşü yok. Bebeğiniz küçük ve beraber özel geçirmeniz gereken zamanlar darılır küser diye düşünmeyin misafir kabul etmeyin açıkça söyleyin ki sürekli tekrar etmesin

Aynen kayni muhtemelen yakin otelde yer bulamayacak bla bla
Esi de diyecek kardesimi 3 gun agirlayamayacak miyim bla bla
Sonuç; konu sahibi dösek seriyor
Kesinlikle öyle olacak,konu sahibini ezmek için ardından görümce gelecek koca yine suskun ailesini mutlu etme derdinde Alt mesaj: Sen istediğin kadar kudur,biz canımız istediğinde geliriz kalırız senin bu evde bir hükmün yok"

Bence eşiniz söylesin. Çekiniyor diyorsunuz, zor bir lohusalık geçirdi ve şu an zor dönemlerden geçiyoruz falan desin biraz abartsın, size yansıtmak istemiyoruz falan desin, bu dönem bir geçsin sonra konuşalım desin. Diyemiyorsa siz deyin. Yani sorun sizde değil bizde gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…