• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalik

Madmazell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
86
Hamileydim esimin tarafi bir kere olsun arayıp sormadı
Beni bıraktım esimi de sormadılar
Bi çorap bile almadılar torunlarına
Doğum yaptım sezeryan oldum bir kere olsun yine aramadılar
Şimdi de eşimden kızımı onlara götürmesini istiyorlar
Görmek istiyorlarsa gelip evimde görsünler
Bebegimin yani benim yanimdir bana acımasız davrana bilen ileride kızımın kafasına da böyle isler benim görüşüm bu aramizda kötü bisey de geçmedi
Araba mesafesi 5 dak var aramizda hiç mi bir kere iclerinden geçmez hamile veya lohusa kadina yardımcı olmak
Kendi ailem herseyimize koşturuyor
Benim içim öyle bir soğudu ki
Biz tanimadigimiz hamile kadinlara bile nasılsın canin bisey cekiyormu diye soran insanlarız..ben böyle yetiştirilmediğim icin bana çok ters geliyor
Aslında esimde hep arkamda 5 sene evliyiz hep beni desteklemiştir
Ama şimdi korkuyorum annesi babası Duygu sömürüsü yapip yok torunumuzu görmek istiyoruz diye işlerlerse
Paraları olmalarina rağmen esime ben 7 aylık hamileyken kendiliğinden biz hiç bisey demeden „paramiz yok Bebek icin bisey alamayız“ demişler
Mecbur da degiller ama yalana ne gerek var..siz olsanız neyapardiniz ?sizi aramayıp sormayip en kötü günlerinizden birinde olmayıp destek çıkmayı bıraktım bir alo bile demediler ya..haklı değilmiyim
Esimi FaceTime arayıp kizimi görüyorlar sordukları tek şey ben emziriyormuyum sana ne size ne ya..

Göndermeyin tabi de niye gelip torunlarını görmediler
Acaba paraları yok ta mahcup mu hissediyorlar
Eğer öyleyse hayatta muvaffak olamazsınız diyeyim size
Tavsiyem lohusasınız takmayın akışına bırakın anlamaya çalışın
Şuan hassasiyet sizde Nirvana ona göre

Asla gönderme ve asla birşeylerine koşup nasılsın deme. Ama bu kadar uzak olmaları da çok normal gelmedi sanki birşey olmuş gibi.

Neden böyle, kalpleri mi kırgın?

Kendi ailenizi hep ön planda tuttuysanız da olur.

Tabi öyle bir şey varsa da bebeği göndermeyin onları arayıp eve davet edin mutlaka reddetmeyeceklerdir.

Bu kadar zor gününüzde yaninizda olmayani iyi günde de siz istememek de haklisiniz. Goruntulu bile gostermeyebilirsiniz, torun gormek isteyen eve gelip gorur. Cocugu ayaklarına gondermezdim. Esinize de onlara karşı soğudunuzu, icinizden gelmedigini soylerseniz belki anlayışla karsilar.

Eksik anlattığınız şeyler var sanırım yoksa eş ailesi bu kadar da görmezden gelemezdi. Ha gerçekten ortada bi olay yok ve yine böyle davranıyorlarsa da ben sizin yerinizde olsam doğumdan önce yoktunuz doğumdan sonra da olmamaya devam edin size torun morun yok der bi daha da iletişim kurmalarına izin vermezdim.

Size merhamet etmeyene merhamet göstermenize gerek yok. Bazi kadinlar gelinleri dogurunca garip hallere giriyor. Kayinvalidem ayni binada oldugu halde bana yardim etmedi. Sebep sorsaniz hic bir sebep, kavga gürültü yok. Onlar sadece hep benim lohusa halimle onlarin ayagina gitmemi istedi. Bende gitmedim. Bir corba yapip getirmedi. Hic bir beklentiye girmeyin. Cocugunuzu da tek basina göndermeyin kesinlikle.

Bebegimin yani benim yanimdir bana acımasız davrana bilen ileride kızımın kafasına da böyle isler benim görüşüm bu aramizda kötü bisey de geçmedi
Araba mesafesi 5 dak var aramizda hiç mi bir kere iclerinden geçmez hamile veya lohusa kadina yardımcı olmak
Biz tanimadigimiz hamile kadinlara bile nasılsın canin bisey cekiyormu diye soran insanlarız..ben böyle yetiştirilmediğim icin bana çok ters geliyor
Ama şimdi korkuyorum annesi babası Duygu sömürüsü yapip yok torunumuzu görmek istiyoruz diye işlerlerse
Paraları olmalarina rağmen esime ben 7 aylık hamileyken kendiliğinden biz hiç bisey demeden „paramiz yok Bebek icin bisey alamayız“ demişler
Mecbur da degiller ama yalana ne gerek var..siz olsanız neyapardiniz ?sizi aramayıp sormayip en kötü günlerinizden birinde olmayıp destek çıkmayı bıraktım bir alo bile demediler ya..haklı değilmiyim
Esimi FaceTime arayıp kizimi görüyorlar sordukları tek şey ben emziriyormuyum sana ne size ne ya..
Hiç kimse 5 dakikalık mesafede olan torununa gitmemezlik etmezki. Mutlaka nir şey olmuş olmalı. Ama bu arada ben olsam asla göndermem mümkün değil

Neden beraber gitmiyorsunuz eşinle? Ne yaşandı?

Aranızda kötü bir şey geçmediğine emin misiniz?
Var canım böyle aileler misal benim eşimin ailesi görümcem bir kere bile alipta sevmedi iki çocuğumuda aramızda hiçbir sorun yok, keza kayınvalide dogum yaptiktan sonra bir kez bile aramaz gelmez sebeb yok, onun için şaşırmıyorum

Her şey maddiyat değil ki en basitinden gelip bir sıcak çorba yapsa kızım ben çocuğun başındayım sen git bir duşunu al dinlen dese bunlar paradan hediyeden daha değerli şeyler. 5 dakika mesafede olup hiç gelmemesi çok anormal emin misiniz bir şey yaşanmadığına? Diğer arkadaşlara katılıyorum çocuğu göndermeyin görmek isteyen gelsin görsün.

Hiçbir şey yokken 5 dakikalık mesafede evinize gelmeyi neden istemiyorlar?
Biraz tuhaf geldi açıkçası.
O kadar küçük bebek hiçbir yere gönderilmez normalde, görmek isteyen kendi gelir.

Anladığım kadarıyla sizi sevmiyolar. Sizi sevmeyen çocuğu da sevmesin. Gerek yok. İnsan komşusuna bile gidiyo bebek görmeye bunlar neyin kafasını yaşıyor.
Görmek isteyen evinize gelsin.

Back
X