Lohusalıkta eşim

Evet ğroblem tamda bu gercekten izah ediyorum yardımcı olmak istiyorlar senin ailende olsa böyle bu diye ama yok ben istemiyorum ben bakanıyormuyım ben bilmiyormuyum cevap hep aynı
O zaman canım annen canın kanın sonuçta konuş bence bu gece ver eline çocuğu nasıl susturyosa sustursun bakalım yani ben olsam böyle yapardım nasıl olsa çaresiz kalacak çok bilmişlik yapmaz :)

Henüz yeni evliyim bebeğim de yok, ama bu konular eşimle aramızda konuştuğumuz konular.Biz ikimizde tek çocuğuz benim bundan ötürü kaygılarım var bebek olsa emzirme zamanları görürüm anca herhâlde diye! Eşim de eşinize gibi gelsinler ve fazla kalmadan dönsünler 2 tarafta biz çocuğumuza bakarız inşaallah. Diğer türlüsüne müsade etmem diyor.düşününce hak da veriyorum açıkçası gazı mi var ağrısını var terledi mi vs hep diken üstü olcaklar biz daha çok gerilecegiz. .gereksiz bence de

Ya bu dönem çok hassas olunuyor . Büyükler yardım etmek istiyor . Ebeveynler de kendi ilgilenmek istiyor . Ben de emzirme dışında elime alamamıştım çocuğu sezeryanlıydım ama çok kötü değildim kucağıma alabilirdim yani . Sütüm de gelmedi başta . İlk günler memem açılıp Bebek önüme konur uğraşılır . Olmayınca Bebek alınır anne süt sağar . Sadece süt kaynağıdım yani . Geceleri ben kalktığımda kayınvalidem de kalkar bakardı emzirirken uyumayayım diye . İki taraf da haklı bence . Bi de ben bu gibi özel durumlarda yatak odasına girilmesini yanlış bulmuyorum odamın kapısı da hep açıktır zaten . O durumda ne kadar uygunsuz olabilirizki zaten

Ilk doğumumdaki kendimi okudum sanki tek farkıben annemin evinde ddeğildim de annem benim evimdeydi. Gerçekten çok zor bir durum lohusa psikolojisine mi yanarsin yeni bebeğe adapte olmaya mi ilgi bekleyen biri olmana ve suçlu hissettirilmene mi eşine kizmana mi ooof hatırladım şimdi o günleri ne kavgalar ettim o haliylene aağladım tabi bu durumda kaynanamin da etkisi bayagi fazlaydı da neyyyse herkes evine gitti biz esimle ve oglumla başbaşa kalınca aylar ve aylar süren soğukluk sonunda konuştuk anlaştık. Umarımsiz de evinizde sorunu çözersiniz

Sıkıntıyı bız cekıyrz bunlara bı haller oluyor
Befret edıyrm erkeklerden
Benımkıdr anneme yapmadıgını bırakmadı
Annemıde benıde defalarca aglattı
Manyak bunlar

Ağladığında eşinizin eline verin. Senin elinde susuyor diye gaz verin ona. Bunu istiyor.

Reactions: BBD
Benim rahmetli babannecim 1hafta benle kalmisti nurlar icinde yatsın.
Biz babannemle oturma odasinda yaticaktik
Esimm asla olmaz ben koltuk tepesinde yatirtmam dedi
Biz yatak odasinda babannemle yatmistik heygidihey aklima geldi be

Sezeryandım ve 3gun wc harici hic kalkamadim desem yeridir
Babannem cocugumu emzirmek icin getirdi koydu geri besigine o pispisladi hep altink degismisti.

Es anlayıslı olmali buyuklerde aile kavraminin farkinda olmali
Bababannem diger gunlerde kaldigindada bebegim aglasa getirde icerde oyalayalim kocan uyusun yazik ise gidecek dedi
K.v dalardi odaya onun huyuydu.

Bi de niye annenizdesiniz ben anlamadim?
Bakan yaninizda kalaniniz mi yok
?
Benim.annem yakindi yinede gidip kalmadim babannem.haric annemde hic gelip kalmadi
Gunduz gelip aksam donuyodu evine.

Eşin dibine kadar haksiz. Madem annenin yardimini istemiyor, kalksin o yardim etsin. Ne anlayissiz eşin var. Ben lohusayken annemle takildim odada. Annem olmasa ne yapardim bilemem. Kocam anlayisliydi, gitti cekyatta yatti. Bide anneme, gitme psikopat sensiz yapamaz demisti.

kendı anası olsaydı eşin memnun olurdu tabii..
yenı dogmus bebek insanlar hem yardımcı olmak, hem de görmek ıstıyor nolmus yanii, eşin kaynanasından nefret eden gelınler gıbı hareket edıyor.. belkı de kıskanıyor bebegı onlardan

Uyuz oluyorum yardım etmeye çalışan anne babaya köpek gibi davranan geline de damatada. Nerden biliyomus kocan çocuk bakmayı tabikide annen yardım için gelicek. Benim Kocam, annem yardım ediyo diye böyle huzursuzluklar yapıcak kovardim evden. Ailemde kaldığımız da annem gayet Odamıza girer kaynanandamda girer hiç kötü niyetli olmadik

Müdahale etmeyecekler, yardımcı olmayacaklarsa niye geldiler ki gezmeye mi?

Esinizde lohusalik sendromu olmus heralde yardimci oluyor insanlar iste ne guzel

Kari koca mahremdir ya bence bebegi annenizin oldugu odaya koyun bence hem sizde iyilesirsiniz enerji toplarsiniz esinizle araniz bozulmaz

Bence eve gidince annenle yat yatakta esin.salonda yatsın bebeğe alışana kadar 1 hafta yahut 20 gün .. deki benim dikisim ağrıyor kalkamıyorum iyileşene kadar annen ne kadar kalacaksa 1 haftami annenle yatayım de

Öncelikle bebeğini güle güle büyütün Ağlıyorsa başında bebeğin annesi var bende 2 çocuk büyüttüm yurtdışında tek başıma ne gerek var onu bunu çağırmaya el kadar bebeğin ya gazı vardır ya karnı aç yada altını ıslatmıştır bunun için kimseye ihtiyacı duymadım zaten yalnız kalmak bebekle siz eşiniz 3 nüz birbirinize alışıyorsunuz kenetleniyorsunuz ilaç gibi geliyorsunuz 4 şahıslar bebekte huzursuzluk yapıyor aman şöyle yap yapma çok bilmişlikler .Her kadının doğasında var yavrusuna neyin iyi geleceğini yada gelmeyeceğini işte bir rahat bıraksalar bu gergin havadan ne siz ne eşiniz nede bebişiniz etkilenmiş olacaktır

Eş hakli, sizle kimse kalmasin, cocugunuza yalniz basiniza bakin, emin olun zor degil. Tek basina daha iyi basarirsin panik yaptiriyorlar sana. Kaynanan odana girse burda tam tersi konu acardin vay nasil girer diye, yardim etmekmistiyor, iyi niyetli demezdin

Tövbe tövbe ne kocalar var yahu. Anadan doğma mi yatıyor kimseyi istemiyor. Millet yardimci olmaya çalışırken. Çok mu bebek büyütmus kendisi. Annenin yerine olsam çıkar giderdim. Saygisiz!

Yeni doğmuş bebeği neden anneme vereyim ya onunla yatsın emzirmeye git sadece fikri çok saçma bence
Aman neymiş kocam paşa hazretlerinin koynunda rahat yatcam yapmadm ve yapamam sanrm.
Bende sezaryenle doğum yaptm eve gelince 2 gün annemle kaldım odada bebegimle 9 ay beklemisim oglusumu koca rahat etsin die anneme flan veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…