Lohusalıkta eşim

Eşim kanepede yatardi ben koca yatakta rahat edeyim diye. KV de annem de kaldılar yardım ettiler bilgili anne lazımdı yanımda iyiki geldiler. Eşiniz yardım edecekse tabi baskalarini rahatsız etmeyin. Ama tüm işi size bırakıp bir de annelerden rahatsız olan biri ise hiiiiiccc kusura bakmasin.. ömür boyu kalmayacaklar siz toparlanin kendinize guveniniz gelsin diye oradalar..

Tatlim annele konus esinde hakli cok caresiz kaldigin zaman yardim isteyecegini soyle surekli onlarin yaninda olamayacagini bu duruma alisman gerektigini guzel bir dille anlat bence umarim anlayisli biridir annen vardir

Hayir madem esin kimsenin bakmasini istemiyor ne diye Annenlerde kaliyosunuz ozaman gidin evinizde kalin...
Hem kadincagiz kalkip yardimci oluyor hemde beyefendi rahatsiz oluyor...
Ozaman esin eve gitsin sen kal ...
Yahu bu kocalarin agizlarinin payini veremiyormusunuz...

bebeği doğurmuşsunuz bence bakabilirsiniz de
ben de eşinizi haklı buldum
gece odaya gelmeleri hoş değil
sallanıcaksa eşinizle ikiniz yapın

eşiniz yarın bebişin gece uyanmalarından dolayı ben salonda yatayım tarzı bı cümle kurmaz umarım..Bakalım 1 ay sonra da bu kdr ilgi meraklısı olucak mı bebegıne karsı..Tamamen annenlerın ılgılenmesınden dolayı yapıyor..

Ben de benzer bur sorun yasiyorum ve sizi cok iyi anliyorum, isin icinden cikamadim gercekten, zaten kendi derdim yetmiyormus gibi gerim gerim geriliyorum bu mevzulara, sinirden catlicam hic keyfini suremiyorum.

bence esiniz hakli anneniz sizin odaniza gelip mudahale etmesin biseye ihtiyaciniz olunca siz gidin annenizin yanina bu guzel gunlerinizi esinizle yasayin uzmeyin birbirinizi kvden dalsa odaniza hosuna gidermi gitmez burda bebegim oldu kvdem herseye karisiyor diye konu bile acardin

Bence annenize bebeğe alışmak için yalniz kalmanız gerektiğini ve bir problem olursa kendisinden yardim isteyeceğinizi belirtin. Eşinize de yalniz kaldığınız her gece de yardima ihtiyacınız olduğunu hissettirinki kendisi de bebekle ilgilenmeye başlasin. Eğer istemiyorsa zaten anneni çağır diyecektir

Evinize gidip ikiniz bakabilirsiniz. .

Benim çoçuğum yok, ama gözlemlediğim kadarıyla bebek olduktan sonra annelerden biriyle kalmak ilişkiyi yıpratıyor. doğum yapan biri en iyi kendi evinde bakılır. Annelerde bi zahmet sabah gelip akşam gitsinler, yatılı kalmasını hiç uygun bulmuyorum.

Eşiniz hkl i.. Anne odanıza nie gelio ki başka odaya götr n bebeğinizi o zmn.. gece de geldi mi bir sorun olmadığını sylersn annene esin haklı k. Bkmyn

Rşin anlayışsız ,anne n yardımcı olmaya çalışıyor eline bunu uygun dille anlat b nim kayın validrm kaldı yanımda odamın kapısını kapatmadım bile annem olsaydı gene kapatmazdım acemiuiz yardıma ihtiyacımız olmasada birilerinin desteği oldugunu bilmek kuvvet verir

Çok doğru söylemişsiniz, hamilelikle hep kıyafettir odur budur diye düşünüyoruz.
Hiç çocuk doğduktan sonra herkesin başına gelen problemleri konuşmuyoruz, sanki bizim başımıza gelmezmiş gibi.
Ailelerin çocuğa çok müdahale etmeleri büyük problemdir, taze anne baba hangi taraf olursa olsun buna önlem almalı daha hamilelikte.
Başka konular da var elbette.
Benim hamilelere tek önerim doğumdan sonrasını planlamaları, hatta mümkünse doğumu bile çok düşünmemek lazım. Emzir ve çocuk bakımı, aileler nedeniyle çıkacak sorunlar, bunların olacağını bilerek önlem almalı.
Yoksa sizin de dediğiniz gibi, yaşanan yaşanıyor yine de, ama izleri ömür boyu sürüyor. Özellikle lohusalıkta yaşanan psikolojik problemlerin ilerleyen dönemde fiziksel problemlere dönüştüğü bir çok araştırmada kanıtlanmış

ya boşver bunları sen..
anneni de eşini de..
bebeğine odaklan. sütüne etki eder stres falan..

sanki lohusa eşin tövbe tövbe.
ileride bir gün annen ilgilensinde uyuyabileyim diyecek emin ol..

Hem annenizin evinde kalıp, hem de eşinizin annenizden rahatsız olması hoş değil.
bence ikiniz bebeğinize bakabilirsiniz, eğer ki bakabiliyorsanız da kendi evinize dönmelisiniz.
yok eğer o evde kalmak zorunda iseniz de anlayışlı olması gereken sizsiniz.
Sizin ailenizle ilgili bir problem olduğu için de arayı bulması gereken yine sizsiniz.

Son düzenleme:
evinize gidin bir müddet yalnız kalın eşiniz çocuğa bakamayacağını anlayacak yaptığı doğru deil...

Benim yatak odama her bebek ağladığında girilse ben olay çıkartırım eşin yine iyi dayanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…