Salı günü dogum yaptım çarşamba hastaneden annemin evinne geldim yarın kendi evime gidecegim.bebegim emmiyor günlerdir ugrasıyoruz agladıgında ailem gece falan odaya geliyor dayanamıyorlar bormal olarak niye aglıyo emmedimi terledi cok altına bakalım falan dilan gibi bize yardımcı olmaya calısıyorlar fakat eşim istemiyor gelmesinler diye benimle tartışıyorlar ben bilmiyormuyum ne yapacagımı gibi tepkiler veriyor.sallayalım gazını cıkartalım bilemmne ne deseler inadına yapılıyor gibi düşünüyor.annem grce yasin okudu bebek aglarken o içeri odaya gitti yattı gelmedi annemde o gelene kadar lohusa yanlız bırakılmaz diye basında durdu odada diye hiç gelmedi sonra cagırdım yalvardım geldi neyseki.ilk bebegimiz dogal olarak yardımcı olmaya calısılıyor fakat eşimin tepkisi böyle ne yapmalıyım bana yardımcı olun ki son gecem rahat gecsin.hatta daha sonra haftaya evime gelecekler aynı durum yine yaşanacak ne yapmalıyım
Bu müdahale eşinin annesi olsaydıda yapardı birde neden annenlerdesin evine neden gitmedin oradada bir yanlış var gibi ,keşke eşini bu durumlara piskolojikman hazırlasaydın çünkü çoğu erkek lohusalıkta sorun çıkartıyor, kadın üzülüyor , mutlaka tatsızlık oluyor ve kalıcı kötü izler bırakıyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?