Sizi çok çok iyi anlıyorum benzer hatta daha fazlasını bile yaşamış olabilirim. Bebegim ağlasa senin sütünde birşey var o yüzden ağlıyor, senin kokunu sevmedi o yüzden ağlıyor bilmem ne. Senin sütünde bişey var bebeği ağlatıyor diye diye iki gün emzirmeme izin vermediler mama verildi iki gün sonra mastit oldum ölüyordum az daha. Hamileliğin son günleri de aynı şekilde aşırı ötesi stresli geçti. Kanala girmişti bebeğim doğuma saatler bile vardı açılmam vardı ama aşırı stresten bebek rahme sıçradı acil sezeryanla doğum yaptım. Duyan doktor hemşire yanıma geliyordu şoktan.
Benim de bebeğim hem zayıf doğdu hem de ilk günler fazla kilo verdi falan derken zayıf kaldı yok emziremedin senin sütün yaramadı bilmem ne. Bebeğim dört aylık oldu kilo alımı yavaş gidiyor hala aradıklarında istersen emzirme sütün yaramıyor sadece mama ver diyorlar.
Eninde sonunda cinnet geçirip kv kişisini evden kovdum ama aylarca bu yapılanlara ağladım. Eşim destek olmadı annesinden yana çıktı. Hala geceleri uyanınca bebeğimle birlikte saatlerce evin içini turlarken hayal dünyasında onlardan hesap sorduğumu düşünüyorum.