Lohusalıkta kayınvalidee yardımmmm!!!!:((

MERHABA BENİM SORUNUM BAŞKAYDI BENİM SORUNUM KIZIM 2 YAŞINA GİRECEK GELCEK AY AMA ADETİM DÜZENLİ SAYILIR FAKAT 1 HAFTA ÖNCESİNDEN KAHVERENGİ LEKELER BAŞLIYO 1 HAFTA SONRASINDA ADETİM OLMAYA BAŞLIYOR BÖYLE OLAN VARMI ARKADAŞLAR SENDE KENDİMİ GÖRDÜM İNANKİ BENİM KAYINVALİDEMDE 50 GÜN BİZDE KALDI PROBLEMLİ Bİ BEBEKTİ KOLİKTİ BİZİMKİ ODA AYNI KURU FASULYE VS GAZ YAPICAK NE VARSA PİŞİRİR VEDE YAPMASINI İSTEMEDİĞİM HERŞEYİ BEBEĞE YAPARDI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİM SABAHA KADAR FOSUR FOSURUYURLARDI BEN SABAHA KADAR DURMAYAN KIZIMA NELER YAPMAZDIM SABAH UYUMAK İSTEDİĞİMDEDE BİRAZ EŞİME ŞİKAYET EDERDİ SIRTIMI DÖNDÜMMÜ ARKAMDAN KONUŞURDU BİZDE SÜREKLİ KAVGALAR EDERDİK ONUN YÜZÜNDEN SÜREKLİ MORALİMİ BOZAN ŞEYLER SÖYLERDİ GÖBEĞİN NOLCAK ŞİŞ VS. DİYE Bİ ALLAH Bİ BEN BİLİYORUM 3 ÇOCUĞU VAR DAHA ÇOCUK BAKMADAN Bİ HABER BEBEK AVAZ AVAZ AĞLARKEN BEN ALTINI AÇMAYA ÇALIŞIRKEN SÜREKLİ GÜLERDİ SİNİRİMİ BOZARDI AYNEN SENDEKİ GİBİ UZAKTALAR AMA HER 2 AYDA BİR YİNE BURDALAR VE 1 HAFTA 10 GÜN KALIRLAR VE EŞİM HER YAZ YILLIK İZNİNDEDE İLLA ORAYA GİDER ORDA GEÇİRİRİZ İŞTE BENDE BUNU PAYLAŞMAKİSTEDİM....:(

Yalnız değilsi bnzeri durumlari bnde yasadim suan bebeğim 2bucuk aylik cildirmama ramak klmisti hatta cildirdim herkesin hakkindan geldim evimle cocugumla ilgili kararlari bn veririm kolay olmadi snucta kimse kotu niyetli degil ama hergun agliyordum laf dinletemiyordum bicak kemige dayandi en sonunda esim dahil herkese yol verdim kimse agzni acamiyo suan yanastrmiyorum esim ve bebegimle uykusuz ve mutluyum

Ben bu yuzden bosanmak uzereyim.
Kocamin anasina duskunlugu ve kadinin artik evde herseye dahil olusuyla basladik ve bi lafimla kavga ettik tam kirkimizin ciktigi gun kaynana devreye girdi saatlerce bagirdi kapima polisler geldi simdi annemlerdeyim kizim 3 aylik oldu ve ne olcak nasil olcak bilemiyorum kafayi yiycem.
Rabbim herkesin evine huzur versin.

Ben bu yuzden bosanmak uzereyim.
Kocamin anasina duskunlugu ve kadinin artik evde herseye dahil olusuyla basladik ve bi lafimla kavga ettik tam kirkimizin ciktigi gun kaynana devreye girdi saatlerce bagirdi kapima polisler geldi simdi annemlerdeyim kizim 3 aylik oldu ve ne olcak nasil olcak bilemiyorum kafayi yiycem.
Rabbim herkesin evine huzur versin.
Çok kotu allah yardim etsin

Ben bıraksam kendisi her bir halta karışacak. Allahtan uzakta ve hemen çıkıp gelemiyor. Eşime kalsa gelsin 3 aylik bebegim var son 1 ayinda anne oldugumu anladim :( cocugum bana yeni alisti ve kadina her firsatta soyluyorum. " kalabalik dagildi sonunda cocugum annesine alisti" diye. Gelmemesi icin dua ediyorum yoksa uzagiz 1 ay kalir. Olan sutum de azalir sinirden gider. Insanin cok bilmisi olmayacak. Yoksa her ise karisir ama elinden de bir b.k gelmez. Benim kvalide oyle. Bir de yuz versem esimi aradiklari gibi beni de gunde defalarca arayip torun soracaklar. Goruntulu gorusme istekleri ve nerdeyse bitmez fotograf ve video istekleri haric.

Back
X