- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi sevilay1984

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lohusalık sendromu sebebiyle bebeği kucağında getiren hemşireleri mıncıklıyor olarak görüyor gelen 2 akrabayı da 50 kişi olarak sayıyor onca uzun yorum da dayı ve kızdan başka akraba yazmamasından belline tarz bir hastaneymis orasi? hemsireler mincikliyor, bebek havasiz kaliyor falan.
kucagindan indirme kimseyede verme ne diyim.
Kız ben seni yeriiiim12 gun önce dogum ettim hastanede gelen gelene hemsireler bile mincikliyodu oglumu neyse çıkış yapacagim gün sakin uyuyan oğlum mosmor agliyor icimden can gitti can yurek bu dayanirmi annem herkese veriyordu bebegimi annem yine almak istedi bağırdım vermicem git diye tabi pişman oldum bana trip atti esime bağırdım git hemsireyi cagir cikartsin şunları diye hemşire geldi çıkarttı ve oğluma bakti oksijensiz kalmış çok insan soktunuz içeri dedi yapmasaydiniz keşke dedi camları açalım havalansin dedi sakinlesti zar zor daha 1 günlükken dayim ve kızı geldi kundaksiz kucaklıyor bana niye emzirmiyon diyo sana ne!!! Sezeryaaan oldum mama verin dediler sana ne yaaa neyse bugünde geliceklermis dayim gicik karısı kızı minik çocukları anneme yine bağırdım annem evine git ozaman dedi bu ne dedi sanki tek senin çocuğun var dedi yine gelecekler uyuyan bebegimi minciklayacaklar kucaktan kucağa gezdirekler pis bedenlerinde çok duygusalim yaaaa napacaammmm!!?????
Keşke öyle olsak beeSen genede kimseyi kırma. Farklı memleketlerden iki arkadaşım 40 gün kimseye göstermediler adetleriymiş. Valla özendim.
Evet sakindim naptilar bana boylee Evet ama tek basima korkuturlar diye gitmiyorumSen doğuracağın gün çok sakindin nooldu sana böyle. Bence de kendi evine git sakinliğe ihtiyacın var. en iyi evinde rahat edersin. Şimdi anne evinde gelen giden eksik olmaz bizim toplumda böyle bi algı var ameliyat olana doğum yapana hemen gitmezsek ayıp olur gibi.. Halbuki insanların dinginliğe ihtiyacı oluyor gelip de birilerinin vah tüh deyip sorular sorup tavsiye verip bunaltmalarına değil.
Aynen oylr annem hic cekinmez bana olur bir sakinilan göze cop batar diyo boylede bana batiyorhaklisin hem de sonuna kadar. bide yeni dogmus bebegi ben kucaga almaya bile korkarim. bir tanidigim yeni dogmus bebegini kucagina verdi bana ugur getirsin diye 5 dk sonra yatir istersen yerine diye geri verdim cunku yanlislikla zarar veririm diye binlikdagina falan yani. bunlarda resmen mincikliyo ne cesaret annende hic korkmuyo cocuga bir sey olur diye olur diye bide bebek okjisensiz kalmis ne kadar zararli
Evet konu bumu Allah aşkına yasim haYas gercekten 16 mi evlerden irak?
Aynen öyle yazacam bebegin anlina dokunmayın bana diyeTek bildiği koku anne iken doğum bitse de o hala dünyaya gelme korkusu içinde.. tek istediği güven ve bu anne kokusunda teninde.. yeni doğmuş bebek kucak kucak gezerken bence eziyet yaşıyordur.. bin tane koku birbirine karışmış.. hadi anneyi takan yok bari bebeği düşünün Yazmalı odanın duvarına :)
Aynen esim tutuyo yıkarken napiyon oğlum canini acitiyon diyorum kavga tartışıyoruz ondan sonra bağırıyor lohusayim ben diye ağlıyorum hemen sakinlestiriyorlar benibebeğe doknmayın de uyar. bebek uyyosa uyandırmayın de. seni anlıyorm bnde öyleydim . ewe gidince 2 . dewre başlıyor. eşinle çocuğu banyo yaptırırken fln hepsinde bi yaygara koparcan
çünkü sen lohusasın. bzde geçtk o evreden. geçmş olsn