• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusayim ben taaaam mi!!!

ALLAH Askina simartilmaktan baska ne yasamissin ki. Sen girde birde burdaki lohusa hanimin cektiklerini oku.
Yanlis anlama sabirli ol diye linki kopyaladim yoksa ne sen ne o anne nede baska anneler asla oyle birsey yasamasinm
Oku ve cevrendekilerin kiymetibi bil annenin kiymetini bil diye kopyaladim.
Umarim asla boyle acilar cekmezsin. Hep mutlu okursin ve azickta simarik ama etrafindakileri kirmadan uzmeden. Kendimden biliyorun ailenin en şımarık kizi benim 32 yasindayim hala simaririm ama inan simarirken hic kimseyi uzmem kirmam. Sadece nazlanirim biraz cocuklasirim. Annem babam, ellemeyin kizimi der.
Yengem benden 5 yas kucuk o bile simartir yeri geldimi beni evin küçük kizi diye.
Bu hayat kimseyi kirmaya gelmez. Daha 16 yasindasin cok hatalarin olacak. Bebeginle birlikte buyuyceksin birak annen buyumenize yardimci olsun kiymetini bil uzme
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lohusa-donemi-nasil-unutulacak.949357/

Ayyy kendimi gördüm...:mad: Bizde minciklamiyorlardi ama cok hassasdim. Bende sezaryen oldum arada acidanda agliyodum ben:110:simdi ucbucuk aylik kizim görümcem yedi yasindaki ogluna oyuncakmis gibi veriyo güya kiskaniomus falan fila yani hala sinirleniyorum yani biturlu gecmio o korumacilik . Takma kafana gecer. Allah anali babali buyutsun

Tam 900 lira verip doğum ettiğin hastaneden çocuğumu kaçırmak istediğin Amerika'da doğum etmek 90000 dolardır
Hayatı oyun sanan,erken büyümeye heves etmiş bir çocuksun daha
Arkadaşlar ergen demiş iltifat etmiş
Buram buram çiğlik ve varoşluk kokuyor yazıların
Milyonlarca yıldır kadınlar doğum ediyor
Özel bir durum değil
Anne oldun artık,işin sorumluluk kısmını düşün
Umarım ailende çocuğa bakmana yardımcı aklı başında biri vardır

Aslında güzelce konuşup ikna edebilirsin insanları
Kırmak üzmek yerine bağırmak çağırmak yerine
Dibinde tutarsın kimsenin kucağına vermezsin
Herkes anlayışlı olamıyor malesef

Lohusasiniz tamam da fazla degil mi bu ofkeniz? Bende kucucuk bebegi kucaklamayi,ilk günlerden ziyareti dogru bulmuyorum ama pis bedenleri vs annenize yaklasiminis biraz fazla geldi.Bebegi kucaklamamalarini ifade edin ciddi bir sekilde tamamdir.

Once birazcık sakinleş.
Ben uyanık olduğunda bebeğimi gelenlerin kucağına veriyordum.
Tabiki öpmek yok ve eller tekrar yikansin şartı ile.
Ama git ellerini yıka demiyordum asla durun bebeği almadan ellerimi yıkayayim diyordum. (Yanı alacaksan sende yıka ) . Hatta o dönem birde dezenfektanlar pek bir modaydi eşim birde onlardan sıkardi ellerine ama kimseyi kırmadan.
Birde kundak yapmak çocuğun vücudunu keşfetmesini ve yaratıcılığını sınırlar. Yapmamakta yarar var.
Rabbim hayırlı bir evlat yapsın bebeğini ınsallah

Tam 900 lira verip doğum ettiğin hastaneden çocuğumu kaçırmak istediğin Amerika'da doğum etmek 90000 dolardır
Özel bir durum değil
Yaa allah aşkına bir insan nasıl böyle karşısındaki insana kötü yorumlar yapar. Ayrıca herkezin kendi yaşamı yani istediğini yapar. Tamam yaşı küçük olabilir ama sonuçta olan olmuş niye üzersiniz ki karşınızdakini ne halde ve koşulda olduğunu bilmeden.

Özel bir durum değil

yazacaklarımı yazmışsın. Daha fazlasına gerek yok.

Yaştan kaynaklı, hormonlardan değil.

Ya bir de su var, cocuk gelin hanim
16 yasinda cinsellik hamilelik bunlar sakincali seyler
Kimse buna deginmiyor
Devletin bu gibi durumlarda cocuk anneye ve bebegine yardim etmesi gerekmiyor mu?
Yasadiginiz sey evlilik degil, cocuk istismari deniyor buna
En azindan ben oyle biliyorum
Yasalar dahilinde 16 yasinda resmi nikah da yok bildigim kadariyla
Allah rizasi icin biri beni aydinlatsin, bu cocugun anasi babasi nasil izin vermis bu istismara?
Hadi onlar cahildir gectim, devlet?

Kimse buna deginmiyor
Devletin bu gibi durumlarda cocuk anneye ve bebegine yardim etmesi gerekmiyor mu?
Allah rizasi icin biri beni aydinlatsin, bu cocugun anasi babasi nasil izin vermis bu istismara?
Sus sorgulama sonra suçlu çıkarsın

Daha neler okuyacagız o da ayrı muamma tabi
Bildigin 16 yasında
Simdi biri yazsaydi tecavuze ugradim yasim 15 diye ,bu sikayet edilmeyecek miydi ilgili makamlara?
Bunun ne farki var? 15 yasinda rizam vardi sevistim deyince aaa pardon tamam mi dememiz gerekiyor ben anlamiyorum ki
Tecavuzlerde rizasi vardi indirimi var diye de kizan insanlariz bir de
Pes ustune pes, ne denir ki? Sinir oldum burda

Simdi biri yazsaydi tecavuze ugradim yasim 15 diye ,bu sikayet edilmeyecek miydi ilgili makamlara?
Bunun ne farki var? 15 yasinda rizam vardi sevistim deyince aaa pardon tamam mi dememiz gerekiyor ben anlamiyorum ki
Tecavuzlerde rizasi vardi indirimi var diye de kizan insanlariz bir de
Pes ustune pes, ne denir ki? Sinir oldum burda
Nikahı yapılmış konularında gördüm hakime hanım izin vermiş ve resmi nikahları kıyılmış.
İşin özeti ne aslında biliyor musun ?
Bir çocuk,çocuk büyütecek

Kimse buna deginmiyor

ama bu kızın nikahı var mahkeme yoluyla olmuş nikah. bazı insanlar vücut ve beyin olarak evliliğe hazır olabilir. muhtemelen arkadaşa da öyle rapor verilmiştir. zaten fotoğraflarına bakınca da belli oluyor. çocuk istismarı olması için, isteksiz ,zorla ve kanunsuz evlendirilmiş! olması gerekiyor.. konu bu değil o yüzden buna odaklanmak yanlış oluyor

Back
X