lohusayim ben taaaam mi!!!

Birisi şikayet ederse ne yapacaksın ?
Konu sahibi evli, yasal olarak.
Çok erken ve yanlış bir evlilik olmuş
Henüz kendini düzün bile ifade edemiyor.
Zamanla öğrenecek artık..
Bebeği de oldu
Bebekle birlikte büyüyecek.

Konu sahibi evli, yasal olarak.
Çok erken ve yanlış bir evlilik olmuş
Henüz kendini düzün bile ifade edemiyor.
Zamanla öğrenecek artık..
Bebeği de oldu
Bebekle birlikte büyüyecek.
Evli olsa bile eşi çocuk istismarı yapmış oluyor diye biliyorum . Gerçi ben henüz 3. Sınıfa yeni geçtim hukuk fakültesinde. Tam öyle olmayabilir ama bir kaç öyle olay hatırlıyorum ailenin şikayeti mi gerekiyor ?

Dinlemeyen o kaynana ve kocalar var ya , sen bir de aynı kaynana ve kocayı o kız çalışmıyorsa düşün. Ben kimse melek olur demiyorum, aynı kaynana ve koca çalışan ve çalışmayan geline mecburen farklı davranır diyorum.
Bak benim bakicim bana diyor ki: Nerisona hanım, ben kayinvalidemle altlı üstlü oturuyorum, çalışmadan önce her işini bana yaptırırdı, gitmezsem surat asardı. Gittiğim halde laf sokardı, çalışmaya başlayalı ne çağırıyor ne de laf sokuyor. Çünkü sen calismadiginda birçok kaynana "artık baba parası değil, oğlumun parasını yiyor, bu yüzden de bana hizmet edecek mecbuuurr" anlayışı güdüyor. Hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu güzel evladım?
HAHAHA aynen dusundumde neyse bana catmayin lohusayim taam mi :dondurma::KK59:

Evli olsa bile eşi çocuk istismarı yapmış oluyor diye biliyorum . Gerçi ben henüz 3. Sınıfa yeni geçtim hukuk fakültesinde. Tam öyle olmayabilir ama bir kaç öyle olay hatırlıyorum ailenin şikayeti mi gerekiyor ?
Hayır, esasen re'sen dikkate alınması gerekiyor.
Ama konu sahibi Danimarka' da bir evlilik yapmış ve gebe kalmış.
Mk 124' e istinaden de evlilik onaylanmış fıstık :)

16 yasin da oldugun icin hastane de sorun cikmadimi.
Yazik sana ya o yasta nasil dayaniyosun sezeryan acisina agrisina.
Esinin yasidami kucuk.
Yok resmi nikah olduğu için kimse birsey demedi birtek ameliyathanede kadın aaaa daha çok kucuksun sen yaaa dedi genç adamda kizin cocugu bile olmuş bence sus dedi o adamda 23 yaşındaymış 17 yaşında evlenmiş sohbet muhabbet ettik ilk 3 gun fena aciydi kambur yuruyodum iki büklüm bildiğin kalkamiyodum tek ama yasimdan dolayı hemen toparladım masAllah de:D

Hayır, esasen re'sen dikkate alınması gerekiyor.
Ama konu sahibi Danimarka' da bir evlilik yapmış ve gebe kalmış.
Mk 124' e istinaden de evlilik onaylanmış fıstık :)

Açıkçası bi tutusmalarini görmek isterdim :D koca bi senin neyine konu açmak basimizi yaktin diye cirlasaydi da bi izleseydik hahah

Dinlemeyen o kaynana ve kocalar var ya , sen bir de aynı kaynana ve kocayı o kız çalışmıyorsa düşün. Ben kimse melek olur demiyorum, aynı kaynana ve koca çalışan ve çalışmayan geline mecburen farklı davranır diyorum.
Bak benim bakicim bana diyor ki: Nerisona hanım, ben kayinvalidemle altlı üstlü oturuyorum, çalışmadan önce her işini bana yaptırırdı, gitmezsem surat asardı. Gittiğim halde laf sokardı, çalışmaya başlayalı ne çağırıyor ne de laf sokuyor. Çünkü sen calismadiginda birçok kaynana "artık baba parası değil, oğlumun parasını yiyor, bu yüzden de bana hizmet edecek mecbuuurr" anlayışı güdüyor. Hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu güzel evladım?
Aynen katılıyorum. Bahsedilen kişiye de biliyorum. Boşandı sanırım. Mesleğin varsa yani ekonomik gücün varsa ne olur söyleyeyim.
Bir kere daha elit bir semtte oturursun ve aklı başında kişilerle muhattap olursun. Istersen ailenin yanına gidersin ister tek yaşarsın. Ailen parayla seni tehdit etmez. Yada Allah korusun malvarlığınız bir şekilde giderse sıfırdan başlarsın. Altına araba çekersin. İşine gider gelirsin istemediğin insanlarla muhattap olmazsın. Is yerinde dedikodun mu çıktı? Yüzlerine bakmazsin. Kursa gider yine sosyalleşirsin.
Kv ve kocan öküz çıkabilir. Çekmezsin. Bazıları hem ekonomik olarak iyi durumda hemde kv derdi çekiyor ama genelde boşanıyorlar.

Peki peki hemen bosanacagim:KK70: ne yapım Allah aşkına seviyorum adamimi
Minicik anne ben sana boşan mı demişim?
Dilerim kucağında bebenle kocandan ayrılmak zorunda kalmazsın. Zira seni bu yaşta evlendiren ebeveynlerin sana destek falan olmaz. Kadının yeri kocasının yanı kır dizini otur derler büyük ihmalle. Senin için ve senin durumunda olan her küçük kadın için üzülüyorum. Hayat erkeklerden ibaret değil...

Saygi konusunda haklısın canım ama yarın eşin seni aldatsa siddet uygulasa bosanmak için elinde mesleği parasi olmayan kadin iki kere düşünür ama eğitimli olan basar gider. Tabi istisnalar elinde meslegi olup da mal mal adamı çeken salaklar var.
Işte öyle kadınlar var bide ben gibi bi poku olmayan ama gururu serefi herşeyi on planda olup babasının evine gidenler var HAHAHA neyse baba evi ne gune duruyo ama gerçekten kiz çocukları okumalı benim bebek az büyüsün dışardan okuyacagim

Back
X