• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusayim ben taaaam mi!!!

Yok resmi nikah olduğu için kimse birsey demedi birtek ameliyathanede kadın aaaa daha çok kucuksun sen yaaa dedi genç adamda kizin cocugu bile olmuş bence sus dedi o adamda 23 yaşındaymış 17 yaşında evlenmiş sohbet muhabbet ettik ilk 3 gun fena aciydi kambur yuruyodum iki büklüm bildiğin kalkamiyodum tek ama yasimdan dolayı hemen toparladım masAllah de:KK70:
masallah:) yok benimkide sezeyan o yuzden dedim bide kucuksun.Aman dikkat et toparladim hemen diye cikma sonra sonra cikiyo acisi.

Lütfen yeni yeni flörtleşmeyi öğrenen aldıkları eğitimin yanında aynı zamanda böyle heyecanlar yaşayan - ki bu heyacanlar Ali bana baktı, beni sinemaya davet etti vs. - gençlerle kendimize hakim olamadık aklımız fikrimiz evlilikte diye düşünen siz gibileri kıyaslamayın bile. Savunduğunuz kişinin düşünceleri bir hayli korkunç ve sizde bunu meşrulaştırıyorsunuz.
Ancak komik olan ne biliyor musunuz? Cehalet dışardan öylesine kolay anlaşılıyor ki. Bu gerek sizin gibilerin düşüncelerinden gerekse yazdığınız no go(?), eğitimciyim diyen bir diğer üyenin yazdığı yanlız kelimesi ve diğer üyeyinin hastalıklı fikirlerini saymak bile istemiyorum. Gelinen durum içler acısı.
Asla evlilik bence erken oldumu sakinca yok ama benim oğlum var asla kiyip veremem kizim olsa asla veremezdim 70 yaşına kadar benimle duracaklar. Gerçekten insan kiyamiyor şimdi anladım babam beni niye vermek istemedi ama gocami seviyom beaa:S

Ciddimisin ben ne zaman karin ustu yatabilirim???
iki hafta da geciyo zaten normal oturup yatip dogrulabilirsin zaten.ama omur boyu dumduz yatamiyosun karnin da yada yuzustu yattiginda belinde bi gerginlik hissediyosun.bide bel agrisi oluyo yoruldugun da is felan yaptiginda.en onemliside sakin bi bes alti sene cocuk dusun me.

Minicik anne ben sana boşan mı demişim?
Dilerim kucağında bebenle kocandan ayrılmak zorunda kalmazsın. Zira seni bu yaşta evlendiren ebeveynlerin sana destek falan olmaz. Kadının yeri kocasının yanı kır dizini otur derler büyük ihmalle. Senin için ve senin durumunda olan her küçük kadın için üzülüyorum. Hayat erkeklerden ibaret değil...
Hayır babam hep der senin için hep burdayım diye seni uzuyormu diye sorar ama esimi seviyorum yani boşanmak Allah korusun

iki hafta da geciyo zaten normal oturup yatip dogrulabilirsin zaten.ama omur boyu dumduz yatamiyosun karnin da yada yuzustu yattiginda belinde bi gerginlik hissediyosun.bide bel agrisi oluyo yoruldugun da is felan yaptiginda.en onemliside sakin bi bes alti sene cocuk dusun me.
Karin ustu yatmak yokmu cesaret edip yaptim bikere patlatacak diye korktum:D

Back
X