Lohusayım, eşim beni anlamıyor...

Burda daha önce size 7563 kere yazıldığı gibi kadın sığınma evlerine. Üstelik hak,imkanlar Turkiyeden daha guzelken.. Kendin için değilse bile evladin için yap bunu.. Biliyorum demesi kolay elbette yaşaması zor şeyler ama sen çok iyi kalpli birine benziyorsun burdaki herkesin çabası o yüzden zaten. Eğer gitmeyeceksende Allah ıslah etsin komple o aileyi ne diyim..

Eğer ben kurtulsam bile, yine ıslah etsin. Gelecek olan 2. geline üzülürüm :(

bebegin ihhlamasi gegirme yada gaz cikarma isteginden,kivranmaya basladigi an al kucagina gazini cikart,yoksa geri uykuya dalsa bile 10 dkda bi uyanir.
yenidoganlar kaka hissi geldigi an genelde yaygara koparir ihlamayla kalmaz.
kocan olacak sigira yorum yapmak istemiyorum,dilerim bidaha dunyaya gelirse kadin olarak dogar da anlar lohusalik annelik filan neymis.

İnşallah, amin. Anlamaya çalışmasını beklerdim :(

Hepsi aynı hemen hemen bu erkeklerin..
umursanmaya gelmez değer vermeye gelmez bildiğin damgalı öküz hemde benim tarafımdan..
benim eşimde içer sarhoş olur ağzına geleni söyler sonrada sabah hatırlamaz öper sarılır. Bıktım mesela bu huyundan canımdan bezdirdi beni. 1,5 senelik evliyim çoçuk istiyordum sonra hamile kaldım geçen ay ben istemiyordum sen yaptın diye etmediği kalmadı sıkıntıdan bebeğim düştü :KK43:
Ha bundan sonra çoçuk istermiyim asla..
Ama dayak giriyorsa işin içine şakın ailenden saklama evlendiğinin ilk zamanları alkolden dolayı bana el kaldırdı hemen aileme söyledim ağzının payını verdiler. Dayak Yok ama psikolojik şiddet sağolsun her zaman var. Allah unutmuş böylesi insanları ne beddua ne de ah işe yarar onlar hayatlarına devam eder bizde üzüldüğümüzle kalırız canım

Allah senin de o kocana akıl, fikir versin!! Bir bayana el kaldırmak !!! Gerçekten diyebilecek lafım yok. Masum bi çocuğun katili o ?

Anneniz nerede? Kv nin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. Ona doktorlar yürümenin sağlığa daha iyi geleceğini söylüyor deyin.topu doktorlara atin:) acaba eşinizde sürekli annesini görmekten kalabalıktan bunalmış olabilir mi?

Sanmıyorum, anasını çok sever o. Hiç bunalır mı ?

Offf sende mi yurt disindasin :KK43: çok üzülüyorum hem vatanına hem ailesine hasret kalıp üstüne birde böyle manyak kocalarla uğraşanlara. .ne diyeyim Allah yardımcın olsun. Ama orda şartlar daha iyi aklında olsun . Boşanmaya kalksan bir sürü hakkın, güvencen var .. O öküzü çekmek zorunda değilsin . Hem şiddet hem yalan ..Hiç tahammül edilesi değil :KK43: kaldı ki sen o hayata mahkum değilsin . Lohusalik en hassas dönemlerden ve sen bu süreci tek başına atlatmaya çalışıyorsun. ona çok güzel bir hediye verdin . sana karşı cok daha özenli davranmalı ..sadece bu da değil üstelik ..bütün hayatını kabusa çeviriyor ..ne gerek var ?sen değerlisin. .kendine değer ver ..onun yaptıklarını hoş görme .yatağını ayır ..konuşma ..muhatap olma ..ona kendinin hiç de sandığı gibi önemli biri olmadığını göster ...kim ki o sana bunları yaşatıyor ?kimse bunların olacağını varsayarak evlenmiyo. .hayallerimizi yıkanın dünyayı başına yıkarız :) çok feci sinirlendim ..birşeye ihtiyacın olursa özelden de yazabilirsin

Düşünmeniz bile yeterli, çok sağolun, çok teşekkür ederim? Gerçekten zor zamanlardayız, ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorum ki?

Güzel anne;
Yarım kahve fincanına sıcak suya;bir cay kaşığının ucu ile kimyon koyup ılıyınca ılık ılık bebise içir. Gaz sancısını alır.kasikla yada biberona koyup icirebilirsin.o zaman gaZindan dolayı bebis ihlamis.bebekler sadece aç olduğu zaman değil,bazen Gazi olduğunda;bazen kendilerini güvende
Hissetmek için anne memesi isterler.ara ara gün içinde ılık su iki uç kaşık vermenizi tavsiye ederim suyu zamanla sever ek gıdaya geçince sorunsuz içer.

Teşekkür ederim, böyle bişeye ihtiyacımız vardı gerçekten :)

ya varya şimdi bişey diyecem olmayacak.

al çocuğu başka odada yat. onun yanında yatma. kapıyı da kilitle giremesin. ağır olacak ama zıbarsın yatsın tek başına.

Teşekkür ederim, böyle bişeye ihtiyacımız vardı gerçekten :)
Ben de probac öneririm. Bebeğim kolikti. .Çok gaz sancıları oluyordu ..tam kafayı yemek üzereyken bir eczacının tavsiyesi üzerine aldım ..çok dua ettim kendisine
..ilaçlar ve alternatif yollar hakkında bir kitap yazacak kadar bilgi edindim artık ...O kadar caresizdim ki her duyduğumu araştırıp deniyordum ..en son dediğim gibi tavsiye üzerine probac aldım ve huzura kavuştum ..ben de sana tavsiye ederim .kendin içiyorsun bunu ..vanilyalı çok güzel bir tadı var ..ilaç da değil probiyotik falandı sanırım .çok iyi hatırlamıyorum. Kisa ve öz kurtuluşum bu oldu .herkese de tavsiye ederim

Eşine sinir oldum kendi kalksın o zaman o kadar dusunuyorsa.bence bebek ikide bir uyanınca rahatsız olmuş beyefendi senin geri uyutman için yapıyor.sinir oluyorum böyle babalara

Ben de probac öneririm. Bebeğim kolikti. .Çok gaz sancıları oluyordu ..tam kafayı yemek üzereyken bir eczacının tavsiyesi üzerine aldım ..çok dua ettim kendisine
..ilaçlar ve alternatif yollar hakkında bir kitap yazacak kadar bilgi edindim artık ...O kadar caresizdim ki her duyduğumu araştırıp deniyordum ..en son dediğim gibi tavsiye üzerine probac aldım ve huzura kavuştum ..ben de sana tavsiye ederim .kendin içiyorsun bunu ..vanilyalı çok güzel bir tadı var ..ilaç da değil probiyotik falandı sanırım .çok iyi hatırlamıyorum. Kisa ve öz kurtuluşum bu oldu .herkese de tavsiye ederim

Yurt dışında satılıyor mu acaba??

Canm benm allah kolaylik versn kocan olcak ökuz dedikodu etcegne sizinle ilglenseymiss ya bi okuzde bnm basmda lohusayken arkadaslaryla icmeye gderdi bnm ona ennn ihtyacm oldgu zmanda cnku preeklampsyle dogum yapmstim 1 ay sariligi surdu cok uzerme geldler kv grmce flnn ama bebegmle mutlu olmassni bldim sende ole yap bebeginle mutlu ol

Back
X