- Konu Sahibi baltatlisi
Bana yardım edin, 1 hafta önce doğum yaptım ve eşimle problem yaşıyorum aileler yüzünden...kayınvalidem bana normalde iyi davranıyor ama gel gör ki arkamdan kuyumu kazıyor ve eşim beni hiç ona karşı savunmuyor..ve kv çok yalancı, eşimi bana karşı dolduruyor ve eşim gece yanıma hiç uğramıyor, neymiş annem varmış yanımda o ilgileniyomuş, sezaryan doğum yaptım gece sancılarım çok oluyor ve beyfendi gelipte nasılsın iyimisin demiyor, kapıyı kapatıyor sabaha kadar hiç çıkmıyor, bunlar ne yaparsa yapsın, bebek ağlar ben sancıdan bağırırım insan bir gelir ya, beyimizin uykusu bölünmesin annemler varmış ona gerek yokmuş, benim ona ihtiyacım olduğunu anlamıyor, öyle bir psikolojideyim ki eşim bunu anlamak istemiyor..annem ve anneanem bana geldiler hiç gelmelerini istemiyorlar ve benim annemin beni doldurduğunu düşünüyolar...
O kadar çok sıkıntıdayım ki kayınvalidemin yalanları yüzünden sıkıntıdayım ve eşimle kavga ettik, bana hiç hak vermiyor sürekli annesi annesi... Böyle giderse babamın evine gidicem, benden bu kadar çabuk mu vazgeçiyorsun dedim. Evet dedi bana kapının yolunu gösterdi, ağladım ağladım annemde tartışmaya dahil oldu, annem böyle yaparsan alırım giderim dedi, kapı orda kızını al git dedi..saat17 de çıktı daha da eve gelmedi... Bana bir yol gösterin..
Onu çok seviyorum sevmez olsaydım ona kapılmaz olsaydım.. boşanmak istiyorum ama bebeğim var..
kusura bakmayın çok karışık yazdım...
O kadar çok sıkıntıdayım ki kayınvalidemin yalanları yüzünden sıkıntıdayım ve eşimle kavga ettik, bana hiç hak vermiyor sürekli annesi annesi... Böyle giderse babamın evine gidicem, benden bu kadar çabuk mu vazgeçiyorsun dedim. Evet dedi bana kapının yolunu gösterdi, ağladım ağladım annemde tartışmaya dahil oldu, annem böyle yaparsan alırım giderim dedi, kapı orda kızını al git dedi..saat17 de çıktı daha da eve gelmedi... Bana bir yol gösterin..
Onu çok seviyorum sevmez olsaydım ona kapılmaz olsaydım.. boşanmak istiyorum ama bebeğim var..
kusura bakmayın çok karışık yazdım...
Son düzenleyen: Moderatör: