- Konu Sahibi baltatlisi
canım şifreni söyleme eşine, çıkış yap ayrılırken, adama bi dolu laf saydık okur sana sarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu yazıyı ben yazmadım eşim gece yarısı geldibilgisayarı açmış nasıl olduysa girmiş ben silmiştim bu yazıyı eşim yazmış ben yazmadım kusura bakmayın..
Önce ince eleyip sık dokuyarak asıl sorunun eşinizde mi k.validenizde mi olduğuna kesin karar vermelisiniz.
K.valideniz hangi noktada eşinizi dolduruyor ? Buna şahit oldunuz mu ? Birde hep sizde mi kalıyor ?
Acaba k.validenizi çok fazla mı şikayet ediyorsunuz eşinize ?
....
Sorunun kaynağını bulursanız daha kolay çözüme ulaşırsınız belk.
Alıp gitseydiniz o zaman.bu kadar meraklısınız.
Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım ama sen çok erken yasamissin. Benim esimde hamileligimin son günlerinde bana hayatı zindan etti. Beni yalnız bırakıp akşam gezmelerine gidiyordu doğumdan sonrada devam etti. Bana sürekli ikinci kez evlilik yapmaktan bahseder oldu(imam nikahıyla bana kuma getirecekmis) benim sutumun azalmasina neden oldu. Ben uzaklaştım eşimden suan eski sevgimden zerre kadar sevgi kalmadı. Bende eşimden ayrılmak istiyorum ama zamana biraktim kendisini düzeltmesini bekliyorum. Sen yine sanslisin annen sahip çıkmış benim annem kendin seçtin eşini ayrilip bana gelme diyor. Anneme herşeyimi günlük anlatmama rağmen ben katlandi babana sende katlan kocana diyor. Son umudum memur olup ayrılmak( bebeğim henüz 50 günlük onun hatırına katlanıyor yoksa çoktan başımı alır giderdim. Millet bebek ister olmaz bizim evlerimizde kıymetini bilmez
canım bu yazıyı ben yazmadım eşim gece yarısı geldibilgisayarı açmış nasıl olduysa girmiş ben silmiştim bu yazıyı eşim yazmış ben yazmadım kusura bakmayın..
eşin konuyu okuyup,bunu yazdıktan sonra sana birşey demedi mi:44:
ee bişey demedi mi peki
aynı şeyleri hatta belki daha fazlasını bende yaşadım öyle uzun zaman öncede değil 1 hafta öncesine kadar..en son evi terkettim eşim annesini falan gönderid evden 4.günün sonunda geri döndüm evime..ha mutlumuyum diye soracak olursan hayır..huzurlu da değilim annemin babamın evinde olduğum kadar..evden soğumuşum şimdi ev arıyoruz bu evde oturmak istemiyorum o derece...olan bana oldu inan bu süreçte..herügn ağlamalar..bebeğine adapte olamama,senin stresinden etkilenen masum bir bebek...şu an bile sağlıklı düşünemiyor,dr.a gitmeyi düşünyorum..lohusalık çok kötü bişeymiş..hele yanında sana destek olmasını beklediğin eşin yoksa...
Al kızını git demiş
Daha ne demesini bekliyorsunuz gitmek için
Dayak desem onu da atmış
Bebeğe üzüldüm ben en çok , öyle bir ortamda dünyaya gelmek istemezdi ama tercih hakkı yok maalesef..
Önce ince eleyip sık dokuyarak asıl sorunun eşinizde mi k.validenizde mi olduğuna kesin karar vermelisiniz.
K.valideniz hangi noktada eşinizi dolduruyor ? Buna şahit oldunuz mu ? Birde hep sizde mi kalıyor ?
Acaba k.validenizi çok fazla mı şikayet ediyorsunuz eşinize ?
....
Sorunun kaynağını bulursanız daha kolay çözüme ulaşırsınız belk.
ne denilmesini bekliyodun
hem konu açıp derdini anlatıyosun hem insanlara çıkışıyosun
o zaman ''ahh kardeşim sen çek bişey olmaz, annenide yolla huzurunuzu bozmuş ,erkekdir severde döverde''diyelim uygunmudur![]()
canım şifreni söyleme eşine, çıkış yap ayrılırken, adama bi dolu laf saydık okur sana sarar