Lohusayım ve eşimle problemlerım

Önce ince eleyip sık dokuyarak asıl sorunun eşinizde mi k.validenizde mi olduğuna kesin karar vermelisiniz.
K.valideniz hangi noktada eşinizi dolduruyor ? Buna şahit oldunuz mu ? Birde hep sizde mi kalıyor ?
Acaba k.validenizi çok fazla mı şikayet ediyorsunuz eşinize ?
....
Sorunun kaynağını bulursanız daha kolay çözüme ulaşırsınız belk.

ben kayınvalidemi hiç öyle şıkayet etmem benim hatam herşeylerini kabul etmek biraz sessiz kalıyorum 1 gün önce bkayın validem geldi annemle ben eşim bebeğimizi doktora götürdük eve geldik tanımadığım bi kadını gördüm şaşırdım arkadaşıymış bayan mutfaktaydı yanında kimse yoktu hoş geldiniz dedim nasılsınız iyimisiniz dedim sonra odama geçtim işim vardı....sonra eşim geldi akşam gelen misafire niye hoşgeldin demedin felan dedi bende hoşgeldin dedim hal hatır sordum dedim yanında kimse yoktu dedim hatta anneanem vardı okadar çok şaşırdım ki sen annenlere karşı beni savunamıyomusun dedim anneni bana karşı savunuyosun ama dedim sen savunmam dedi okadar üzüldüm ki hem yüzüme gülüyo ilgileniyo arkamdan da yalan yalnış şeyler söyleyip eşime karşı dolduruyo...

Alıp gitseydiniz o zaman.bu kadar meraklısınız.

bunu yazan eşte ne vicdan,ne saygı,ne sevgi vardır..sorun eşinizin görmek istediği gibi ne sizin annenizde nede sizin görmek istediğiniz gibi kvnizde değil.sadece eşinizde...Allah yardımcınız olsun,eşinizide ıslah etsin...Ne eş nede baba olma vasfına henüz sahip değil.İnşallah yakında eşinin,evladının ve ailesinin yerleriinin çok farklı olduğunu alggılayabilir..Siz eşinize,eşiniz size ve ikinizede bebeğiniz emanetken,sizlere verilen emanetlerinize hor davranmayın..

Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım ama sen çok erken yasamissin. Benim esimde hamileligimin son günlerinde bana hayatı zindan etti. Beni yalnız bırakıp akşam gezmelerine gidiyordu doğumdan sonrada devam etti. Bana sürekli ikinci kez evlilik yapmaktan bahseder oldu(imam nikahıyla bana kuma getirecekmis) benim sutumun azalmasina neden oldu. Ben uzaklaştım eşimden suan eski sevgimden zerre kadar sevgi kalmadı. Bende eşimden ayrılmak istiyorum ama zamana biraktim kendisini düzeltmesini bekliyorum. Sen yine sanslisin annen sahip çıkmış benim annem kendin seçtin eşini ayrilip bana gelme diyor. Anneme herşeyimi günlük anlatmama rağmen ben katlandi babana sende katlan kocana diyor. Son umudum memur olup ayrılmak :(( bebeğim henüz 50 günlük onun hatırına katlanıyor yoksa çoktan başımı alır giderdim. Millet bebek ister olmaz bizim evlerimizde kıymetini bilmez

Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım ama sen çok erken yasamissin. Benim esimde hamileligimin son günlerinde bana hayatı zindan etti. Beni yalnız bırakıp akşam gezmelerine gidiyordu doğumdan sonrada devam etti. Bana sürekli ikinci kez evlilik yapmaktan bahseder oldu(imam nikahıyla bana kuma getirecekmis) benim sutumun azalmasina neden oldu. Ben uzaklaştım eşimden suan eski sevgimden zerre kadar sevgi kalmadı. Bende eşimden ayrılmak istiyorum ama zamana biraktim kendisini düzeltmesini bekliyorum. Sen yine sanslisin annen sahip çıkmış benim annem kendin seçtin eşini ayrilip bana gelme diyor. Anneme herşeyimi günlük anlatmama rağmen ben katlandi babana sende katlan kocana diyor. Son umudum memur olup ayrılmak :(( bebeğim henüz 50 günlük onun hatırına katlanıyor yoksa çoktan başımı alır giderdim. Millet bebek ister olmaz bizim evlerimizde kıymetini bilmez

Kumamı alacakmış? allahım bu insanlar nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum, en azından sen artık sevmiyorum diyebiliyorsun.konu sahibi dövmesine rağmen seviyorum diyor.ben ki aşk diyen bir insanım ama aşkmış sevgiymiş bunları hissettiğin kişiler insan olmalı en azından bunu insan eşine niye yapar ya, nasıl bir ruh halidir.Ayrıl istemiyorsan en fazla.Annenize de çok kızdım sırf boşanmayın diye nasıl kıyıyor sizin üzülmenize.Millet laf eder diyemi, kendi durumu bozulur diye mi.Tamam siz seçmiş olabilirsiniz ama insan hata yapamazmı, yanılmış olamazmısınız.
Umarım memur olursunuz aynı şehirde olsak valla ücretsiz özel ders verirdim size kpss konularında iyiyimdir.Ama gayret ederseniz olur, kurtarın kendinizi sizede yazık..

Henüz 1 hafta olmuş ve anneler evdeler.
Daha bir düzen oturmamış olması normal.
Hemen ümitsizliğe kapılma derim.
Eski konuna,etkilenmemek için bakmadım.Bu konuda anlattığın kadarı ile,evet eşin daha anlayışlı ve sana destek olmalı.
Ancak belki annen var diye,veya belki annen çok fazla müdahale ediyor diye kendini çekmiş olabilir.
Anneler gittikten sonra başbaşa kaldığınızda,ufak ufak yönlenirip yardım isteyebilirsin.
Şu günleri biraz sabırla atlatmaya bakın bence.Annelerin yanında tartışmayın :)

çok kötü olmuş.

bence annesi de annenlerde gitsinbiraz başbaşa kalın.

zorlansın ve zorlandığınızı görsün ki annnizin de kıymetini bilsin.

ikinizinde sinirleri bozulmuş. yoktan yere yuvanızı dağıtmayın. önceden konuşuşlmalı doğum sonrası kim gelip nerede kalıcak konuları... böyle çok zor.
annelerinz sırayla gelip gitse sizin içinde eşiniz içinde daha iyi olur.

kusura bakma arkadaşım ama bende aynı şeyi düşünüyorum.. benim anneme de eşim al kızını git kapı orda dese, annem bir dakika durmazdı... boşanmak çok zor bir dönem, hele ki kundakta bebekle daha da zor.. fakat eşinin sevgisini bilemem ama sana karşı saygısı hiç kalmamış...

nedır bu gelınlerın dogumdan sonra kaynanadan cektıgı herkes aynı durumdan muzdarıp lahusalık kaynananın kocayı doldurması kız tarafını ıstememesı sankı kendısı bakacakmıs gıbı allah bu kaynanaları ne etsın bılemıyorum yazık gunah ya ınsanın hayatta yasayıp yasayabılecegı en guzel gunlerı zından edıolar ınsana gul gıbı gecınen karı kocayı bu duruma nasıl getırıolar buyuk basarı yanı allaha havale et arkadasım yatacak yerı yok bu kaynanaların

Haddini bildirmelisin!!!

terbiyesiz,nasil olurda bu kadar saygisiz olup annene al kizini deyip kapiyi gösterir,duyanda diyecek adamin canina kast ettin:19:

aslinda var ya öyle bir haddini bildireceksin ki...

benim yengem,amcam kahveye fazla takiliyormus diye bebgini biakip gitmis ailesinin yanina,yaslari henüz gencmis 25 yasin altindalarmis ikiside amaaaa gel gör ki amcam artik birak kahveyi öyle bagli ki yuvasina:nazar:

bu yillar önce olan bir olay ama annem diyor o olaydan sonra artik amcam tamamen düzelmis,yani yilanin basini ufakken ezeceksin derler ya...o hesap:27:

canım bu yazıyı ben yazmadım eşim gece yarısı geldibilgisayarı açmış nasıl olduysa girmiş ben silmiştim bu yazıyı eşim yazmış ben yazmadım kusura bakmayın..

eşin konuyu okuyup,bunu yazdıktan sonra sana birşey demedi mi:44:

bende merak ettim,madem eşin yazdı,sana bişey demedi mi?açtığın konuyu da okumuştur,hala yazmaya devam ettiğine
göre problem olmadı.
madem okuyor,başka sıkıntıların varsa onlarıda yaz,belki faydası olur.

Son düzenleme:
aynı şeyleri hatta belki daha fazlasını bende yaşadım öyle uzun zaman öncede değil 1 hafta öncesine kadar..en son evi terkettim eşim annesini falan gönderid evden 4.günün sonunda geri döndüm evime..ha mutlumuyum diye soracak olursan hayır..huzurlu da değilim annemin babamın evinde olduğum kadar..evden soğumuşum şimdi ev arıyoruz bu evde oturmak istemiyorum o derece...olan bana oldu inan bu süreçte..herügn ağlamalar..bebeğine adapte olamama,senin stresinden etkilenen masum bir bebek...şu an bile sağlıklı düşünemiyor,dr.a gitmeyi düşünyorum..lohusalık çok kötü bişeymiş..hele yanında sana destek olmasını beklediğin eşin yoksa...

bende çekip gitmek istiyorum ama neden yapamıyorum korkuyomuyum bebeğimden dolayımı bencillik mi yaptığım yuvamı yıkmak istemiyorum çok yıprandım eşimin tutumundanda nefret ediyorum bazen çok iyi bazende çok soğuk anlamıyorum loğusalıktanmıdır sinirleniyorum ağlıyorum sinir hastası oldum ara ara geliyolar kaynanamdan da nefret ediyorum anneminde suçu var anlaşamıyolar..evi terketsem acaba arkamdan gelir mi ertesi günü benim kurallarıma uyarsan uyarsın dedi kendini bi halt sanıyo gidiceğimi düşünmüyo galiba...

Al kızını git demiş

Daha ne demesini bekliyorsunuz gitmek için

Dayak desem onu da atmış

Bebeğe üzüldüm ben en çok , öyle bir ortamda dünyaya gelmek istemezdi ama tercih hakkı yok maalesef..

bitanecik bebeğime yazık okadarçoküzülüyorum ki bazen pişmanlık duyuyorum olan ne babasına nede bana olucak olan bebeğime olucak Allaha havale ediyorum..

Önce ince eleyip sık dokuyarak asıl sorunun eşinizde mi k.validenizde mi olduğuna kesin karar vermelisiniz.
K.valideniz hangi noktada eşinizi dolduruyor ? Buna şahit oldunuz mu ? Birde hep sizde mi kalıyor ?
Acaba k.validenizi çok fazla mı şikayet ediyorsunuz eşinize ?
....
Sorunun kaynağını bulursanız daha kolay çözüme ulaşırsınız belk.

ben kimsnin mükemmel olduğunu dşünmüyorum kaynana sonuçta kariştırıcı olucak burda benim eşimin hatası annesiyle benim aramda dengeli olması gerekiyo anasını savunuyoda beni savunmuyo yeri geldiğinde benim hayatımda en önemli üç insan var sen kızım annem demesini biliyoo.. diyebilir benim arkamda durabilir annesi yalancının teki annesinin nasıl bi insan olduğunu bilmiyo mu herzaman onu korur doktora gittik gitmeden önce puseti alalımmı diye kv me sordum azarlar gibi süs niyetine mialdınız bunu götür tabi dedi ben çok şaşırdım sonra biz puseti kullanamadık eşim niye getirdiniz bunu diye söylendi bende annen söyledi oyüzden dedim yaln mı diyeyim sizde herşeyi annemin üstüne atıyosunuz dedi..hemen koruma moduna geçti ben yalancı çıktım..

ne denilmesini bekliyodun
hem konu açıp derdini anlatıyosun hem insanlara çıkışıyosun
o zaman ''ahh kardeşim sen çek bişey olmaz, annenide yolla huzurunuzu bozmuş ,erkekdir severde döverde''diyelim uygunmudur:19:

ya bu yazıyı ben yazmadım hem derdimi yazıp sizlereçıkışabilir miyim ben buraya yazıpdertleşmek için yazdım içimi dökmek için yoksa çıldırıcam en ufak bişey bi batıyobildiğiniz gibi değilpsikolojim alt üst oldu hiç böyle düşünmemiştim bebeğimle huzurlu mutlu yaşarım bide beyimiz 2. 3. çocuğuda istiyomuş yokj dedim ya 2.çocuk olmıcak allahım izniyle sen bunları bana yaptınya 2. çocuk yine aynı olucak ben sancısını çekeyim gece uykusuz kalayım oldu yok dedim.tekçocukta kalıcak inşallah..

Back
X