- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .
Kimseye bise anlatamadm nasi anlatm ki boyle bseyi bi de babami arayip karilik yapmiyo bana dems sikayet etmis
İkinci bebek istemeden oldu galiba, askerlik de dediğim gibi her erkek kaldıramıyor, intihar edenler dahi var; babanızla böyle konuştuğuna göre bence ciddi bir sıkıntısı var ve tedavi olması gerekiyor. Tecavüzü anlatamıyorsanız da şiddet var deyin 2 çocukla şiddet görmek tecavüze uğramak kolay şeyler değil, çevreden saklamaya çalışırken kendiniz de ciddi bir bunalıma girebilirsiniz, güvendiğiniz insanlara en azından şiddet olayını söyleyin, eşinizin ailesi iyi insanlarsa onlara danışın kendi aileniz önemsemiyorsa. Kendi kendinize çözmeye çalışmayın zaten lohusasınız hala. Herkese mutlu görünmek inanın anlamsız herkesin problemi var, zaten yarın öbür gün daha ciddi bir olay olursa veya boşanırsanız herkes duyuyor, size yardım edebilecek insanlardan akıl alın, siz de bebeği bırakacak birileri varsa psikolojik destek alın, annenizin ya da kayınvalidenizin yanına taşının bir süre orda da gelip şiddete ve tecavüze başvuramaz diye düşünüyorum. Psikolojik sıkıntıları olan insanla mücadele etmek kolay değil, destek olabilecek insanlara anlatın muhakkak boşanmayacaksanız, yoksa çocuklar da şahit olduğu için onların da psikolojileri etkileniyor. Hamileyken dövüp, lohusayken tecavüz eden insan kusura bakmayın da ne kadar babalık yapacak, kendi nefsine hakim olamıyor. Allah yardımcınız olsun diyorum.Sidder de var hamile oldugumu ogrendigmden beri..
yok canım askerlere sap atılmıyor.Askerliğinin bitmesine ne kadar var daha? Dönünce tedavi olması gerekir ama hasta olan insan da hayatta ben hastayım demez, sağlam olanları delirtir. Boşanmayacaksanız korunmaya çalışın yeni doğum yaptıktan sonra da hamile kalan insanlar var, çok zor oluyor, bebeğin de annenin de sağlığı bozuluyor. Şiddet falan var mı, yoksa sadece bu sorun mu var? Şiddet varsa tecavüzden değil de şiddet sebebiyle uzaklaştırma kararı alırsınız, biraz kafanızı dinler ne yapacağınıza karar verirsiniz. Ama en çok desteğe ihtiyaç duyduğunuz zamanda çok üzücü. Askerde yemeklere şap atıldığını duymuştum belki yalandır ama böyle kendine hakim olamayan erkeklerin yemeklerine koyulabilir.
Evet orası öyle eşim de doğumdan sonra 2 ayı aşkın bekledi ben iyice kendime geleyim diye. Ben yaklaşırdım yanına "zaten yorgunsun beni düşünme çocuğa odaklan sen o enerji lazım sana da oğlumuza da" derdi.Canım her erkek bir değil ki benim erken doğum tehlikem var üç aydır eşim yaklaşmıyor bana
Ç.kü kopsun ...Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Aynen katiliyorum sana ben esimle azcik tartissam tlf resimler degisir durumlar degisir anindaboyle bise yasayan nasil mutlu olabiliyo Allah korusun ben boyle bise yasasam ben birak mutlu olmayi uzuntuden sutum cekilir (ki olduda esimle lohusalikta kavga etmistik sutum cekilmisti uzuntuden aninsa)dun acilan profil bugun acilan konu ilgincMadem esinle araniz boyle evli mutlu niye yaziyosun profile? Hicbir sey yazmasaydin profiline de ozelin sende kalmis olurdu ne alaka? Ya konu gercek degil yada senin icin icin tecavuz cok da sorun degildi. Laf olsun diye actin konuyu. Bu yasanana ragmen kendini mutlu zanneden mutlu gostermeye calisan birine biz sikayet et, bosan falan desek ne ise yarar?
Ama bu satılan birşeyse bence konu sahibi gibi bu dertten muzdarip insanlar eşlerinde kullanabilir, nefsine hakim olamıyorsa yesin şapını otursun bir zahmetyok canım askerlere sap atılmıyor.
daha 3 gun önce sormuştum eşime.
oda yemekhane de arkadaşlarım vardı atmıyorlar olsa bilirdim dedi.
Okuduğum an size sarılmak istedim...Allah size ve sizin gibi olan tüm kadınlara güç ve sağlık versin.Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?