Lohusayken esim tecavuz etti.

bence psıkologa gotur kafayı sıyırmıs olmalı, askerlerın psıkolıjısu pek ıyı olmuyor genelde uzuldum Allah kolaylık versın esıne de vıcdan merhamet versın

Fake diil inanim veya inanmayn durumuma oyle yazdm cunki disardan goren herkes benm ozelimi bilmek zorunda diil. Fake bi konu accak olsam boyle bi igrencligi secmezdm emin olun .

Iyi de özelini bilmesi gerekmiyor diye yazıp sonra da buraya konu açıyorsunuz , nasıl çelişki bu böyle.

Madem esinle araniz boyle evli mutlu niye yaziyosun profile? Hicbir sey yazmasaydin profiline de ozelin sende kalmis olurdu ne alaka? Ya konu gercek degil yada senin icin icin tecavuz cok da sorun degildi. Laf olsun diye actin konuyu. Bu yasanana ragmen kendini mutlu zanneden mutlu gostermeye calisan birine biz sikayet et, bosan falan desek ne ise yarar?

Konunuzun fake olmasını diliyorum.Aksi takdirde asla kabul edilemez iğrenç bir durum. Daha üç günlük lohusayken oturmanız kalkmanız bile kasıyorken yaptığı iğrençlik,üstelik babanıza şikayet etmesi babanızın ses etmemesi nasıl bir ruh ve akıl sağlığıdır.Acilen ya kesin bir çözüm yolu düşünmelisiniz kendiniz ve bebeklerinizin geleceği için yada eşiniZ olacak kişinin çok acil tedavi ihtiyacı var.

Sidder de var hamile oldugumu ogrendigmden beri..
İkinci bebek istemeden oldu galiba, askerlik de dediğim gibi her erkek kaldıramıyor, intihar edenler dahi var; babanızla böyle konuştuğuna göre bence ciddi bir sıkıntısı var ve tedavi olması gerekiyor. Tecavüzü anlatamıyorsanız da şiddet var deyin 2 çocukla şiddet görmek tecavüze uğramak kolay şeyler değil, çevreden saklamaya çalışırken kendiniz de ciddi bir bunalıma girebilirsiniz, güvendiğiniz insanlara en azından şiddet olayını söyleyin, eşinizin ailesi iyi insanlarsa onlara danışın kendi aileniz önemsemiyorsa. Kendi kendinize çözmeye çalışmayın zaten lohusasınız hala. Herkese mutlu görünmek inanın anlamsız herkesin problemi var, zaten yarın öbür gün daha ciddi bir olay olursa veya boşanırsanız herkes duyuyor, size yardım edebilecek insanlardan akıl alın, siz de bebeği bırakacak birileri varsa psikolojik destek alın, annenizin ya da kayınvalidenizin yanına taşının bir süre orda da gelip şiddete ve tecavüze başvuramaz diye düşünüyorum. Psikolojik sıkıntıları olan insanla mücadele etmek kolay değil, destek olabilecek insanlara anlatın muhakkak boşanmayacaksanız, yoksa çocuklar da şahit olduğu için onların da psikolojileri etkileniyor. Hamileyken dövüp, lohusayken tecavüz eden insan kusura bakmayın da ne kadar babalık yapacak, kendi nefsine hakim olamıyor. Allah yardımcınız olsun diyorum.

yok canım askerlere sap atılmıyor.
daha 3 gun önce sormuştum eşime.
oda yemekhane de arkadaşlarım vardı atmıyorlar olsa bilirdim dedi.

Canım her erkek bir değil ki benim erken doğum tehlikem var üç aydır eşim yaklaşmıyor bana
Evet orası öyle eşim de doğumdan sonra 2 ayı aşkın bekledi ben iyice kendime geleyim diye. Ben yaklaşırdım yanına "zaten yorgunsun beni düşünme çocuğa odaklan sen o enerji lazım sana da oğlumuza da" derdi.

Bunu okuyunca bende hemen üyelik durumuna baktım umarım doğru değildir bu konu..

Ç.kü kopsun ...

Aynen katiliyorum sana ben esimle azcik tartissam tlf resimler degisir durumlar degisir anindaboyle bise yasayan nasil mutlu olabiliyo Allah korusun ben boyle bise yasasam ben birak mutlu olmayi uzuntuden sutum cekilir (ki olduda esimle lohusalikta kavga etmistik sutum cekilmisti uzuntuden aninsa)dun acilan profil bugun acilan konu ilginc

yok canım askerlere sap atılmıyor.
daha 3 gun önce sormuştum eşime.
oda yemekhane de arkadaşlarım vardı atmıyorlar olsa bilirdim dedi.
Ama bu satılan birşeyse bence konu sahibi gibi bu dertten muzdarip insanlar eşlerinde kullanabilir, nefsine hakim olamıyorsa yesin şapını otursun bir zahmet

Arkadaşım sen nerede yaşar ne yer ne içersin? Ne işle mesgulsün? Eğitimin okumuşluğun var mı? Kendine saygın var mı? İnsan olduğunu, hakların olduğunu farkında mısın? Senin yerinde olsam hormonların verdiği gazla ortalığı yerle bir ederdim ben.

Burada ne konular okudum ben. Ne aldatmalar ne trajediler. Hiçbirine demedim ama sana diyeceğim. Sen bu hayvanı boşa.

Okuduğum an size sarılmak istedim...Allah size ve sizin gibi olan tüm kadınlara güç ve sağlık versin.

Hiçbir tepki vermediniz mi? Annem arkamda demişsiniz ona anlatın. Gidin hastaneye rapor alın sonuçta dikişlerin hasarından bilirler. Kucağında yenidoğanla kim kocasını şikayete gider ki? Emin olun yardımcı olurlar. Siz insansınız onun ihtiyaçlarını her canı istediğinde giderecek bi eşya değil!
Babanıza da yazıklar olsun. Terbiyesiz ne diyosun sen diyememiş mi?
Eşinizin ar damarı çatlamış zaten bu belli. Ne demek bana karılık yapmıyor? Adi herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…