Lojmanda kalınır mı?

ben de aksine lojman seviyorum lojmanda büyüdüm daha güvenli oluyor konu komşu iş arkadaşı oluyor bekçi vs de varsa süper özellikle çocuklu aileler için. çocuklar da iyi aile çocukları oluyor

keşke her yer lojman olsa hele bu devirde bence nimet

(tabi kaliteli bir şirket ise çalışanlar da kaliteli insanlarsa)

Kurumsal bi firma ama kisiye özel değil lojman odada 2-3 kisi kalınanlardan malesef

hee o zaman iş değişir bende şaşırmıştım sorunuza
onu bilemiyorum yurtta hiç kalmadım kalacağınız kişiye bağlı aslında ama deneyin baktınız olmuyor çıkarsınız zaten

En kötü bende öyle düşünüyorum çalışıp biraz para biriktirip beğenmezsem çıkarım

Biz suan 1200 lira kira veriyoruz lojman çıkar çıkmaz taşınacağız daha önce de lojman da oturdum şimdi dışarıda oturuyorum ama lojman sıcaklığını bulamadim hic bi yerde

Biz suan 1200 lira kira veriyoruz lojman çıkar çıkmaz taşınacağız daha önce de lojman da oturdum şimdi dışarıda oturuyorum ama lojman sıcaklığını bulamadim hic bi yerde

Lojmandan kastım 3-4 kisinin 2-3 kisinin ortak kaldığı yerler tek basıma olmayacağım kafama takılan nokta bu 🥺

Lojmandan kastım 3-4 kisinin 2-3 kisinin ortak kaldığı yerler tek basıma olmayacağım kafama takılan nokta bu 🥺
Bakarken kalmıştım ben öyle bi yerde apart gibi mutfak tuvalet ortak ti ama odam bana aitti kilitliyordum falan iyi kötü 3 s3ne geçirdim ama tavsiye etmem yine de

Benim bahsettiğim lojman yurt gibi 3+1 evde her odada 2 kisi kalmak gibi düsünebilirsiniz. Bu arada detayları bilmiyorum tam olarak gittiğimde soracağım. En az 3-4 kisi olur diye tahmin ediyorum bir dairede

O zaman lojman değil o.
Allah kolaylık versin. İnşallah gönlünüze göre olur.

Polis lojmanlarında yaşıyoruz. Eski ama masraf yapınca çiçek gibi oldu. Eski bile olsa kira vermeyecek yada az verecekseniz. Maaş da iyiymiş daha ne olsun.

kuzenim bir uninin yasadigimiz sehir disindaki yerleskesindeki lojmana yerlesti cok rahat ve yerinden memnun ama o tek kaliyor

Back
X