- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
Evet kurumsal bi firma ama kişiye özel lojman değil malesefHer lojman sizlerin bildiginiz memur lojmani gibi olmuyor.3_5 kisinin ayni evi paylasmasi konu sahibinin bahsettigi lojman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kurumsal bi firma ama kişiye özel lojman değil malesefHer lojman sizlerin bildiginiz memur lojmani gibi olmuyor.3_5 kisinin ayni evi paylasmasi konu sahibinin bahsettigi lojman
ben de aksine lojman seviyorum lojmanda büyüdüm daha güvenli oluyor konu komşu iş arkadaşı oluyor bekçi vs de varsa süper özellikle çocuklu aileler için. çocuklar da iyi aile çocukları oluyor
keşke her yer lojman olsa hele bu devirde bence nimet
(tabi kaliteli bir şirket ise çalışanlar da kaliteli insanlarsa)
hee o zaman iş değişir bende şaşırmıştım sorunuza
onu bilemiyorum yurtta hiç kalmadım kalacağınız kişiye bağlı aslında ama deneyin baktınız olmuyor çıkarsınız zaten
Biz suan 1200 lira kira veriyoruz lojman çıkar çıkmaz taşınacağız daha önce de lojman da oturdum şimdi dışarıda oturuyorum ama lojman sıcaklığını bulamadim hic bi yerde
Kurumsal bi firma ama kisiye özel değil lojman odada 2-3 kisi kalınanlardan malesef
bence denemeye değer. baktınız olmuyo ondan sonra ayrı ev düşünürsünüz..Teşekkür ederiim, ama malesef tek kisilik değil yurt gibi paylasımlı olacak. Kafamda o yüzden karısık acıkcası bilemedim
aa yok öyle asla bence. hele tanımadığım insanla kalmak istemem.
aynı firmada kalıp kendiniz ev tutsanız firma iyi dediniz çünkü
bence denemeye değer. baktınız olmuyo ondan sonra ayrı ev düşünürsünüz..
Bakarken kalmıştım ben öyle bi yerde apart gibi mutfak tuvalet ortak ti ama odam bana aitti kilitliyordum falan iyi kötü 3 s3ne geçirdim ama tavsiye etmem yine deLojmandan kastım 3-4 kisinin 2-3 kisinin ortak kaldığı yerler tek basıma olmayacağım kafama takılan nokta bu![]()
Odam bana ait olacaksa yine biraz olumlu bakabilirim umarım öyledir görüşmede soracağımBakarken kalmıştım ben öyle bi yerde apart gibi mutfak tuvalet ortak ti ama odam bana aitti kilitliyordum falan iyi kötü 3 s3ne geçirdim ama tavsiye etmem yine de
banyo, mutfak vs ortak mı?
aynı oda ise sıkıntı, o ne öyle okul yurdu gibi. ben istemezdim sanıyorum.Evet ortak ama sadece odada kaç kisi kalınıyor bilmiyorum görüşmede soracağım detayları
Evet böyleside mantıklı en kötü deneyip beğenmezsem cıkıp ev tutarım diye düşündüm.![]()
Evet ortak ama sadece odada kaç kisi kalınıyor bilmiyorum görüşmede soracağım detayları
Aynen öyle işte beraber olduğum insanlarla aynı yerde kalma fikrine hiç sıcak bakamıyorum. İnsanlara cok sınır cizmeye becerebilen bi tipte değilim. Yandım yaniaynı odada mıaynı odaysa kabul etmeyin bence hiç özel alanınız olmayacak
Benim bahsettiğim lojman yurt gibi 3+1 evde her odada 2 kisi kalmak gibi düsünebilirsiniz. Bu arada detayları bilmiyorum tam olarak gittiğimde soracağım. En az 3-4 kisi olur diye tahmin ediyorum bir dairede