- Konu Sahibi Ceycey12345
Benim için lojman olması mesele değil ama başka biriyle aynı odada olmak mesele tanımadığın he üniversitede yurtta kaldım ama o zaman param yoktu maaşım varken böyle bir şeye katlanmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim görüşmede detaylı sorup karar vereceğimO zaman lojman değil o.
Allah kolaylık versin. İnşallah gönlünüze göre olur.
Nasıl bir lojman tam bilmiyorum detaylı öğrenip karar vericem farklı insanlarla aynı dairede kalmak istemiyorumPolis lojmanlarında yaşıyoruz. Eski ama masraf yapınca çiçek gibi oldu. Eski bile olsa kira vermeyecek yada az verecekseniz. Maaş da iyiymiş daha ne olsun.
Sizin bahsettiginiz lojman farkli.valla insan kardesiyle bilmem vs zor anlasiyor evde onca insan nasil olur bilemedim. Ayni evde yasayincada hepsinin ayak uydurmasi gerekir ayni anlayis olurmuki. Mutlaka ariza cikar gibi.
Koloni seklinde uyumaniz koloni seklinde banyoya flan gitmeniz nasil olur ki![]()
Tek kalınsa cok rahat tabikide tam öğrenip karar vereceğim teşekkür ederim mesaj icinkuzenim bir uninin yasadigimiz sehir disindaki yerleskesindeki lojmana yerlesti cok rahat ve yerinden memnun ama o tek kaliyor
Aynen öyle psikolojik olarakta yıpratır diye düşünüyorumBenim için lojman olması mesele değil ama başka biriyle aynı odada olmak mesele tanımadığın he üniversitede yurtta kaldım ama o zaman param yoktu maaşım varken böyle bir şeye katlanmam
Denemeye değer. Belki oda arkadaşlarınız uyumlu olur, rahatsız olmazsınız. Baktınız olmuyor o zaman eve çıkarsınız.
Lojman detaylarını öğrenip ona göre karar vereceğim artık teşekkür ederim cevabınız icinMaddi açıdan lojmanı tercih etmeyi düşünüyorsanız başta deneyebilirsiniz.Yapamazsanız daha sonra kiraya çıkarsınız.Bazı insanlar toplu ortamda çok rahat yaşayabilirken bazıları 2 kişi bile aynı evi paylaşamıyor.Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz
Sonuç olarak para için çalışıyoruz hangisi daha avantajlı ise o işe başlayın derim
Kimse kimseyi zorla kaldırmıyor. Uzun süredir işsizim direkt eve cıkabilecek maddiyatım yok istanbulda eve cıkmak 5000 tl yi buluyor malesef o yüzden kısa süreli lojman daha mantıklı geldiSizi lojmanda zorla mı kaldırıyorlar o işi seçip kiraya da çıkabilirsiniz
Kalinir neden kalinmasin paranda cebine kalir
Bahsettiğinize göre lojmanı iş daha mantıklı görünüyor. Sizin kararınız ama bn olsam bi süre sabrederdim hem para biriktireyim hem işe alışayım diyeKimse kimseyi zorla kaldırmıyor. Uzun süredir işsizim direkt eve cıkabilecek maddiyatım yok istanbulda eve cıkmak 5000 tl yi buluyor malesef o yüzden kısa süreli lojman daha mantıklı geldi