doktora lokal anestezi istediğimizi söylesek öyle yapar mı acaba? yoksa kendi tarzı nasılsa öyle mi yapar? bu konuda bilgisi olan var mı? gerçekten genel ağır oluyor ya
arkadaşlar 2 hafta önce genel anesteziyle burun estetiği ve aynı zamanda septum ameliyatı gecrdm anesteziden sonra yalan söylemiyim sıkıntı cekiyosun ama sadece 1 saat kadar bazen de kusma hissi uyandırıyo lakin 1 saat sonra kendime geldim ve hastanede hosaf verdiler onu ictim ve daha sonrasında hep sıvı gıdalarla beslenmeye calıstım ufak tefek sislikler dısında hic bi problemim yok Allaha sükür demem o ki ben sahsen lokale dayanazdm ki benim kemiğimi de kırmadılar sadece törpü işlemi filan yaptılar genelden korkmayın iyi bir anestezi doktorunuz ve iyi bir cerrahınız varsa bi problem olmuyor. Bende cok korktum şimdi nasıl gectiğini anlamadım
abartmış ya bende tıp okuyrm okadrameliyat gördüm böle bişe görmedim ya alemmiş hemşirede :)))cnm yaa genel anesteziden uyanırken bazıları saçmaladıklarını, hatta kimseyle paylaşmadıkları sırlarını falan uluorta bağırıp çağırdıklarını falan söylüyorlar hatta hemşire bi tanıdığım sırrınız varsa narkozdan önce herkese kendiniz güzel güzel söyleyin anestezi aldıktan sonra zaten bağıra çağıra söyleyeceksiniz demişti doğrumu ki genel anestezi alanlarrr gerçek mi bunlar yaa rezil olmayalım boşu boşuna ...
cnm yaa genel anesteziden uyanırken bazıları saçmaladıklarını, hatta kimseyle paylaşmadıkları sırlarını falan uluorta bağırıp çağırdıklarını falan söylüyorlar hatta hemşire bi tanıdığım sırrınız varsa narkozdan önce herkese kendiniz güzel güzel söyleyin anestezi aldıktan sonra zaten bağıra çağıra söyleyeceksiniz demişti doğrumu ki genel anestezi alanlarrr gerçek mi bunlar yaa rezil olmayalım boşu boşuna ...
yok artık iyice gözünü korkutmuş senin canm yok öyle bişey kendini hazr hissetmen yeterli duanı et Bismillahla gir ameliyatına biseycik olmuyo :):)
ben yarından sonra genel anesteziyle ameliyata giricem ama sanırım boğazımda tonsilit başlangıcı var emin değilim. geçen ameliyatta enfeksiyon vardı çok acı çekmiştim boğazımdan entübasyon tüpü falan mahvolmuştu boğazımelimden geleni yapıyorum şu anda pastiller falan ama acıyo yutkunurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?