- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi antikdeniz
-
aynı durumda bız de kullanmıştık 2 yıl once
peki sayı düşmüşmüydü
bızım ılk 3 ay yukseldı ama 10 mılyon cıvarıydı,sonrakı 3 ay 1 mılyonun da altına duştu ve lökosıt olması gerekenın ustundeydı,dr. antıbıyotık verdı,bız kullandık..sonra sayı yıne yukseldı ama beklenenın altındaydı hep..ama bızde durum farklı ıdı,bızım ılk amelıyat başarılı olmadı..1 yıl sonra cıft taraflı oldu tekrar
antibiyotik kullanmaya devam edin derim bence canım, bizim şükür çok işimize yaradı, bize teradox vermişti doktor siz ne kullanıyorsunuz?
crnn hamilesin senn maşallah sağlıkla al kucagınaa canımmm neler yaptınn anlatsana bizee bizde şuan antibiyotik kullanıyoruz inşş fayda saglarrr
Yaradana bin şükür canım hamileyim, inşallah bebeğimi kucağıma alacağım günleri de görürüm. Canım biz yaklaşık 3 yıllık evliyiz ve son 6 aydır bebek düşündüğümüz için korunmasız ilişkiye giriyorduk. Tabi ki ilk bebeğimiz olacağı için sanki istediğin zaman hemen ertesi ay bebeğimiz olacak sanıyorduk. Zaman ilerledikçe bunun böyle olmadığını gördük. Klasik olarak ben kan testleri falan yaptırdım anormal bir durum yok eşime söyledim o ilk zamanlar umursamadı test olayını. Sonradan sperm testi yaptırdı ve sperm sayı ve hız değerleri düşük çıktı. bunun yanında spermde iltihapta çıktı. Neyse varikosel için film çektirdi ama varikosel çıkmadı. Eşimin gittiği doktor bu değerlerle normal gebelik imkansız hemen tüp bebek yapın demiş. Tabi eşimin moral bir anda diplere indi. Bundan sonra araştırmalarımız başladı, kürler, ilaçlar bisürü şey okuduk bu sürede. Neyse sonuç olarak aile dostu bir ürolog arkadaşa durumu açtım, kendisi yaşlarımızın henüz çok ileri olmadığını tüp bebek öncesinde spermdeki iltihap için antibiyotik kullanmamızı söyledi. (tetrodox bide başka bi antibiyotik daha içmesini söyledi eşimin) bunun yanında ayrıca da proxeed plus kullanmamızı önerdi. Birde internetten öğrendiğim keçiboynuzu kürünü uygulamaya başladık. Böyle 2 ay devam ettik, bende bu arada Hsg çektirdim. İçimin iyice rahat etmesini istiyordum. Hsg çektirdikten sonra ilk dönemde gebe olduğumu öğrendim. Tabi bu süreçte sürekli dua ettik, eğer bu evlat bize hayırlısı ise gelsin diye. Nasip ise şimdi kese görmek ve kalp atışı duymak ilk muradımız. Yani sonuç olarak, gebeliğimin sebebi ettiğimiz duaların yanında; doktorun söylediği ilaçlar mı, k.boynuzu kürümü, yoksa hsg mi bilmiyorum. Eşim 2. sperm testi verecekti bu mutlu haberdeb sonra onuda vermedi. Benim hikayem böyle, ama stres yapma deniliyor ya mümkün olmuyor canım gerçekten bu zamanlarda maneviyatı yüksek tutmak önemlisi. Dilerim allah herkese vatana millete hayırlı, büyüklerini sayan, sağlıklı ve maneviyatlı evlatlar nasip etsin.
Canım merhaba, mesajını tam olarak anlamadım ben, iltihapmı düşmüş yoksa sperm sayısı mı düşmüş, umarım iltihap düşmüştür biraz bilgi verir misin merak ederim şimdi seni
benim de esimde bol lokosit goruldu sperm testinde 4 aydir calisiyoruz fakat her ay husran 3 hafta ilac kullandi. tekrar test olacak merakim lokositi olup bebislerini alanlar var mi cok buyuk bi problem mi bu kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?