lolıta da ucuzluk....

bende sipariş ettim dün deniz kokulu olanını kızlar! a.s.daha önceden almak istiyordum fırsatı kaçırmayayım dedim!a.s

tmm canmı mühim değil acaba armanılerde indrime girer mi oyle indrime girse 10000ytl borcum olsa alırım annem yaaa çok süper..

tmm canmı mühim değil acaba armanılerde indrime girer mi oyle indrime girse 10000ytl borcum olsa alırım annem yaaa çok süper..

selinciğim sanırım sen tam bir alışveriş canavarısın!kaydirigubbakcemile3güle güle kullan bu arada aldıklarını!...:hooray:

ayy valla bilmiyom fıstık yaa, keşke onlarda girse indirime
ama ben pek sanmıyorum
genelde eski ve aşırı talep olmayan kokuları indirime sokuyorlar laelaelaelaelae, hele o gıvenchyi koklayınca ben öyle düşündüm şahsen sırnaşık şey

ama bence takip edelim şimdi anneler gününde yaparlar birdaha indirim belki o zaman güzel bişeylerde olabilir gibi geliyor bana hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ülen zaten varya popüler kokuları ındırme soksalar neler olur neler...keske olsa hemenxcicik kaparım.ayrıca lolıtada popüler kokular arasında bence...

bende yeni kullanacağım a.sdeniz kokusunu duyunca tam bana göre diye düşünmüştüm! :lepi:dün sipariş ettim yarın gelir herhalde geldiğinde yazarım!a.s

ayyy kızzzz gelince hemen sıkıyorsun tenine ve kokluyorsun iyice analiz ediyorsunCADIARZU ve hemen bize yazıyorsun, nasıl bir koku olduğunu tarif ediyorsun düşüncelerini biz arkadaşlarınla paylaşıyorsun emi denizim :lepi:

ama unutma bekliyoruzzz kaydirigubbakcemile2

kokumuza hakaret etmeyelım....bu arada the body shopdakı vanıllada süper 30ml 32 ytl ye aldım herkez çok beğenıyor ama bitti hemde kalıcı.pasta gibi kokuyor yaaa süper birsey...manıtamda bayılıo...

ülen zaten varya popüler kokuları ındırme soksalar neler olur neler...keske olsa hemenxcicik kaparım.ayrıca lolıtada popüler kokular arasında bence...

fıstığım dur kızma hemen yaa:tomato: lolitada popiler koku ama armani de bir başka yaniiisengözlerimebaksanab onu demek istiyorum ben süslüüü kaydirigubbakcemile

valla öyle bişey olsa bende üçer beşer alırım :lepi: napiimm çok seviyom değişik değişik sıkınmayıııı hihoyyyt

ne kadarmış mesela %30 ama 200 milyonluk parfüme o indirim olunca valla pek ucuz olmuyorkii
ucuz ama sitedeki gibi değil -tatlicadiarzu-

saol canım yinede haber verdğin için bence süreklı birbirmize haber verelım nerde indrim var felan habermz olsun süper olur...

ne kadarmış mesela %30 ama 200 milyonluk parfüme o indirim olunca valla pek ucuz olmuyorkii
ucuz ama sitedeki gibi değil -tatlicadiarzu-

aynen şeker orda %73 indirm oluyo apışıp kalıyorum ama annem salmıyor artık almama izin vermiyor her gördüğümü alasım gelıor aklıma gelenı yapan bir tipim:jeyyar:

%30 az kanımca soyle %70 olması lazım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

kız selin gel öpücem valla seni Şeniz Şeniz
biz aynı düşünüyoruz seninle sengözlerimebaksanab
katılıyorum sana vallaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…