bende sipariş ettim dün deniz kokulu olanını kızlar! a.s.daha önceden almak istiyordum fırsatı kaçırmayayım dedim!a.s
tmm canmı mühim değil acaba armanılerde indrime girer mi oyle indrime girse 10000ytl borcum olsa alırım annem yaaa çok süper..
nasıl birsey bebişim o otam olarak...deniz kokulu ollan...
selinciğim sanırım sen tam bir alışveriş canavarısın!kaydirigubbakcemile3güle güle kullan bu arada aldıklarını!...:hooray:
ayy valla bilmiyom fıstık yaa, keşke onlarda girse indirime
ama ben pek sanmıyorum
genelde eski ve aşırı talep olmayan kokuları indirime sokuyorlar laelaelaelaelae, hele o gıvenchyi koklayınca ben öyle düşündüm şahsen sırnaşık şey
ama bence takip edelim şimdi anneler gününde yaparlar birdaha indirim belki o zaman güzel bişeylerde olabilir gibi geliyor bana hihoyyyt :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bende yeni kullanacağım a.sdeniz kokusunu duyunca tam bana göre diye düşünmüştüm! :lepi:dün sipariş ettim yarın gelir herhalde geldiğinde yazarım!a.s
ülen zaten varya popüler kokuları ındırme soksalar neler olur neler...keske olsa hemenxcicik kaparım.ayrıca lolıtada popüler kokular arasında bence...
ne kadarmış mesela %30 ama 200 milyonluk parfüme o indirim olunca valla pek ucuz olmuyorkii
ucuz ama sitedeki gibi değil -tatlicadiarzu-
%30 az kanımca soyle %70 olması lazım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?