lollapalooza burun Estetiği Ameliyatı

lollapalooza

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
97
126
618
41
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce bandajlı haliyle burnuşumun resimlerini paylaşmıştım bugün 1 ay oldu ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü insanı hem motive ediyor hem de doğal olarak bilgi almak istiyoruz. Arkadaşlık gönderenlerinkini kabul edeceğim

Sevgiler :kedi:

Cnm burnun harika.Doktorunun eline sağlık. :)))
Sana yeni burnuşunla sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.Darısı bnm başıma artık... :)))

Bu arada sorularınızı cevaplamaya hazırım, bir de olumlu olumsuz yoruma da açığım boshayallersmile

Hayır cnm ameliyatım yarın saat 10:00'da.Umarım herşey yolunda gider.Açıkçası biraz endişeliyim... :)

canım çok doğal endişeli olman ne de olsa bir ameliyat ama geçeceğin adımları bildiğin için pek zorlanmazsın... ben narkozdan çok korkuyordum, çok şükür ameliyattan 10 dk sonra kendime geldim ve arkadaşlarımla telefonda konuştum:):)... Morarmalar, şişkinlikler zaten beklediğin şeyler... Sadece ilk 3 gün tamponla nefes almak zor olacak ama burnunun alacağı şekli düşün, hayal kur (ben öyle dayanmıştım) :) Bir sorun olursa yardım etmeye hazırım...

Çok teşekkür ediyorum canım herşeye hazırlıklıyım evt ama bende narkozdan çok korkuyorum.Asıl endişem o zaten.Umarım herşey istediğim gibi olur ve yolunda gider.Dualarınızı eksik etmeyin yeter. :)))

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
Sağlıcakla kalın...

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için... Bir de şunu söylemek istiyorum ben doktoruma çok fazla kalkık burun ucu istemediğimi özellikle belirttim... Albümlerine baktığım çoğu arkadaşımın burunları kalkık ve maaşallah çok da yakışmış ama ben nedense onu bir risk gibi gördüm ve almak istemedim açıkcası, yakışmayacağını düşündüm çünkü

albümlerine nasıl bakılıyor canım,bende bekmak istiyorum,ayrıca doktorun kimdi yazarsan sevinirimbilmiyorumkismile

Çok merak ettim canım arkadaş olarak eklersen bende bakmak istiyorum. İnşallah herkes istediği gibi buruna kavuşur :)

canım burnun çok güzel olmuş hiç şiş durmuyo.özelikle yaptığın bişey varmı?benim burun ucum hala şiş bugün 15 gün oldu yüzüne çok yakışmış.farklı bi hava katmış güzelliğine canım .

canim ozellikle birsey yapmiyorum ben kapali teknikle ameliyat oldum o ameliyatlarda burun ucu sisligi daha az oluyormus... Bir de masaj yapiyorum doktorumun gosterdigi sekilde... Sabahlari coook sis oluyor benim de burnum canim sanirim sabretmemiz lazim... Yorumlarin icin de cook tesekkur ederim:):kedi:

çok doğal duruyor,şiş felan da yok,yüzüne güzel yakışmış burnunu güle güle kullan canım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…