- Konu Sahibi lollapalooza
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bandajlı haliyle burnuşumun resimlerini paylaşmıştım bugün 1 ay oldu ve ameliyat olmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim çünkü insanı hem motive ediyor hem de doğal olarak bilgi almak istiyoruz. Arkadaşlık gönderenlerinkini kabul edeceğim
Sevgiler :kedi:
Canımmm teşekkür ederimmm, inşallahhh.... Sen bugün ameliyat oldun değil mi?
Hayır cnm ameliyatım yarın saat 10:00'da.Umarım herşey yolunda gider.Açıkçası biraz endişeliyim... :)
canım çok doğal endişeli olman ne de olsa bir ameliyat ama geçeceğin adımları bildiğin için pek zorlanmazsın... ben narkozdan çok korkuyordum, çok şükür ameliyattan 10 dk sonra kendime geldim ve arkadaşlarımla telefonda konuştum:):)... Morarmalar, şişkinlikler zaten beklediğin şeyler... Sadece ilk 3 gün tamponla nefes almak zor olacak ama burnunun alacağı şekli düşün, hayal kur (ben öyle dayanmıştım) :) Bir sorun olursa yardım etmeye hazırım...
albümlerine nasıl bakılıyor canım,bende bekmak istiyorum,ayrıca doktorun kimdi yazarsan sevinirimbilmiyorumkismile
canım burnun çok güzel olmuş hiç şiş durmuyo.özelikle yaptığın bişey varmı?benim burun ucum hala şiş bugün 15 gün oldu yüzüne çok yakışmış.farklı bi hava katmış güzelliğine canım .
Canim doktorum prof.dr Tunc Safak. Seni arkadas olarak ekledim bakabilirsin resimlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?