London2012'nin Zayıflama Günlüğü

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Birincisi ben diyet yapmam istedigim neyse onu yerim ama simdi inanilmaz bir azim geldi. Saat 11.42 ve ben iki bardak su ictim sadece. Karnim ac ama yemeyi dusunmuyorum, ama en azindan isteyene kadar. Dolunay haftaya olacagi icin bu donem diyet yapmak icin, vucuttan toksinleri atmak icin iyi bir donem. Bu arada boyum 1.68 metre, kilom 75 civari. Simdi gidip kendime tarti alicam. Gelince yazarim. Daha cok sulu seyler icmeyi ve yemeyi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Kahvaltiya saat 12 gibi, peynirle ekmek yedim ve cay ictim.
Ogle yemegine saat 4 gibi, kiymali makarna ve bir bardak meyve suyu.
Arada bes bardak su.

Son düzenleme:
hayırlı olsun topiğin:nazar::nazar:

bende belırlı bı lısteye bağlı kalmadan kafama göre vermeye çelışıyorum.. inş başarırız:1::1:

merhaba :)

diyet listelerine uymak mümkün değil zaten... en iyisi kendi beslenme düzenini oluşturmak bence de... destekliyorum... başarılar dilerimm..:23:

hayırlı olsun topiğin:nazar::nazar:

bende belırlı bı lısteye bağlı kalmadan kafama göre vermeye çelışıyorum.. inş başarırız:1::1:

Yani en iyisi bence. O listeler adami mahvediyor. Ben 48 kiloydum sonra 55 kg, sonra 61, bir baktim hopp 75 olmusum:) Gecen sene cok stresliydim ben ondan aldim.

merhaba :)

diyet listelerine uymak mümkün değil zaten... en iyisi kendi beslenme düzenini oluşturmak bence de... destekliyorum... başarılar dilerimm..:23:

Uysanda verdikten sonra geri aldiktan sonra ortada kaliyorsun. Dun tartiyi alamadim, laptopun ram isi vardi onu hallettim ama tartiyi alicam mutlaka sart.

Kizlar kilolariniz kac? Ikinize de kolay gelsin.

Dun aksam yine makarna, bir bardak meyve suyu, sonra bir ekmek ve 15 zeytin yedim.

Bugun yine suyla basladim. Mumkun oldugunca cay icmemek en iyisi.

Yani en iyisi bence. O listeler adami mahvediyor. Ben 48 kiloydum sonra 55 kg, sonra 61, bir baktim hopp 75 olmusum:) Gecen sene cok stresliydim ben ondan aldim.

Uysanda verdikten sonra geri aldiktan sonra ortada kaliyorsun. Dun tartiyi alamadim, laptopun ram isi vardi onu hallettim ama tartiyi alicam mutlaka sart.

Kizlar kilolariniz kac? Ikinize de kolay gelsin.

Dun aksam yine makarna, bir bardak meyve suyu, sonra bir ekmek ve 15 zeytin yedim.

Bugun yine suyla basladim. Mumkun oldugunca cay icmemek en iyisi.

ben 61 kiloyum :)

Bu hafta sadece peynir,zeytin, ekmek, karpuz, domates ve salatalik yemeyi dusunuyorum. Her hafta kendime gore ayri bir plan yapicam. Hafta sonunda oldugum kiloyu yazarim buraya. Sanirim 3-4 ayda istedigim kiloya ulasirim. Herkese basarilar.

Son düzenleme:
Merhaba,
öncelikle günlüğün hayırlı olsun
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
dediğin gibi belli kalıp listelere uymak zorunda değilsin kendi beslenme planını oluşturabilirsin
sana tavsiyem, sabahları meyve suyu içmemen kahvaltıda, hele ki hazırsa hiç tavsiye etmem, sebebi, çabuk acıktırabilir
bir de sormak istediklerin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışrıım elimden geldiğince...
tekrardan hayırlı olsun
Sevgiler...:16:

Merhaba,
öncelikle günlüğün hayırlı olsun
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
dediğin gibi belli kalıp listelere uymak zorunda değilsin kendi beslenme planını oluşturabilirsin
sana tavsiyem, sabahları meyve suyu içmemen kahvaltıda, hele ki hazırsa hiç tavsiye etmem, sebebi, çabuk acıktırabilir
bir de sormak istediklerin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışrıım elimden geldiğince...
tekrardan hayırlı olsun
Sevgiler...:16:

Tesekkur ederim. Ben bir plana bagli kalan bir tip degilim. 61 den 75 e o sekil ciktim. O yuzden basit, kafami yormayan, bana yasak olmayacak sekilde yeme seklini degistirmek istiyorum ki bir daha kilo almayayim. Verdikten sonra stabil bir kiloda kalmasi zor. Meyve suyu hic icmemek iyi ama tek suyla omur gecmez be:)) Simdilik iyi gidiyorum. Karnim ac olsada duruyorum. Daha onumde 3 ay var. Bakalim. Herkese kolay gelsin.

Uyku sorunum yine basladi iste zayiflamanin en sevmedigim tarafi bu. Sekizde kalkacagima 6 da kalktim. Bes saat uyudum. Offf bilmiyorum ne yapsam bu konuda.

Uyku sorunum yine basladi iste zayiflamanin en sevmedigim tarafi bu. Sekizde kalkacagima 6 da kalktim. Bes saat uyudum. Offf bilmiyorum ne yapsam bu konuda.

selam!
zamanla alışır vücut..tuvalete çıkma olayını düzenlemek gerekiyor. zayıflamanın yüzde ellisi bence o..yani en azından bende öyle etki ediyor =)
benim de 100 günde 9 kilo planım var..şuana kadar 6 kilo verdim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sık sık yazarsan uğrar destekçin olurum..ama öyle hemen pes edeceksen bileyim? =)))

selam!
zamanla alışır vücut..tuvalete çıkma olayını düzenlemek gerekiyor. zayıflamanın yüzde ellisi bence o..yani en azından bende öyle etki ediyor =)
benim de 100 günde 9 kilo planım var..şuana kadar 6 kilo verdim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sık sık yazarsan uğrar destekçin olurum..ama öyle hemen pes edeceksen bileyim? =)))

Birakmayi dusunmuyorum ama bu sorun her zaman var bende. Uyku problemi yani. Bilmem ki neden. 4-5 saatte kafam zombi olur kalkarim. Sonra da yatamam. Offf........

Bugun yediklerim:

sabah: ekmek,zeytin, peynir,sekerli cay

ogle:karpuz,peynir, ekmek, sicak cikolata

aksam: karpuz, peynir,zeytin, ekmek dusunuyorum.

Arada 7 bardak su.

Daha tartilmadim. Tartildigim an yazicam.

Bugun yediklerim:

sabah: ekmek,zeytin, peynir,sekerli cay

ogle:karpuz,peynir, ekmek, sicak cikolata

aksam: karpuz, peynir,zeytin, ekmek dusunuyorum.

Arada 7 bardak su.

Daha tartilmadim. Tartildigim an yazicam.
cnm açlık krizine girmen çok doğal yediklerin hem seni acıktıracak şeyler hem de kilo vermende zorluk çıkartacak şeyler, üstelik ara da yapmamışsın aralar önemli aklında bulunsun:34:

cnm açlık krizine girmen çok doğal yediklerin hem seni acıktıracak şeyler hem de kilo vermende zorluk çıkartacak şeyler, üstelik ara da yapmamışsın aralar önemli aklında bulunsun:34:

Ac degilim ben istahim yok. Su kesiyor istahimi. Bugun Londra disina ciktim. Uykusuzdum. Usendim yarin alisveris yapicam. Araya salata filan koymayi dusunuyorum ama yeterli degil yine uykusuz kalicam. Bir de dex turu bir icecek almayi dusunuyorum, vitaminsiz kalmayayim diye.

Back
X