London2012'nin Zayıflama Günlüğü

Aksami sebzeyle kapattim. Sabahta, peynir karpuz ekmek. Vitaminli birseyler alicam sute karisan.Boyle gidecek artik. Extra vitamin sart bir sure. Artik sadece tartildigimda yazicam. Basladim ya gerisini mutlaka getiririm. Herkese kolay gelsin.

Tartildim, 72 kilo 100 gram ciktim. , body fat: 34.7%. BMI: 25.9, boy: 1.67 m (1 cm kisalmisim) . Body fat imi 27.3 % altina indirmem lazim hatta 24.5%. 3 kilo 3 gunde fena degil. Vitaminli corbalarimi (sebze,tavuk) ve iceceklerimi(cikolata, vanilla) aldim. Genel olarak corba, karpuz, hazir sandwich (karides,tuna, kasar peyniri), zeytin , peynir yiyorum. 8-10 bardak su iciyorum. 60 kilodan sonra spora basliycam. 55 kiloya kadar devam, gun hedefim yok.

Kizlar bugun diyeti bozdum biraz ama acliktan oluyordum. 3 dilim pizza ve patates yedim bir de kola. Yarin tam gaz devam.

Merhabalar :)

Diyeti bozmak mühim değil. Ertesi gün tekrar düzene girersen, toparlarsan sorun olmuyor.

Bence az yiyorsun o yüzden iraden sayesinde bir iki gün sabretsen de bir süre sonra koyveriyorsun. Sadece senin için geçerli değil bu, hepimiz böyleyiz.

İlla ki az yicem diyorsan en azından listende yoğurt, beyaz et, salatalık, çorba bolca olsun. Bunların hem fazla kalorisi yok hem de tok tutuyorlar :56:

Ben naçizane fikrimi söylüyorum. Sonra bu deliye ne ki, neden karışıyor deme :86::76: :90:

Başarılar, iraden daim olsun :)

Merhabalar :)

Diyeti bozmak mühim değil. Ertesi gün tekrar düzene girersen, toparlarsan sorun olmuyor.

Bence az yiyorsun o yüzden iraden sayesinde bir iki gün sabretsen de bir süre sonra koyveriyorsun. Sadece senin için geçerli değil bu, hepimiz böyleyiz.

İlla ki az yicem diyorsan en azından listende yoğurt, beyaz et, salatalık, çorba bolca olsun. Bunların hem fazla kalorisi yok hem de tok tutuyorlar :56:

Ben naçizane fikrimi söylüyorum. Sonra bu deliye ne ki, neden karışıyor deme :86::76: :90:

Başarılar, iraden daim olsun :)

Yok yok karisabilirsin. Aslinda az yiyorum ama vitaminli corba iciyorum ve istahim yoktu. Bir corba 200 kaloriydi. Yememek icin yapmadim. Alisverise gidemedim, puruzler cikti. Gittigim an alicam zaten. Bir de her yedigimi buraya yazmiyorum. Peynir, zeytin , karpuz , ekmek agirlikli takiliyorum. Extradan bugun peynirli borek yedim ve pizza. Hala acim ama. Bugun su az ictim belki de ondan. Simdi gidip yine corba icicem.

Back
X