• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LOPROX SAMPUAN NE KADAR KULLANILMALI

gmz22eee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
22
3
1
42
Loprox sampuan i kulllansn var mi size iyi gel dimi hsftada 3 gun kullan diye yazmislar 3 kutu vermisler ama bu sampuanin kutusu kucuk cildiyeden de randevu alsmiyorum 3 kutuyu hepsini kullanmalimiyim yoksa kafamda yanma yara sivilce kepek kasinti oldugu zaman mi kullanmaliyim sacimi da guzel geldi cok memnun kaldim fakat kafamin derisi rahatladi surekli kullanmanin bir zarari varmidir saclarim dokulur mu bi ara verdim baska sampuana gectim yine aciyor sac derim surekli yara sivilce cikip kasiniyor

Loprox sampuan i kulllansn var mi size iyi gel dimi hsftada 3 gun kullan diye yazmislar 3 kutu vermisler ama bu sampuanin kutusu kucuk cildiyeden de randevu alsmiyorum 3 kutuyu hepsini kullanmalimiyim yoksa kafamda yanma yara sivilce kepek kasinti oldugu zaman mi kullanmaliyim sacimi da guzel geldi cok memnun kaldim fakat kafamin derisi rahatladi surekli kullanmanin bir zarari varmidir saclarim dokulur mu bi ara verdim baska sampuana gectim yine aciyor sac derim surekli yara sivilce cikip kasiniyor
Doktorunuza sormalısınız cilt tipinizi biz bilemeyiz o karar vermeli

surekli kullanmanin bir zarari varmidir
O medikal şampuan olduğu için sürekli kullanmamak gerekiyor, onu sadece atak dönemlerinde kullanın. Eczaneye saç egzaması için şampuan sorarsanız size birkaç tane şampuan gösterecek onlardan birini alın ara ara da onu kullanın. Bir de saç derinize iyi gelen market şampuanı da edinin. Hepsini ara ara değiştirerek kullanın. Ben öyle yapıyorum ki saç derisi bir şampuana alışmasın, saç hep aynı şampuana alıştığı zaman genelde şampuandan aldığımız verim azalıyor (kaşıntıyı azaltması gibi)

Back
X