Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaLoreal 5.45 bakır kahve boyadım
İnanılmaz koyu oldu. Bakır kahve ile alakası yok patlıcan moru gibi bir renk oldu. Saçım bakır kahve boyalıydı. Kuaförde boyattuım 2 kez. Artık evde boyayayım dedim ama berbat oldu kutudaki renkle alakası yok bakır tonlarına nasıl dönebilirim
İnanılmaz koyu oldu. Bakır kahve ile alakası yok patlıcan moru gibi bir renk oldu. Saçım bakır kahve boyalıydı. Kuaförde boyattuım 2 kez. Artık evde boyayayım dedim ama berbat oldu kutudaki renkle alakası yok bakır tonlarına nasıl dönebilirim
boyalarda 6 dan hatta 7 den aşağı inme ben loreal 6.45 çikolata kahve denedim sarı saçı resmen siyah yaptı..
keşke danışsaydın. ama loreal akıyor baya.
Bence de market boyalari 3 ton koyusunu çıkarıyor. Ben de acik karamel ile bakir yansimayi alip dip boyami yapayim dedim hemen kahve tonuna cevirdi. Beyaz sabunla akıtın en azindan yipratmaz . Ben ust uste yikamistim.