Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Elseve arginine direnç x3 yoğun besleyici şampuan

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
30
Merhaba kızlar bugün Loreal Elseve arginine direnç x3 yoğun besleyici şampuandan aldım. Daha önce diğer pembe kapaklı serisini kullanmıştım. Şimdi turuncu kapaklı serisinden aldım bu daha geliştirilmiş olanı. İçinde nutri omega varmış.. Kullandıkça yorumlarımı yazıcam buraya. Eğer başka kullanan bayanlar varsa onlarında görüşünü almak isterim.

ShotType1_328x328.jpg

Kuzum bu elseve ler bana hic yaramiyo ya :KK43: hem sertlestiriyo boyle catir cutur yapiyo saclarimi hemde cok dokuyo elseve e guvenipte bu yeni urununu alip kullanacagimi sanmiyorum valla :KK43:

ben şu anda pembe kapaklısından kullanıyorum. ayrıca saç kremini de. memnun değilim. dökülmelerde hiçbir değişiklik yok 1 aydır.
deneyin bakalım. belki ona geçerim ben de:KK12:

saç yapısındaki farklılıklardan dolayı her insanda farklı etki yaratıyor şampuanlar.. ben de 1 haftadır kullanıyorum. çok memnunum. saçlarım yumuşacık oluyor,dökülme sorunum çok yoktu ama birkaç tel oluyordu yine de. şimdi ondan da az oluyor. kepek problemi çok yaşıyorum.onu bile azalttı. kokusu da harika. umarım etkisi hep böyle devam eder :KK19::KK5:

Merhaba kızlar bugün Loreal Elseve arginine direnç x3 yoğun besleyici şampuandan aldım. Daha önce diğer pembe kapaklı serisini kullanmıştım. Şimdi turuncu kapaklı serisinden aldım bu daha geliştirilmiş olanı. İçinde nutri omega varmış.. Kullandıkça yorumlarımı yazıcam buraya. Eğer başka kullanan bayanlar varsa onlarında görüşünü almak isterim.

Eki Görüntüle 1489882
Bende bu yeni şampuanını merak ediyorum. Denemeyi düşünüyorum. Kullandıysanız yazar mısınız etkilerini ?

Onu da denemedim. Bu ilgimi çekmişti. Saç yapın nasıl ?
İnce telli, dipler yağlı uçlar kuru. 2 seriside saçlarımı yumuşacık yapmıyordu onu söyliyim, mutlaka saç kremine ihtiyac duyuyordum. Şimdi Restorex saç uzatan şampuanı keşfettim. Saçlarımı inanılmaz yumuşak yapıyor. Kokusuda cok tatlı. Onu tavsiye edebilirim içeriğide güzel.

İnce telli, dipler yağlı uçlar kuru. 2 seriside saçlarımı yumuşacık yapmıyordu onu söyliyim, mutlaka saç kremine ihtiyac duyuyordum. Şimdi Restorex saç uzatan şampuanı keşfettim. Saçlarımı inanılmaz yumuşak yapıyor. Kokusuda cok tatlı. Onu tavsiye edebilirim içeriğide güzel.
Benimde dipler daha yağlı uçlar kuru. Ama benimki çok elektrikleniyor. Ona çözüm bulamıyorum.

Benimde dipler daha yağlı uçlar kuru. Ama benimki çok elektrikleniyor. Ona çözüm bulamıyorum.
body shopta üzüm çekirdeği yağı serumu var duştan sonra nemli saçlarına uyguluyorsun böylece hem bakım yapıyor hemde elektriklenmeyi önlüyor, denedin mi?

body shopta üzüm çekirdeği yağı serumu var duştan sonra nemli saçlarına uyguluyorsun böylece hem bakım yapıyor hemde elektriklenmeyi önlüyor, denedin mi?
İlk kez duydum. Bende badem yagını düşünüyordum.

Ben de pembe kapaklıyı kullanıyorum. Evde stoğum vardı buna geçemedim daha. Ben de son kutumdayım. Bitince alacağım bundan. Pembe kapaktan memnun olup sonra buna geçenlerin yorumlarını merak ediyorum. Bu arada pembe kapkaçının saç kremini de birlikte kullanıyorum. Ikisinden de memnunum.

Kızlar bende aynı ürünü kullandım bendede şöyle bir etkisi oldu; Yaklaşık 1,5-2 ay kullandım o süre boyunca ciddi oranda saç dökülmem azaldı banyodan sonra 7-8 tel falan dökülüyordu. Tararken hiç dökülmüyordu. Yani tarıyodum tarağa baktığımda belki 1-2 tel oluyordu. İşte 2 ay falan böyle sürdü. Çok mutlu oldum iyiki almışım falan demeye başladım. Saçlarımın gürleştiğini hissediyorum açıkçası. Fakat son iki banyodan sonra saçlarım inanılmaz derecede dökülüyo avuç avuç arkadaşlar çok fazla dökülme başladı. Her zamanki gibi kremini falan kullanıyorum ama hiçbir faydası yok. Şimdi yeni yıkandım. Hem yıkarken hem de yıkandıktan sonra tararken çok dökülüyor. Ben elseve'in mantığını çözdüm. Elseve saç dökülmesini durdurmuyor, sadece geciktiriyor. Yani haliyle 2 ay boyunca dökülmeyen saçlarımın hepsi 1 hafta içinde elimde kaldı. En azından bendeki etkisi bı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Piyasadaki hiçbir şampuanı tavsiye etmiyorum. Neredeyse hepsini denedim ama hiçbirinin yararını göremedim. İşte gördüysemde ürünü kullandığım süre zarfında sonrası yine aynı. Bence bitkisel şampuanlara kokuları çok güzel olmasada artık geçiş yapmalıyız

Elseve ler bi garip ya bende niyeyse ilk basta kullanirken oh mis neguzel oldu saclarim diyorum sonrasinda allah allah niye boyle gariplesti saclarim diyorum yani uzun sure kullaninca etkisini yitiriyor kesinlikle sadece kremleri maskeleri yaglari idare ediyor bakim amacli kullanilabilir ama cok bisey beklememek lazim..

X