Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 9 ve 9.1 karışımı(resimli)

KIZLAR su an ombre ye takmış durumdayım saçımın bu halini beğeniyorum ama uçları daha sarı istiyorum , biliyorum zamanlada açılcak biraz ama kendimi ombre saçlara bakmaktan alamıyorum. bunu loreal ombre no 3 le yapsam nolur acaba :))

umarım şu gibi olmam

http://i.imgur.com/i3qNyEC.jpg

Kızlar size sordum yanıt alamadım maalesef, en son bi cesaret kendim gittim seçtim boyaları şimdi boyuyorum.

Loreal excellence 9 ve 9.1 i karıştıryorum inşallah güzel sonuç alırım sonucu sizinle paylaşıcam . Belki ihtiyacı olana yardımcı olur.hemen şu anki halini koyayım saçımın .yarın da okul var inşallah absürd bir renk çıkmaz
Eki Görüntüle 1455845 Eki Görüntüle 1455846

canım merak ettiğim bişey var benim şaç rengim şuan hafif kızıl kahve yani aktığı için böyle sen saçlarına bu işlemi yapaarken açıcı sürdün mü ne kadar beklettin vsvs yazarmısın

Ben hiç açıcı sürmedi m , direk kendi saçıma uyguladım, bi saat bekledi. Dipten uca sürdüm. Çok az turuncu lul oldu ama çok daha açık rwnk al üstündeki gibi açık renk olmadı benim

Çok güzel , demek üstuüste boyanınca açılabiliyorsa kuaforlere hep der ya zamanla açılacak.. Rofle gibi olması daha da hoş olmuş nasıl olmuşsa

Kendime not

Palette papatya sarısı 10.0 ve bal köpüğü sanırım 8 di..çok daha güzel oldu yine dioler koyu olduğu için ilk öyle ordan başladım ve sanırım ikisini karıştırdığım için yine röfle gb duruyor..açık saçlı olmanın avantajı da olabilir..

Yani çok sarı istenirse palette sarıları daha güzel açıyor...

Loreal buna göre benden düşük not aldı. .sonra kolestonj deneyip kararı mı vericem .palette iki paket 13 civarı bi de sudan ucuz loreala göre.

Yarın fotomu ekleyim şimdi gece cektim pek güzel olmadı ama ekliyorum 20160702_004011.webp

Bir dahaki sefere aynı markaların 9.1 ve 8.1 karıştırın bence. Dipleri çok sararmis. Uçlar daha karamelimsi.Yine hoş güle güle kullanın.
Edit:Son değiştirdiğiniz renk daha güzel olmuş.

Back
X