Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar dün akşam loral fondoten aldım.125 numara.aldığım yerde denedim renk gayet güzel doğal durdu ama eve geldim çok beyaz gibi.kendi cilt rengim solgun ve buğday gibi bişey.saçlarım sarı.şimdi ben bu fondoteni kullanamıcakmıyım dersiniz?
aa çok tşk ederim arkadaşım valla iyi fikir pudra.bende koyu renk bi fondoten daha alıp karıştırarak tüketmeyi düşünüyodum artık.senin fikrin daha mantıklı geldi.tekrar tşk ederim.
aa çok tşk ederim arkadaşım valla iyi fikir pudra.bende koyu renk bi fondoten daha alıp karıştırarak tüketmeyi düşünüyodum artık.senin fikrin daha mantıklı geldi.tekrar tşk ederim.
arkadaşlar dün akşam loral fondoten aldım.125 numara.aldığım yerde denedim renk gayet güzel doğal durdu ama eve geldim çok beyaz gibi.kendi cilt rengim solgun ve buğday gibi bişey.saçlarım sarı.şimdi ben bu fondoteni kullanamıcakmıyım dersiniz?
loreal fondoten ben de kullandım ama ne yazık ki dün akşam elimde düştü ve kırıldı aslında çok mennundum ama bugün satıcı kız beni ikna etti ve max factor lasting performance alıdım bakalım deneyeceğim