- Konu Sahibi Estrella39
-
önceki saç rengin çok güzelmiş. neden böyle bi maceraya atıldın kii
ben begendm cnmm gün ışıgında çek bide öle koyyy bence bal köpüğü gibi olmuş güzel duruyor:)
gun ışıgında çok güzel duruyor cnm ben koyu küllü saırya boyadım biliosunn güneşte turuncu gibi durmuyor bal köpüğü gibi duruyor içince turunculuk var ama güzle bi turuncuu :)
bence çok hoş olmuş canım...
güle güle kullan....
bencede cok hos olmus güle güle kullan simdiki rengini begendim bende daha canli durmus saclarin
Arkadaşlar 2 saat kadar önce saçlarımı boyadık ve yaklaşık 10-15 dakika kadar durdu saçlarımda boya.(diplerim epey açılınca daha fazla açılmasından korktuğum için yıkadım hemen) ama bal köpüğü oldu :s İlk fotoğraf saçlarımın bir önceki rengi ve şimdi rengi.Sizce nasıl olmuş??Bunlar birde akşam çekilmiş, gün ışığında da çekip bakıcam bakalım umarım daha da açık olmaz.
Eki Görüntüle 142017
Eki Görüntüle 142018
Eki Görüntüle 142016
bende çok beğendim canım güle güle kullan inş... bende sevıyorum bu rengi çok ama boyamaya cesaret edemıyorum bi de kaşlarım çok koyu onları da açtırmam gerek cesaret edemıyorum işte....
Son fotodaki saç rengini beğendim ben canım.Güle güle kullan.
bence farklılık olmuşş hem güneşte turuncu olsa bilemmm o da çok güüzell bencee tadını çıkar olmazsa açık renk değiştirirsin zaten cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?