Saç Rengi ve Saç Boyama loreal majirel 7.1 küllü kumral resimli

scorpion_22

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
146
27
298
Balıkesir
selam kızlar saçlarımı majirel 7.1 kumral küllü ye boyadım sonuç doğal ve tam istediğim gibi oldu, gerçi önceki saç rengimde buna yakın bir renkti ama bakır yansımalar vardı, majirel ile boyadıktan sonra bakırlıkları bir nebze olsun kapattı, tabi yıkadıkça yine aynı renk çıkarmı bilinmez, fikir vermesi açısından foto da ekliyorum, birinci foto önceki rengim,diğerleri boyadıktan sonraki hali, bu arada ilk boyadığımda pek beğenmedim, bir kere beyaz sabun ile yıkayıp rengini kırınca hoşuma gitti

Eklentiler

• $lnk.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 12.315
  • $jnlkjn.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45.097
  • $n mn.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 24.276
fotolar için teşekkürler bende 6.1 excellence ile boyayacağım foto arıyordum bana çok yardımcı oldun sağol saçında gerçekten çok doğal olmuş bu arada çok çok beğendim

rica ederim canım ne demek amaç birbirimize yardımcı olabilmek. bende uzun zamandır boyamayı düşünüyordum, forumda bununla ilgili hiç foto görememiştim, sonunda bir cesaret edip boyadım,umarım seninki de çok güzel olur, boyadığın zaman sende paylaşırsın sevinirim canım

boyar boyamaz fotoları eklerim canım

saç rengin gerçekten çok güzel olmuş doğal ve çok koyu değil. benimde açık bakır turuncuydu üstüne küllü sarı yaptım 8. 1 bayağı açıldı ama çok fazla renk tonu oldu bende yapsam 7. 1 senin rengin gibi olur mu acaba

canım ne hoş olmuş ya kaç oksidan kullandınn onu yazarmısın

çok güzel olmuş güle güle kullanın rengi sabitlemek için yakın zamanda aynı boya ile yeniden boyamanızı öneririm

bi sorum olcakk majirel boyayı internetten mi aldın canım bu arada saçların gerçekten çok doğal olmuş çok güzel :)

1 yil gecti uzerinden , ara ara farkli tonlar denesemde bu tondan vazgecemiyorum cok dogal duruyor :)

ben baylırım küll
kuımrala sanada çok yaloşmış gecen silky die bi markanın 7.1 aldım ama turuncumsu oldu nefret ediyorum o duurmdan acaba buna boyasam alır mı ?

ben baylırım küll
kuımrala sanada çok yaloşmış gecen silky die bi markanın 7.1 aldım ama turuncumsu oldu nefret ediyorum o duurmdan acaba buna boyasam alır mı ?

Hayir canim kesinlikle turunculuk olmuyor, zaten majirel en kaliteli ve net tutan boyalarin basinda geliyor, ama ilk boyadiginda biraz koyu durabiliyor, yikadikca guzellesiyor renk istersen icine birazda 8 li tonlardan acik kumral da katabilirsin..oyle de cok hos bir renk cikiyor..sacimin daha net fotosunu da ekliycem ama su an telefondan ekleyemedim eve gecince ekliycem..

Bence kesinlikle dene canim, turunculuklafi buyuk oranda kapatir

canım eklersen çok sevinrim acaba 8.1 mi alsam 7. 1 karar veremedim turanj moddan çıkmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…