- Konu Sahibi scorpion_22
-
rica ederim canım ne demekamaç birbirimize yardımcı olabilmek. bende uzun zamandır boyamayı düşünüyordum, forumda bununla ilgili hiç foto görememiştim, sonunda bir cesaret edip boyadım,umarım seninki de çok güzel olur, boyadığın zaman sende paylaşırsın sevinirim canım
selam kızlar saçlarımı majirel 7.1 kumral küllü ye boyadım sonuç doğal ve tam istediğim gibi oldu, gerçi önceki saç rengimde buna yakın bir renkti ama bakır yansımalar vardı, majirel ile boyadıktan sonra bakırlıkları bir nebze olsun kapattı, tabi yıkadıkça yine aynı renk çıkarmı bilinmez, fikir vermesi açısından foto da ekliyorum, birinci foto önceki rengim,diğerleri boyadıktan sonraki hali, bu arada ilk boyadığımda pek beğenmedim, bir kere beyaz sabun ile yıkayıp rengini kırınca hoşuma gitti
selam kızlar saçlarımı majirel 7.1 kumral küllü ye boyadım sonuç doğal ve tam istediğim gibi oldu, gerçi önceki saç rengimde buna yakın bir renkti ama bakır yansımalar vardı, majirel ile boyadıktan sonra bakırlıkları bir nebze olsun kapattı, tabi yıkadıkça yine aynı renk çıkarmı bilinmez, fikir vermesi açısından foto da ekliyorum, birinci foto önceki rengim,diğerleri boyadıktan sonraki hali, bu arada ilk boyadığımda pek beğenmedim, bir kere beyaz sabun ile yıkayıp rengini kırınca hoşuma gitti
canım ne hoş olmuş ya kaç oksidan kullandınn onu yazarmısın
çok güzel olmuş güle güle kullanın rengi sabitlemek için yakın zamanda aynı boya ile yeniden boyamanızı öneririm
1 yil gecti uzerinden , ara ara farkli tonlar denesemde bu tondan vazgecemiyorum cok dogal duruyor :)
ben baylırım küll
kuımrala sanada çok yaloşmış gecen silky die bi markanın 7.1 aldım ama turuncumsu oldu nefret ediyorum o duurmdan acaba buna boyasam alır mı ?
bi sorum olcakk majirel boyayı internetten mi aldın canım bu arada saçların gerçekten çok doğal olmuş çok güzel :)
bana kızmayın ama birinci renk daha güzelmiş sanki
saç rengin gerçekten çok güzel olmuş doğal ve çok koyu değil. benimde açık bakır turuncuydu üstüne küllü sarı yaptım 8. 1 bayağı açıldı ama çok fazla renk tonu oldu bende yapsam 7. 1 senin rengin gibi olur mu acaba
işte majirel farkı :) keşke 8.1 e boyasaydn dahada gzl sonuc alırdn
Hayir canim kesinlikle turunculuk olmuyor, zaten majirel en kaliteli ve net tutan boyalarin basinda geliyor, ama ilk boyadiginda biraz koyu durabiliyor, yikadikca guzellesiyor renkistersen icine birazda 8 li tonlardan acik kumral da katabilirsin..oyle de cok hos bir renk cikiyor..sacimin daha net fotosunu da ekliycem ama su an telefondan ekleyemedim eve gecince ekliycem..
canım eklersen çok sevinrim acaba 8.1 mi alsam 7. 1 karar veremedim turanj moddan çıkmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?