Saç Rengi ve Saç Boyama loreal ombre bakır

bebeox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
110
5
48
Ankara
daha önce konu açmıştım saçımı boyamak için fakat tamamını boyamaktan vazgeçmiştim :) bugün gratise makyaj malzemesi almaya gittiğimde loreal ombrenin de indirimde olduğunu gördüm ve hemen aldım bakır olanını :) 13 tl gibi bişeye geldi. vakit bulduğum en kısa zamanda deniyeceğim ama bi yandanda korkuyorum çünkü saçlarımı ilk kez boyyacağm memnun kalanlar varmı biraz cesaret verin yahu :) :)

ben denemedim ama denersen fotoğrafını görmeyi çok isterimm :)

Denemedm ama arkadasin dediği gbi denedikten snra fotoğraf yüklersen bize de fikir olur:)

daha önce konu açmıştım saçımı boyamak için fakat tamamını boyamaktan vazgeçmiştim :) bugün gratise makyaj malzemesi almaya gittiğimde loreal ombrenin de indirimde olduğunu gördüm ve hemen aldım bakır olanını :) 13 tl gibi bişeye geldi. vakit bulduğum en kısa zamanda deniyeceğim ama bi yandanda korkuyorum çünkü saçlarımı ilk kez boyyacağm memnun kalanlar varmı biraz cesaret verin yahu :) :)

bununla ilgili bir konu açmıştın. göz atarsan yardımcı olurum sanırım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-yaptigim-ombre-resimli.767421/

denemedim bende canım ama lorealin ombre için sitesi var orda deneyenler var cok güzeller bence dene birşey kaybetmezsinn

daha denemedim malesef vize haftası uğraşmak istemiyorum şimdi kötü falan olursa sınavlara veremem kafayı :) vizelerden sonra en uygun anda deneyeceğim :) resimlerini de atarım

Back
X