Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ombre Saç Boyası

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Merhaba arkadaşlar. Saçlarımı Ombre ile boyarken bloguma da sizlere de faydam olsun diyip video hazırladım. Bu video işi cidden çok zor :) Video içerisine kısa süreli yazılar ve ikonlar eklemeyi tam yapamadığım için yazılar ekrana yapışıp kalsa da idare ediverin :) Ayrıca videonun sonunda saçlarımı kestiemyi düşündüğüm saç modelini kendimce göstermek istedim kararsızım kestirip kestirmemeye kızlar. Sizler ne dersiniz kestireyim mi saçlarımı?

gayet güzel olmuş. bu hazır ombre kitinin nasıl olduğunu ve nasıl uygulandığını merak ediyordum, video sayesinde öğrendim. şu an saçlarım kısacık ama uzadığında yapmayı düşünüyorum. bence saçınızı kestirmeyin böyle iyi. :nazar:

Teşekkür ederim hazal_diren :) Uzatmak için çok uğraştım ama kararsız kaldım :) şu an ara boyda olduğu için açık bıraksam hoş durmuyor gibi toplasam sıkıldım toplamaktan :))

Teşekkür ederim hazal_diren :) Uzatmak için çok uğraştım ama kararsız kaldım :) şu an ara boyda olduğu için açık bıraksam hoş durmuyor gibi toplasam sıkıldım toplamaktan :))

bence havalı duruyor cnm. gülegüle kullan.

Beckham modeli size yakışır gibi geldi bana

ben de denedim ombre fakat saçımda önceden kına olduğu için sarı boyadığım saçlarım açık kızıl oldu:D sarı ombre isterken kızıl ombre sahibi oldum

ya ben bunu sırf uçlara değil de balyaj gibi daha diplerden uygulamak istiyorum. şöyle 5-10 dk tutmak istiyorum doğal bir ışıltı olsun istiyorum ama cesaret edemedim hiç o_O

İyi akşamlar. Bu ürünü kullanmak istiyorum ama olumsuz yorumlardan dolayi emin olamadim. Saclarim koyu kestane ve boya yok. kullananlar bekledikleri renk olmadığını ya turuncu yada hic fark etmediğini, cok yıprandığını ve diken diken olduğunu yazmış. Kullanan varsa aranızda yardımcı olabili

Back
X