Saç Rengi ve Saç Boyama LOREAL SİYAH Tonlarını Kullananlar?

Colorayzn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
9.439
45.111
548
arkadaşlar saç rengimi değiştirmek istiyorum.yüzüme giden iki tondan biri siyah ve tonları digeri de suan kullanmakta oldugum kızıl.fakat kızıldan sıkıldım acıldıkca rengi kötü oluyor iyi hissettirmiyor.Lorealin siyahını daha önce kullanmadım önerebileceginiz siyah tonu varmı acaba ? çok çok kuzguni dursun istemiyorum.doğal daha çok ama siyah gibi siyahh :)

Ben cok severim ve hep kullanirim simdi sacimi yeni acik kumrala boyadim her tonu guzeldir 1 ile baslayan 2 ye hic gecme yeter.genelde derin siyahi alıyordum eger istersen koyu kestane 3 numarada cok dogal bir siyah oluyor hem geri donusu cok kolay hem yumusacik simsiyah bir ton oluyor korkmadan deneyebilirsin lorealin tum renkleti mukemmel asla baska noya kullanmam.bu arada kizil varmis sacinda ozaman 3 degil 1 numara boyamalisin kizili kapatiyor tamamen ben hep kizildan gecis yapiyordum kapatiyordu kestane kizil yansima yapar siyahla birlikte ama oda hos oluyor

Ben cok severim ve hep kullanirim simdi sacimi yeni acik kumrala boyadim her tonu guzeldir 1 ile baslayan 2 ye hic gecme yeter.genelde derin siyahi alıyordum eger istersen koyu kestane 3 numarada cok dogal bir siyah oluyor hem geri donusu cok kolay hem yumusacik simsiyah bir ton oluyor korkmadan deneyebilirsin lorealin tum renkleti mukemmel asla baska noya kullanmam.bu arada kizil varmis sacinda ozaman 3 degil 1 numara boyamalisin kizili kapatiyor tamamen ben hep kizildan gecis yapiyordum kapatiyordu kestane kizil yansima yapar siyahla birlikte ama oda hos oluyor
Baktım yoeum gelmedi kimseden pazar aksam boyadim derin saf siyaha tam kapanmadi yani isikta kizil parlaklik olabiliyo ama rahatsiz edici bi durum yok ozlemisimm siyahi :)

Back
X