Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkLorelli Luna Modeli kullananlar var mı acabaaaa ?
Merhaba bayanlar ben travel set bebek arabası arıyorum,eşimle biraz araştırma yaptıkta lorelli luna modelini beğendim ama kullananlar var mı nasıl memnun kaldınız mı annişler ?
Merhabalar
Bende Bebek arabası ıle ılgılı 1 aydır arastırma yapıyorum Eltim Arabayı tavsıye etti ama bırde sızlerden yorum alma geregı duydum Eltim yurt dısında oturuyor kullanıslı ve surusu rahat bır araba oldugunu soyledı hafif ve kumas kalıtesının gayet ıyı oldugunu soyledı araştırdım benımde ıcıme sindi ozellıkle kuması ve renklerı cok hoş sizlerınde goruslerını almak ısterım ...
Merhaba bayanlar ben travel set bebek arabası arıyorum,eşimle biraz araştırma yaptıkta lorelli luna modelini beğendim ama kullananlar var mı nasıl memnun kaldınız mı annişler ?
Merhaba
lorellı luna bebek arabası abıme gecen ay aldık bız farklı marka bakarken magazada satıcı bu urun set olarak daha surusu rahat bırde kuması yumusak pamuksu kumas dedı bıze daha sıcak geldı kumasın bızım baktıgımız set lerden daha faklı olması kolay katlanması da hosumuza gıttı bızde yengemle bu modele karar kıldık kız cocuk ıcın renk penbesını seker penbe begendık tercıhımız bu renktı .