Lösemi hastası oldum, psikolojim çok bozuk

Tedavisi varsa canım, bence tedaviye odaklan.

Kusura bakmayın,
İpekciğim, özel attım mesaj alanın dolu bir bak istersen....

Sonuçta anladığım kadarıyla tedavisi varmış. Güzel bir haber bu...

ahhhhh ahhhh keşke bende bu olsaydı benim atipik kronik miyeloid lösemi... KML de atipik hücre( Ph kromozumu ) mevcut ve miyelositler var dolasımda.... bnmkınde ise gebelikte ve streste artan nötrofil segmentler var...• KML Hastaların % 1’inden azında Ph kromozomu yoktur. Bu Ph(-) KML veya atipik KML olarak adlandırılır, daha agresif seyreder.
-Atipik (Ph-negatif) KML: Dolaşımda segmente nötrofiller hakimdir. Bazofili genellikle yoktur, displazik değişiklikler gözlenir. ...

periferik yaymamada nötrofil segmentler dolaşıma hakimdir atipik hücre mevcut değil değil yazıyor...yani birçok KML çeşidi vr ((

haklısın ama zor yapıyorum bu dediklerini ama an geliyor hüzünleniyorum yinede (( insanoğluyuz çok zorrrr ama dayanmak zorunda olduğumun farkındayım...Allah dayanma gücü versin tüm hastalara da

gerçekten çok teşekkür ederim...yazdıklarınız benm için çok değerli..İnşallah hemen uygulamaya başlıyacağım...Allah razı olsun...

Tatlım inan ki çok üzüldüm...
Bak stresten başına neler gelmiş ama hala ölümü bekleyip stres yapıyorsun...
Bebeğinin sensiz büyüyeceğini nerden çıkarıyorsun bunu sadece Allah bilir...
Annelerin üzüntüsü bebeğe yansır kendini üzüp onu da üzme tatlım...
Bak ne güzel sağlıklı doğmuş mutlu olmalısın...
Herşeyin hayırlısı olacak...

ahhhhh ahhhh keşke bende bu olsaydı benim atipik kronik miyeloid lösemi... KML de atipik hücre( Ph kromozumu ) mevcut ve miyelositler var dolasımda.... bnmkınde ise gebelikte ve streste artan nötrofil segmentler var...• KML Hastaların % 1’inden azında Ph kromozomu yoktur. Bu Ph(-) KML veya atipik KML olarak adlandırılır, daha agresif seyreder.
-Atipik (Ph-negatif) KML: Dolaşımda segmente nötrofiller hakimdir. Bazofili genellikle yoktur, displazik değişiklikler gözlenir. ...

periferik yaymamada nötrofil segmentler dolaşıma hakimdir atipik hücre mevcut değil değil yazıyor...yani birçok KML çeşidi vr ((

TŞkr ederim...ben KKTC Gazimağusa da yaşıyorum

Aminn...Rabbim hakkımda ne ise hayırlısını versin..

ah ah bende dertliyim kızım 9. aya girdik derken karnımda ölmüş sebep olarak kanda pıhtılaşma görülüyor birdahaki gebeliğim iğnelerle olacak belki de öle devam edecek belli değil şu anda
bnmde beynimi vesveseler kemirdi durdu ne yedm de oldu yanlışmı harekett ettim ama hepsi boşmuş
taş bastırsam karnıma yasayacak olsa yine yasardı bak sakın kendini suçlama ben artık kendimi suçlamıyorum takdir böyleymiş rabbim bunu uygun gördü diyorum
şimdi Allahın izniyle tekrar anne olmak istiyorum bunun için ayakta kalmalıyım diyorum
bak ne güzel sen anne olmayı başarmışsın bunun kıymetini bil yavrunun kokusunu doya doya içine çek onun için ayakta kalmalıyım de inan moral sana iyi gelecek tek ilacın moral senin pozitif düşünmek tmm

Sana ancak şunları söyleyebilirim arkadaşım ...

Hamile olduğun dönemde yaptığını düşündüğün hatalı davranış sebebi ile doktorunun söylediklerininde etkisi ile bebeğini hasta ettiğini düşünmüş (ki doktorunda seni bu konuda uyarmış) endişelenmiş ve aklından bir çok kötü senaryo geçirmiş ve bu yaşadığın stresin sonucuda hasta olduğunu söylüyorsun ama bak sonuçta bebeğin sağlıklı düşündüğün gibi olmadı hiç bir şey ve gün ve gün büyüyor, senin içinde vazgeçmeme zamanı... Sana ne kadar kudretli olduğunu bebeğinle gösterdi ...sakın ona isyan etme ...
Sen şimdi biricik bebeğine sarıl ve yaşadığın her günün keyfini çıkar çünkü sana bir lütuf verilmiş emin ol hayatta ne olacağına sadece tanrı karar verir, asla isyan etme ve ölümü dileme...
Sen sana bahşettiği güzellikle yaşa ... Asla pes etme ... Ölümün ne zaman kapımız çalacağını inan hiç birimiz bilmiyoruz ... Bu iş sıra ile değil ... Sen hastalığına veryansın ederken dışarıda bir yerlerde hasta olmayan sapa sağlam insanlar ansızın ölüyorlar ...
Sen bebeğinle mutlu ol ona bak ve sağlıklı olarak dünya ya geldiği için şükret, emin ol bebekler annelerini hisseder, ama üzülür ve kendini bırakırsan bunu bebeğinde seninle yaşar...
Böyle yazmak kolay belki bizler için ama ne yazık ki elimizden başka bir şey gelmiyor...
Sana acil şifalar diliyorum ...

Tedavini takip eden doktor iyi bir doktor mu canım?
Doktor kalitesi de çok çok önemli.

bu Hureyre'den (r.a.) rivayet edildiğine göre:
Allah Resulü (a.s.) şöyle buyurdu: Adem ile Musa münakaşa ettiler. Musa Ey Adem! Sen bizim babamızsın. Sen bizi mahrumiyete düşürdün ve Cennetten çıkarttın! dedi. Adem de ona: Sen, Allah'ın kelamı ile seçip mümtaz kıldığı ve eliyle yazdığı Musa'sın Öyle iken sen, Allah'ın beni yaratmasından kırk sene evvel üzerime takdir buyurduğu bir işten dolayı mı beni kınıyorsun? dedi. Bunun üzerine Peygamber: "Böylece Adem, Musa'ya galip geldi. Adem, Musa'ya galip geldi," buyurdu.

Allah ne takdir ettiyse o olur. çocuğunuzun sağlıklı olması vardı kaderinizde oldu. sizin ne kadar yaşayacağınızda kaderinizde yazılı. sonuçta ölmek için illaki hasta olmak gerekmiyor. her hasta olanda ölmüyor. kendinizi suçlamayın bu kadar!! hem önemli olan hayırlı olanın olması. kader deyip, yaşamınıza bakın. çoook dua edin. kendiniz için, bebeğiniz için. dua insanı çok rahatlatıyor, hem türkçesini hem arapçasını okuyun. nasıl rahatladığınızı görceksiniz. dua her kapıyı açar.
Allah yardımcınız olsunnnn

özür dilerim... ama hamilelik döneminde ki düşüncelerine devam etmenin sana hiç bir faydası olmayacak allahtan ümit kesilmez derlerya öyle yaşamalısın öyle tutunmalısın bebeğinle hayata onun gelisi sana bir hediye morelini bozmandan seni üzen seylere aldırmadan neşe ile sevinç ile devam et hayatına hergün yeni bir gün hepimiz için , cümleler anlamsızdır sana şuan içinde olmayan bilemez nede olsa. Mutluluk herşeyin ilacıdır. umarım allah herşeyi gönlüne göre veririr ve hep mutlu olursun. şu an hiç birşeyi kaybetmiş değilsin. Allah acil şifalar versin büyük geçmiş olsun..

Ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum ağlaya ağlaya okudum ve yazıyorum şu an
çok geçmiş olsunn allah sizi yavrunuza bağışlasın inş inanın çok üzüldüm çokk
o doktorunda allahım nasıl bir doktormuş bu nasıl sizi bu kadar karamsarlığa iter ne hakla peki siz neden değiştirmediniz hemen doktorunuzu ya nasıl 28 haftalık bebeği almayı düşünür
böyleleri doktor falan değil bu ne vicdansızlık ben srtesin etkili olduğunu
biliyordum hamilelikte ama bu kadar etkili olduğunu sizden duydum ve çok üzüldüm
lütfenn ümidinizi yitirmeyin kimin ne zaman yaşayıp öleceğini allahtan başka kimse bilemez
dualarım sizin ve meleğiniz için rabbim sizi yavrunuza bağışlasın inşş

kendin yazmışsın Allah bilir ne olacağını en sonunda
Her türlü hastalıkla moral çok önemlidir.
Sen böyle üzülürsen hastalığını sadece kötü yönde ilerletirsin.
Lütfen bebeğim bensiz büyüyecek diye düşünme, gözlerini kapat ve hayal et, okula ilk başlayacağı günü, mezuniyetleri , evleneceği günü, bunların hepsini göreceğine emin ol.
Pozitif düşün , pozitif ol , başına güzel şeyler gelsin.
Kendini böyle üzmemeye çalış, evet kolay bir süreç seni beklemiyor belki, ilaçlar, tedaviler, kemoterapi , nakiller artk ne gerekiyorsa ama lütfen bunları araştır , dene , bir kaç farklı doktorla görüş, bu kadar ümitsiz olmamaya çalış lütfen.
Her anını doya doya çıkar bebeğinle.

okuyunca çok üzüldüm allah yardımcınız olsun allah sizi bebeğinizden ayırmasın çıkmadık candan ümit kesilmezmiş derler ne biliyorsunuz belki bir mucize olucak ve siz iyileşeceksiniz bu rabbime kalmış bişi lütfen içinizi ferah tutun nolur

icim parcalandi SAKIN umudunu kaybetme SAKIN

kizin cok sükür saglikli, kizin ve esin icin mücadele et hayata simsiki saril
en önemlisi moral, moralini hep yüksek tut hep.

arkadaslar hergün halimize sükür edelim, Saglik olalim allahim bize saglik versin diye dua edelim...

allahim yardim etsin sifa versin.. amin

bence bir an önce olumsuz düşüncelerinden uzaklaşmaya çalış. bir psikiyatriste git. stresten hastalanmışsın şimdi bunu daha da ileri boyuta taşıma.mümkünse başka doktorlara da görün. tedavini aksatma.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğinle mutlu bir hayat yaşarsın.

çok geçmiş olsun rabbim şifa versn tedavisi var diye bliyodm yok diyip üzülme herşey bak üzüntüden olmuş yüce rabbimin yaratamıcağı mucize yoktur acil şifa diliyom rabbimden size

çok geçmiş olsun canım okuyunca çok üzüldüm.
Malesef dertlerimizi oluruna bırakmayıp da üzülmek
sağlığımızı günden güne bozmaktan başka işe yaramıyor.
Bundan sonra hayata sımsıkı tutunmak için elinden geleni
yapmalısın dirayetli olmaya çalış. İnşallah yavrunu sağlıklı
bir şekilde kucağına aldığın gibi kendi sağlığına da tekrar kavuşursun.
arkadaşların dediği gibi psikolojik destek almak sıkıntılı günlerini üzerinden atmanda yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…