Lost dizisinde en cok sevdiginiz karakter

Lost dizisinde en cok sevdiginiz karakter hangisi?

• Jack

OY: 23 20,2%
  • Kate

OY: 5 4,4%
  • Sawyer

OY: 49 43,0%
  • John Locke

OY: 7 6,1%
  • Hurley

OY: 1 0,9%
  • Mr.Eko

• Jin

OY: 0 0,0%
  • Sun

• Sayid

OY: 13 11,4%
  • Shannon

• Charlie

• Boone

• Ana Lucia

• Claire

OY: 2 1,8%
  • Desmond

OY: 5 4,4%
  • Michael

• Walt

• Benjamin

OY: 4 3,5%
  • Juliet

OY: 2 1,8%
  • Danielle Rousseau

• Ethan Rom

• Richard

• Rose

• Bernard

• Vincent :)

• Diğer

• Ankete Katılan
    114
  • Anket Kapalı .
sawyerin aslinda isi bitti gercek sawyeri buldu emeline ulasti

gazete kupurude kafami karistirdi bas hafri j olen kisinin ama neden zenci mahallesiydi
o gazete kupuru acaba aldatmacami

bi baslasada bulsak su soru isaretlerini

o küpür zaten son bölümde beni mahvetti :) j harfli jacop olabilir diye tahmin ediyorum .
birde yeni bölüm dedikoduları arasında kate hamile kalıcakmış, sun'ın bebegı kacırılacakmış. mike ve babası geri dönüceklermiş falan filanşakkıdı

jacop olamaz ya cok dusuk bi ihtimal fisfisfis

bakalim 1 ay kaldi heycanla bekliyorum

yalnız söylemeden edemiycem benjamin karakteri oyunculuk acısından çok renk katıyo ona da bayılıyorum izlemeye

ayırt etmesi çok zorki...hepsinin ayrı karizması ayrı havası var.sawyer,jack,locke,desmond,sayid
yaa boone acaip yakışıklı neden çıkardılar onu.hurley dememiş kimse.yazık yavruma yaa etliye sütlüye karışmıyor..en son bölümdede o topladı mlletin arkasınıÇok üzgünüm çoook

Diziyi Yeni Yeni Izlemeye Başladim.hepsi Kendine Göre Iyi,ancak Ben Sawyer Hayraniyim.gerçek Hayatta Eşine çok Düşkün Biri.eşi Kendisinin Yari Boyunda Ve çirkin Sayilabilecek Biri.görünüşte Yakişmiyorlar,ama Demek Ki Ruhen Anlaşiyorlar.allah çirkin Bahti Versin Diye Boşuna Dememişler.

kate hastasıyım... hatun hem çok güzel hem de elinden her iş geliyor ... güçlü ve güzel bir kadın :)

Belki kötü karakter.. Ama her ne olursa olsun içinde bulunduğu ortamlarda kullandığı zekasına hayranım.. tamam Jack, Sawyer falan hoşlarda Benjamin bence en iyisi!

sawyer ne kadar pskopat olsa da aslında iyi biri ...
benim oyum sawyer dan yana

Belki kötü karakter.. Ama her ne olursa olsun içinde bulunduğu ortamlarda kullandığı zekasına hayranım.. tamam Jack, Sawyer falan hoşlarda Benjamin bence en iyisi!

ne söyliyim bende bu adama hayarınım

cok akıllı cok kıvrak bi zekaya sahip herzmn bi plani veya vericek bi cevabi varsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ay dur ben en gıcık olduğum karakteri yazayım.

Ana Lucia

he he Allahtan öldürdüler de kurtulduk,uyuz oluyordum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…