Lost dizisinde en cok sevdiginiz karakter

Lost dizisinde en cok sevdiginiz karakter hangisi?

• Jack

OY: 23 20,2%
  • Kate

OY: 5 4,4%
  • Sawyer

OY: 49 43,0%
  • John Locke

OY: 7 6,1%
  • Hurley

OY: 1 0,9%
  • Mr.Eko

• Jin

OY: 0 0,0%
  • Sun

• Sayid

OY: 13 11,4%
  • Shannon

• Charlie

• Boone

• Ana Lucia

• Claire

OY: 2 1,8%
  • Desmond

OY: 5 4,4%
  • Michael

• Walt

• Benjamin

OY: 4 3,5%
  • Juliet

OY: 2 1,8%
  • Danielle Rousseau

• Ethan Rom

• Richard

• Rose

• Bernard

• Vincent :)

• Diğer

• Ankete Katılan
    114
  • Anket Kapalı .

ilahi chess doc kim diye düşündüm bizim jack'i.Bak bizim Jack diyorum çünkü böyle bir bağrımıza basmışım onu, üzüldüm ilaçlara filan sarınca.Harap etti kendini evladım.Doktor hanm kızımız da vardı her daim makyajlı gezen Juliette:) onla baş göz etseydik bu Teksasvari tekin olmayan Kate ile işler yürümedi zaten kaydirigubbakcemile3 Sawyer ve Kate tam tencere kapak olurdu sonra Aşk-ı Memnu tadında bir hayatları olurdu ikisinin.kaydirigubbakcemile3

Penny'nin babası kötü fabrikatörler gibi, kızının fakir ama gururlu bir genç olan Desmonda varmasını istemiyor.Bir ara para teklif edecek sandım. Tabi bir de Jin ve Sun var o durumdaki ama onlar vuslata ermişler artık.

Ya bir de son sezonda fırlayan Fizikçi var, gerçekten bir fizikçinin adını kullanıyorlar John Locke da olduğu gibi.Hume muydu neydi? Onu da geçmişteki annesi öldürdü diye hatırlıyorum.Orada işler biraz sarpa sardı gerçi.

1 sene nerdeyse ara verdikleri için hatırlamakta güçlük çekiyorum gel 1 Şubat gel 6.sezon zemuszemus

ayy haklısın ben korelileri unutmuştum, bi de rose la kocası var dimi sadık aşıklar olarak
ya fizikçiyide unutmuştum onun ölmesine çok üzülmüştüm ben, keşke öldürmeselerdi onu, babasınıda yeni bulmuştu garibim
mafoldumben

yeni tapınak senseyini sevmeye karar verdim:roflol::roflol:

John Locke her zaman en mantıklı ve en güvenilir karakter idi benim için ama şu son sezonda artık kendisi J. Locke olmaktan çıktı ne yazık ki (
ayy birde ilk sezon Boone vardı.... :)

Aslında dizideki rol seçimleri genel anlamda çok iyi olmuş bence....

her daim jack tabiiki ..hele gülüşüne bayılıyorm ..jackten sonra tabiiki benjamin ...şimdi artık esprisi kalmadı ama duruşu bakışı konuşması ..ayrı bir havası var adamın yawww:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…