valla ya, zaten bi desmond un bi saydin dediklerini anlıyorum ingilizce,kaydirigubbakcemile3
penny e aşkı da taktire şayan, boshayallersmile
diğer kadınlar ve erkekler boncukçu ayol, kim kime aşık belli değil:dilcikar::dilcikar:
doc da iyi ama karakteri pek sağlam değil ya, ne o öyle uyuşturucular falan:hulya:
ilahi chess doc kim diye düşündüm bizim jack'i.Bak bizim Jack diyorum çünkü böyle bir bağrımıza basmışım onu, üzüldüm ilaçlara filan sarınca.Harap etti kendini evladım.Doktor hanm kızımız da vardı her daim makyajlı gezen Juliette:) onla baş göz etseydik bu Teksasvari tekin olmayan Kate ile işler yürümedi zaten kaydirigubbakcemile3 Sawyer ve Kate tam tencere kapak olurdu sonra Aşk-ı Memnu tadında bir hayatları olurdu ikisinin.kaydirigubbakcemile3
Penny'nin babası kötü fabrikatörler gibi, kızının fakir ama gururlu bir genç olan Desmonda varmasını istemiyor.Bir ara para teklif edecek sandım. Tabi bir de Jin ve Sun var o durumdaki ama onlar vuslata ermişler artık.
Ya bir de son sezonda fırlayan Fizikçi var, gerçekten bir fizikçinin adını kullanıyorlar John Locke da olduğu gibi.Hume muydu neydi? Onu da geçmişteki annesi öldürdü diye hatırlıyorum.Orada işler biraz sarpa sardı gerçi.
1 sene nerdeyse ara verdikleri için hatırlamakta güçlük çekiyorum gel 1 Şubat gel 6.sezon zemuszemus
ayy haklısın ben korelileri unutmuştum, bi de rose la kocası var dimi sadık aşıklar olarak
ya fizikçiyide unutmuştum onun ölmesine çok üzülmüştüm ben, keşke öldürmeselerdi onu, babasınıda yeni bulmuştu garibimmafoldumben
John Locke her zaman en mantıklı ve en güvenilir karakter idi benim için ama şu son sezonda artık kendisi J. Locke olmaktan çıktı ne yazık ki (
ayy birde ilk sezon Boone vardı.... :)
Aslında dizideki rol seçimleri genel anlamda çok iyi olmuş bence....
her daim jack tabiiki ..hele gülüşüne bayılıyorm ..jackten sonra tabiiki benjamin ...şimdi artık esprisi kalmadı ama duruşu bakışı konuşması ..ayrı bir havası var adamın yawww:icecream: