Kaza sonrası şekerim. Cek kafayı yiyor adadan kurtulduktan sonra. kendini içkiye veriyor. Keyt'le yaşamaya başlıyorlar kurtulduktan sonra, ama benjamin'in onu ziyaretinden sonra manyaklaşıyor iyice. Adaya geri dönmeleri gerektiğine inanıyor. Çünkü adada kötü olaylar oluyor onlar yokken ve bütün bunlara onların sebep olduğuna inanıyor cek efendi.
5.sezonda adaya geri dönüyorlar netekim ama 1977 yılına. Zamanda yolculuk yani.Bu arada adada kalanlar zaman sabitlenene kadar sürekli zamanda git gel yapıyorlar ve bu onlara zarar veriyor. Faraday'ın sevkülüsü ölüyor (adı neydi la), diğerleride yaveş yaveş ölecekken Con zamanı sabitliyor ve dış dünyaya gidiyor diğerlerini getirmek için. Benjamin Con'u öldürüyor.:1shok: Ölü olan Con adaya geldiklerinde diriliyor. Ama aslında o Con değil kara duman. Con yani karaduman Cekıpı öldürüyor. karaduman aslında insan sıfatında görünen bir yaratık.İstediği kılığa girebiliyor. Hatırlarsan Mr.Eko'nun kardeşi Yemi şeklinde ekoya görünmüştü. ve öldürmüştü onu vicdansız.:gitme:
Jin ölmüyor. Ay sen niye ölsünkü diycen ama 4.sezonu izle öyle konuşalım.
ooooo daha bissürü şey.
Nasıl, hönk oldunmuşakkıdı
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Kaza sonrası şekerim. Cek kafayı yiyor adadan kurtulduktan sonra. kendini içkiye veriyor. Keyt'le yaşamaya başlıyorlar kurtulduktan sonra, ama benjamin'in onu ziyaretinden sonra manyaklaşıyor iyice. Adaya geri dönmeleri gerektiğine inanıyor. Çünkü adada kötü olaylar oluyor onlar yokken ve bütün bunlara onların sebep olduğuna inanıyor cek efendi.
5.sezonda adaya geri dönüyorlar netekim ama 1977 yılına. Zamanda yolculuk yani.Bu arada adada kalanlar zaman sabitlenene kadar sürekli zamanda git gel yapıyorlar ve bu onlara zarar veriyor. Faraday'ın sevkülüsü ölüyor (adı neydi la), diğerleride yaveş yaveş ölecekken Con zamanı sabitliyor ve dış dünyaya gidiyor diğerlerini getirmek için. Benjamin Con'u öldürüyor.:1shok: Ölü olan Con adaya geldiklerinde diriliyor. Ama aslında o Con değil kara duman. Con yani karaduman Cekıpı öldürüyor. karaduman aslında insan sıfatında görünen bir yaratık.İstediği kılığa girebiliyor. Hatırlarsan Mr.Eko'nun kardeşi Yemi şeklinde ekoya görünmüştü. ve öldürmüştü onu vicdansız.:gitme:
Jin ölmüyor. Ay sen niye ölsünkü diycen ama 4.sezonu izle öyle konuşalım.
ooooo daha bissürü şey.
Nasıl, hönk oldunmuşakkıdı
anladım tabe :ecrin_bebek:Trip yapmayalım :umursamaz:
Kuzumun anlattıkları doğru ama anladınmı yani:umursamaz:
En azından ben yeni olduğun içün anlayacağın şekilde hafif pembe dizi kıvamında anlattım iyilik ettik denize atayım barilmaz:-tatlicadiarzu-
ooo sen böyle dil çıkaracaksan bu iş baştan yaş söyliyim yane.yasakkelime
Kızııım almayız valla topiğeturkbayragi
eferin kıss banada tekrar olmuş oldu. kaydirigubbakcemile3
ay okuyunca leydinin yüzünü görmek lazım :roflol:
yeminle hönk oldum :1shok:
eline sağlık canım :asigim:
yoksa az sonra salya sümük ağlıcaktım kaydirigubbakcemile3
Sonracığıma, Cek'in babası da aslında karaduman. Cekıp ise bildiğin insan hemide yağuşuhlu. Kızların salyaları az akmadı burda. Benjo hiç görmemiş aslında Cekıp'ı. Bizim bu Cekıp geçmişte bir şekilde bizimkilerin hepsine görünmüş. hepsiyle konuşmuş. Ama bilmiyorlar bizimkiler onun Cekıp olduğunu.
Culyet eyi bir kardeşimiz, arkadaşımız. Lütfen tavır almayalım ona, yakarım vallaÇok üzgünüm çoook, 5.sezon son bölümde bombayı patlattı zatisenağlama(ne bombası diycen boşver şimdi onu) Sovyırım nasıl yırttı biyerlerini Culyet için.
Hee, tabi tabi, anladın. Nerde anladın lan, yeme bizi. Biz o kadar kafa patlattık da hiç bi mok anlamadık:umursamaz:anladım tabe :ecrin_bebek:
4 sezon izlemememe rağmen azcuk anladım :kedi:
ne bombası :roflol:
cekıp kim la CADIARZU yazılışını yassan belki anlarım :kedi:
Hee, tabi tabi, anladın. Nerde anladın lan, yeme bizi. Biz o kadar kafa patlattık da hiç bi mok anlamadık:umursamaz:
Az daha tüyo istermisin he, istermisin, iyice sıyırırsın Allahıma.
Hee, tabi tabi, anladın. Nerde anladın lan, yeme bizi. Biz o kadar kafa patlattık da hiç bi mok anlamadık:umursamaz:
Yok ya, bunda iş yok. Cekıp kim diyo hala:bbo:
Jakop ya, Jakop, şu meşhuuuur gizemli kişi. 5.sezona kadar görmiycen ama.
yeter gıı yeterince kafası karıştı zaten.
iyice bulandırma beynini kızın.
izlediğinide unutcekk. :roflol:
Bence direk damardan bir lost serumu verelim akşama kalmaz yaşam belirtileri kaybolur:sinifsinif:delikafadulden
yeter gıı yeterince kafası karıştı zaten.
iyice bulandırma beynini kızın.
izlediğinide unutcekk. :roflol:
Beter olsunşakkıdı
Losta bulaşmak neymiş görsün.Zuhahhaha:roflol:
Beter olsunşakkıdı
Beter olsunşakkıdı
:roflol::roflol::roflol:
Asalım keselim hatta.kaydirigubbakcemile Her bölüm izleyişinde zili çalıp kaçalım izleyemesinzemuszemus
:roflol::roflol::roflol:
lan ağzım kapanmadı bugün sizin yüzünüzden he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?