Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya video açılmıyor diziportta mafoldumben

şimdi sen yazınca bakayım dedim, bende açılıyo canım ya:sm_confused:

sonunda başardım ve de açtım ve de yine bişey anlamadım
kesin son bölümden de hiç bişi anlamicam benkafamçokkarıştı

Kadın patladı ben de sıkıntıdan patladım, başka diziler daha çekici geliyor artık bana

desmond a bişi olmasın amaaaamafoldumben
son sahnede ben de çok şaşırdım charlie ve desmond ölmek üzereyken hatırladılar diyemi yaptı dicem ama bu kadar da riske atılmazki cnmkafamçokkarıştı

ya arkadaşlar bu maykıl niye öldüydü ya, hatırlıyo musunuzbilmiyorumkismile

maykıl gemide kalmıştı bombanın yanında idi. bombayı soğutuyordu diğerleri kaçabilsin diye. o patlamayla öldü.

sezonun başında keyt taksiyi kaçırdığında kaldırımda jacki görmüştü. ve ona uzun uzun bakmıştı. ben neden öyle baktığını anlamamıştım. bu son iki bölümden beri keytin o gün jacki görünce bişeyler hatırladığını düşünüyorum.

LOST 6x13 "The Last Recruit" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xcy6or_lost-6x13-the-last-recruit-abc-prom_creation[/dailymotion]

valla nasıl oluyoda o kuyudan düşüp ölmüyo ya, onadamı jacop dokandı acabasempatiksalakcinni
boynu kırılmıştır en azından diye düşünmüştümsempatiksalakcinni
bs onu öldürmek için değil başka bi amaç içinmi attı onu kuyuya acep, yada öldürmek için attı ne de olsa widmore un sakladığı bişeydi dezmondbilmiyorumkismile
o kuyunun anlamı neydi arkadaşlar ya, onuda hatırlayamadım, önemli bi anlamı vardı sanırım
neyin üstüne inşaa edilmişti o kuyubilmiyorumkismile
sayidte kuyuya bakıyo,inip öldürcekmi ne, pek bi ruhsuz geziyo tapınaktan çıktığından beri
:hulya:

İlana öldü ya la:gitme:

Ne günahı vardı zavallı kadınceğizin. Gıcık Keyt patlasaydı nolurdu sanki:mymeka:

salak kadın yine mavi boncuk dağıtıyor Cek'e. Cek'de saf saf sırıtıyor ona. Ay sezon sonuna kadar anlayamıycaz kanımca bu kadın kiminle olacak diye. Bir Sovyıra bi Cek'e.alsanaalsanasmile

Yav bu sezon ne kadar yavan geçiyor. geçen sezon en azından ağzımızı açık bırakan sahneler oluyordu bu sezon noldu, HİİİİÇ. Bi tek sayid öldükten sonra dirildi o kadar. eeee, nolacak bundan sonra. peeeh:dilcikar:

Riçırt böldü bizim tayfayı ikiye. Cona, Adadan gitmek için lazım olan grup kendi ayaklarıyla tıpış tıpış gitti Cona. Bi tek Lapidus var onu da aradan çıkarır nasıl olsa çakma Con. Ay ne pis sırıttı sonunda yusuf yusuf eyvahedigeldismile

Desmınt neyine güveniyorda bu kadar rahat cidden. Conda onu dediya, niye hiç korkmuyorsun. Niye hakkaten.

Con Desmıntı öldürmek amacıylamı attı kuyuya. Evet sanırım öyle. ne de olsa desmıntın orda olduğunu kimse bilmiyor. İyide niye ölmedi düşünce bu süpersonik desmınt.

Bu başka hayatlarını hatırlama olayı nereye bağlanacak çok merak ediyorum. Hangisi gerçek. Adamı, diğer hayat mı.

Bu arada şu fısıltı olayı çok saçma geldi bana. Neymiş efendim sıkışmış kalmışlarmış.:umursamaz:

Hofff ben filaş forvartıma devam ediyim iyisimi. Mark Benfordlan, Dimitri, Janisin gerçek yüzünü anlayabileceklermi acepCADIARZU Ay bide Dimitri janisle birlikte oldu, ıyyyykafamçokkarıştı

Hofff ben filaş forvartıma devam ediyim iyisimi. Mark Benfordlan, Dimitri, Janisin gerçek yüzünü anlayabileceklermi acepCADIARZU Ay bide Dimitri janisle birlikte oldu, ıyyyykafamçokkarıştı

yaw bunları neden lost topiğinde sölüyosun ben daha izlememiştim oraları:mymeka:
bütün heyecanı kaçtı iiimi:hulya:

burada desmond erdi, nirvana ulaştı diyorum ondan böyle suratında salak bi gülümsemeyle geziyo diyorum inanmıyonuz
elektromanyetizma yaradı ona
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Hakkaten yav, eksküsmi bayan, sonuna kadar haklısın. Sende izliyordun dimi o diziyi. Kendimi kınıyorum:mymeka:

Hakkaten yav, eksküsmi bayan, sonuna kadar haklısın. Sende izliyordun dimi o diziyi. Kendimi kınıyorum:mymeka:

iyi bu defalık affettim bi daha olmasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

kızlar hangi sezon hangi bölümü izliyorsunuz:sm_confused:
ben hep unutmuşumfisfisfis
bir ara kocayı ikna edem de baştan izleyem
lost bitti mi tamamen şimdibenneyaptımki

kızlar hangi sezon hangi bölümü izliyorsunuz:sm_confused:
ben hep unutmuşumfisfisfis
bir ara kocayı ikna edem de baştan izleyem
lost bitti mi tamamen şimdibenneyaptımki

6.sezon 11.bölümü izledik şekerim. Bu sezon son. Önümüzde daha 4 bölüm var. Ve ondan sonra Lost tarih oluyor.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…