Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence son bölümde dez nasıl o makinada bütün yaşadıklarını gördüyse ve gözünü açıpşaşırdıysa jack te aynısını yaşayıp o şekilde son olacak dizi

ya şimcik şöyle widmore a tamam dedi çünkü olayları anladı iki dünya birden olamayacağından birini patlamanın farz olduğunu anladı
ayrıca widmore ona dedi ya oğlum bu yüzden öldü diye adadaki düyayı patlatırlarsa herkes yaşıcak widmorelan des kanka olcak belkide widmore ve eloise in her bi halttan haberi olduğundan diğer dünyadaki olayları hatırladıklarından dolayı desmondun fedakarlığını da hatırlayacaklar hanım bu oğlan bizim kızı gerçekten seviyo diyip vercekler
sayide de tamam demesi tamamen nabza göre şerbet verme sen karşında birini boyun kırarken görsen zorluk mu çıkarken allasen:1ninca:

tüm diziyi anlatmışın hee bre vicdansız:roflol:sırnaşık şey

dünyanın patlaması gerek guclubacismile şimcik şöyle ki fringe tecrübelerime dayanaraktan iki dünya bir arada olmaz çarpışır hatta fringe bunu 2 içi su dolu dekoru birbirine çarparak görsel anlatım yaptılar hızlıcana çarpınca biri paramparça oluyo diğeri sağlam kalıyo işte öyle

kız ben onuda dizideki geçmiş karakterlerden biri sandım..
anam kimin eli kimin cebinde belli diilki..
adadaki herkes birbirine akraba çıkıo vallaaaaaa....

bunun sebebi widmore ilen christian shepardın uçkuruna düşkünlüğü anacımalsanaalsanasmile
sahi christian shepard nerde yavv hortlamaz oldu

sayide de tamam demesi tamamen nabza göre şerbet verme sen karşında birini boyun kırarken görsen zorluk mu çıkarken allasen:1ninca:

yok şekerim yok, bence öyle değil o, yüzündeki ifadeyi görmedin mi, bence sayidten korktuğu için gitmedi onunla, başka bişey düşünüyodu
o uyuz şoförle son sahnesini hatırla uçaktaki herkesin listesini istiyorum dedi, s.lak şoförde napcan deyince, hepsine göstermek istediğim bişey var dedi
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bence gene aynı geyik olcak hepiniz bir araya gelelim voltranı oluşturalım:hulya:

merhaba kızlar
ben de lost delisiyimhihoyyyt
bütün bölümleri izlemiş birisi olarak kesinlikle desmond lı bölümler harika oluyor.
hem biran önce oynasın bölümler öğrenelim artık herşeyi diyorum hem de oynamasın yoksa biticek diye üzülüyorum lost bitince aylarca hangi dizi için gün sayıcaz bizmafoldumben

filaşforvıtı izle,mikemel:asigim:

ne diyosuuuuunnnnakannehir
kim patladı nan eyvahedigeldismile ayy yok yok dur söyleme 3. partım bitmek üzre yarım saat sonra izlicem

Kim patladı ya la??

Ne ara izledin ya la??

Ağzını kırdığım sitenin başındamı sabahlıyon:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 ay şekerim bi bakayım çıkmışmı dedim, eee çıkmış bende izledim :hulya:

ne diyosuuuuunnnnakannehir
kim patladı nan eyvahedigeldismile ayy yok yok dur söyleme 3. partım bitmek üzre yarım saat sonra izlicem

şuan izlemektesin sanırım canımboshayallersmile

sonunda ormandaki fısıltılar ne ayak öğrendik, ghost wipererkaydirigubbakcemile3 ne yaratıcı demikaydirigubbakcemile3

ama son sahne çok pisti ya
:1shok:

ee şey noldu şimdi, öldümü yani, ölmesin ya:gitme: valla kuyu gördüğümde anlamıştım bu herüf bunu kuyuya atcak deyü, zalak ya ne yaklaşıyon kuyuya:mymeka:

Son düzenleme:
desmond herşeyi biliyo sanırım belkide elois söylemiştir.bilmiyorumkismile

amacı uçaktaki herkesi bulup paralel evreni hatırlatmak olmalı, herkes parelel evreni hatırlayınca nolcak, tek bi evrenemi geçiş yapcaklarbilmiyorumkismile

neden lock ı öldürmeye çalıştıki, sanki bs başka beden bulmaz mıbilmiyorumkismile

ayrıca herkeste paralel evren kısa devresi oluyoda aynı okulda çalışan lockla benjamin nasıl paralel evrende beraber olduklarını hiç hatırlamıyolar, o kadarda geçmişleri var halbuki, acaba arabayla ona çarptıktan sonra hatırlarmıbilmiyorumkismile

şu ormandaki deli çocukta neyin nesi çıkmadı ortaya valla, ve lock onu neden ignore edip duruyo
bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile :esra ceyda kardeşler simili: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
anaaa an itibariylen bildiriyom patlayanı gördümakannehir
çok ani oluyo nan kim olduğunu söylemeyek sempatiksalakcinni

anaaa an itibariylen bildiriyom patlayanı gördümakannehir
çok ani oluyo nan kim olduğunu söylemeyek sempatiksalakcinni

eeee su testisi su yolundasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Keyt mi patladı la sonunda. Ohhhhhhh:dance:

Henüz izlemedim, çok heyecanlı bir bölüm kanımca.bilmiyorumkismile

ayy evet yaa iyice ghost whisperera bağladılar olayı uyuz oldum heealsanaalsanasmile
o küçük kızan çok pis gülüyo ben korkuyom ondan eyvahedigeldismile
son sahne evet fenaydı ama bence hatırlatmak için yaptı zaten onun suratında bi gülümseme belirdi ya hatırladı zaarbayanssulusmile
valla bence kuyuya düşünce ölmeyi bırak 1398 parçaya ayrılmıştırsempatiksalakcinni
o kuyu christian shepardın locku attığı kuyu değil mibilmiyorumkismile

onlarda öpüşsün belki hatırlar yıldırım çarpar belki onlara dasempatiksalakcinni

yok kate değil ama onun kadar sevindircek birisempatiksalakcinni
söylemeyelim çünkü çok ani oluyo heycanı kaçarbayanssulusmile

yok canım ya o atasözünü tam manasında kullandıydım, patlayanda çok önemli konumda biri değilkaydirigubbakcemile3
ay bu arada keytnen aynı yaştaymışız ben onu daha yaşlı sandıydım yaw
koyu hiristiyanmış ve heç tv izlemezmiş kendisi
bu gereksiz bilgileri neden verdim biliyorum
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok o kadarda heyecanlı değil, zaten fısıltıların nedeni öğrencince birden modum düştü, bu mu ya bumuydu yanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla bence kuyuya düşünce ölmeyi bırak 1398 parçaya ayrılmıştırsempatiksalakcinni
o kuyu christian shepardın locku attığı kuyu değil mibilmiyorumkismile

öle deme kı belki manyetik saldırılar kadar yüksekten düşmeyede dayanıklıdırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet o kuyu bu kuyu bu kuyuda bişey var ama desmpnd boncuk bulcak orda bak görürsünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
buarada son sahnelerde kate nin jacke nasıl gülümsediğini gördünüzmü, gene ümit veriyo jacke, zaten bı gıdım aklı kalmış herüfün onuda sun a söz verdim diye harcıcak zaten:hulya:

kate deme allasen chess deli oluyom aklıma geldikçe yavşak alsanaalsanasmile gördüm nası güldüğünü
ama jacklen lock karşılaştığında jackin suratı niye şoktan şoka uğradı onu bi türlü anlamadım sebep neden kibilmiyorumkismile

Ayyyy çok heyecanlı ve ben hala izleyemedim. sanırsam ancak akşama izlerim.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…