Anaaaa, çarls niye anlaşmayı iptal ettikibilmiyorumkismile, ay kızıştı ortalık şimdi. Cek napacak o dumanın elinde. Onun tarafına mı geçecek.
Kim nolmuş, nasıl, kiminle, ne yapıyor yavkafamçokkarıştı
Cek'in karısı kim.
Desmınt niye Conu ezdi geçtikibilmiyorumkismile
cevabına teşekkür ederim espri manyağım sempatiksalakcinnidiziport.com da yan menüde diziler var ordan lostu bul tüm sezon ve bölümler var canım
şuan 6. sezon 12 bölümdeyiz:hulya:
çarşamba günleri bu sitede sabah bazende öğlen çıkıyo
cevabına teşekkür ederim espri manyağım sempatiksalakcinni
ama benim 4gblık limitim hep aşıyo bir de internetten dizi izlersem göçerim artık :gitme:
eşime sordum 4.sezonu bitirmişiz en son
uff ta baştan 6,5 sezona gelmek için kk bağımlılığımdan tedavi olmam lazım
eşim de hiç yanaşmadı zati, çok saçmalamışlar dizi iyice uçmuş, hatta ada yok mu oluyomuş neymiş dedi akannehir
zaten 4.bölümün sonunda da adanın yerini oynatmışlardı fisfisfis
cevabına teşekkür ederim espri manyağım sempatiksalakcinni
ama benim 4gblık limitim hep aşıyo bir de internetten dizi izlersem göçerim artık :gitme:
eşime sordum 4.sezonu bitirmişiz en son
uff ta baştan 6,5 sezona gelmek için kk bağımlılığımdan tedavi olmam lazım
eşim de hiç yanaşmadı zati, çok saçmalamışlar dizi iyice uçmuş, hatta ada yok mu oluyomuş neymiş dedi akannehir
zaten 4.bölümün sonunda da adanın yerini oynatmışlardı fisfisfis
yaaaaa 14 bölüm çok heyecanlııııeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
o yüzden ara verdiler uyuzlar:mymeka:
Aman ne heyecanı allasen.
Heyecanmı kaldı Lostta
kız fragmanı izlemdinmi, lock, yanlız bi vahşiye dönüşcekmiş kafayı sıyırcakmış, hepsinin canına okucak sanırım, korku kol gezcekmişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
izlemeden gelmesene şikerim ya,:1hug:
izlemedin mi hala:hulya:
sorma chess gıcık olduğum şeyi yaptım dünsempatiksalakcinni
bu arada ben daha şimdi izledim heeohaoldumsmile
ay bu sezon sanirim anlayarak izlemiyorum yada cok yüzeysel
ben sun in dilinin tutuldugunu hic görmedim..sonra sayid i anlatan bölümde jin i cözdügünü gördüm ama sun in yine vuruldugunu görmedim ben hic birsey görmemisim..
bu arada sayidi neden öyle yaptilar ya aman ölseymis böyle bos bos ruhsuz ruhsuz geziyor deli
canım sen diziyi izlediğine eminmisinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
geç kalmışın ya kız, ne diyosun bakalım:hulya:
galiba jack haklı ne dersin,
bs, lock aptalın tekiydi bu adaya gelmesinin bi amacı olduğuna inanıyodu diye jacki ikna etmeye çalıştı ya ama jack hala adada olmasının bi amacı olduğunu düşünüyo,sempatiksalakcinni
haftaya yokmuş valla 14 bölümü çok merak ediyorumbilmiyorumkismile
emindim ama su saatten sonra emin degilim bu sezonu bastan izleyim bari, hatta gecen bölüm sun kagida yaziyordu pilotla konusurken bende sanirim kimse duymasin diye yaziyor dedim ay ben cok saflastim delikafadulden
ya ben christian shepardı da karadumana bağlamalarına çok sinir oldumalsanaalsanasmile
herşey tüm gizemler çok iyiydi ama gizemlerin altında yatan gerçekler çok salakça
fısıltılar ölü sesiymiş 4-8-15 vs. aday nolarıymış jackin babası kara dumanmış çok saçma yaa daha güzel yapabilirlerdi:mymeka:
veya hakketen bıraksınlar gizemler olduğu gibi kalsın böyle daha iyi yani
ademle havva da eski dharmacıdır onunda bi özelliği yoktur
ama jackin babasını öyle gösterdiler ki flashbacklerde filanda bende baya bi halt sandıydım onu tüm herkes gibi
sinir oldum yaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?