öyle valla ya, gizemler gizemli kalsın bencede
sonuda böyle olcak bak görürsün, lan 6 sezondur salak gibi bunun içinmi izliyoz dicezkaydirigubbakcemile3
suana kadar en sacma olan digerlerinin ortaya cikmasiydi hayvani bisey olarak gosteriyorlardi ayaklari ciplak konusma bilmeyen birileri olarak bide kumsaldan insanlari surukledikleri bolum vardi kim varki ole insanlari okadar kuvvetli surukleyecek ortaya cikinca tum korkulu anlar bitti sanki
evet bana da öyle geliyor
zaten hepizin içindeki lost aşkını öldürdüler böyle yapa yapaalsanaalsanasmile
koskoca heykele black rock çarpıyo tahtadan gemiye bi halt olmuyo da koca taş heykel tek ayak kalıyo kafamçokkarıştı bu basbayaa saçmalıkalsanaalsanasmile
bunlar parçaları önce bi dağıttılar, fazla dağıtmışlarki toplayamadılar sonrasempatiksalakcinni
burada kate nasıl olduda jackin peşinden gitmedi hayretsempatiksalakcinni
Losttan Son Cast Fotoğrafı
Lostun son bölümü olan The End adlı bölüm 23 Mayıs 2010 tarihinde ABCde gösterilecek. 6 senelik macera kendisine yakışır bir şekilde 23 Mayısda son bulacak.
Kaynak
valla ben onu bunu bilmem hepimiz lostun sonunda hönk olmaya candidate'iz kaydirigubbakcemile3
muhahaha:roflol:
kafayı yedik candidate diye diye.kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
Onu bunu bilmem, ben bu sezon lostu hiç sevmedim.:umursamaz:
valla ben onu bunu bilmem hepimiz lostun sonunda hönk olmaya candidate'iz kaydirigubbakcemile3
Onu bunu bilmem, ben bu sezon lostu hiç sevmedim.:umursamaz:
mehaba bayanlar.. Lost'un 6.sezonunu izliyorum gerçekten çok karışıkkk 6.bölümü izledim akşam bakalım neler olacak her bölümde merakk merakk ama sonuç yok:))
izleyip anlamayanlar kulubune hoşgeldin o zamankaydirigubbakcemile3
Lost , Lost, Lostu getirin banaaakafamçokkarıştı
pöfff 5 gün daha mı beklicez yaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?