Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle valla ya, gizemler gizemli kalsın bencede
sonuda böyle olcak bak görürsün, lan 6 sezondur salak gibi bunun içinmi izliyoz dicez
kaydirigubbakcemile3

evet bana da öyle geliyor
zaten hepizin içindeki lost aşkını öldürdüler böyle yapa yapaalsanaalsanasmile
koskoca heykele black rock çarpıyo tahtadan gemiye bi halt olmuyo da koca taş heykel tek ayak kalıyo kafamçokkarıştı bu basbayaa saçmalıkalsanaalsanasmile

bunlar parçaları önce bi dağıttılar, fazla dağıtmışlarki toplayamadılar sonrasempatiksalakcinni

burada kate nasıl olduda jackin peşinden gitmedi hayret
sempatiksalakcinni

bunlar parçaları önce bi dağıttılar, fazla dağıtmışlarki toplayamadılar sonrasempatiksalakcinni

burada kate nasıl olduda jackin peşinden gitmedi hayret
sempatiksalakcinni

su soğuk gelmiştirsempatiksalakcinni

umarım yakışır şekilde biter Şeniz
13 bölümdür şahsen hiç yakıştıramadığım şeyler oluyor lostta:sm_confused:
fotoğrafta fotoğraf hani bi halt anlayan beri gelsin
nolcak yani uçak patlıcak mı bakıyorum uçak darma dağın yoksa adadan ayrılabilecekler mi bakıyorum uçağın içindeler:sinifsinif:bilmiyorumkismile

valla ben onu bunu bilmem hepimiz lostun sonunda hönk olmaya candidate'iz kaydirigubbakcemile3

valla ben onu bunu bilmem hepimiz lostun sonunda hönk olmaya candidate'iz kaydirigubbakcemile3

muhahaha:roflol:

kafayı yedik candidate diye diye.kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Onu bunu bilmem, ben bu sezon lostu hiç sevmedim.:umursamaz:

muhahaha:roflol:

kafayı yedik candidate diye diye.kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Onu bunu bilmem, ben bu sezon lostu hiç sevmedim.:umursamaz:

ben de bişey anlamadıkça kendime kızıyordum
meğer kimse bişey anlamıyormuş
rahatladım valla ne yalan söyliim :roflol:

mehaba bayanlar.. Lost'un 6.sezonunu izliyorum gerçekten çok karışıkkk 6.bölümü izledim akşam bakalım neler olacak her bölümde merakk merakk ama sonuç yok:))

mehaba bayanlar.. Lost'un 6.sezonunu izliyorum gerçekten çok karışıkkk 6.bölümü izledim akşam bakalım neler olacak her bölümde merakk merakk ama sonuç yok:))

izleyip anlamayanlar kulubune hoşgeldin o zaman
kaydirigubbakcemile3

pazar günü öğlen oturdum akşama kadar 5.bölümden 13.bölüme kadar izledim... hatta arka arkaya kendiliğinden açıldı bölümler... zoraki durumlar dışında gözümü ayırmadım... pek güzeldi valla :)

sonra da 2 gündür yorumlarınızı okuyorum... ben de tabii acaba haftaya ne olacak tarzı bir durum olmadığı için heyecanınızı paylaşamadım... :))

ben en çok sevgi kelebeği modlarına taktım kafayı... doğru insanı bulmakla ilgili bölümler baya çoktu...
ama sorgulamayı uzun zaman önce bıraktığım için keyif aldım ben :)))

kalan 5 bölümü de toptan izlerim heralde ; sonra 1.sezondan başlarım :)

Lost , Lost, Lostu getirin banaaakafamçokkarıştı

claire ile desmondun bavullarını aldıkları sahnede beni rahatsız eden bir görüntü vardı... siz de dikkat ettiniz mi acaba?

claire'ın karnındaki malzeme adı ne bilemiyeceğim ama çok belli oluyordu...aslında ilk dikkatimi çeken karnı kocaman bir hatunun göğüslerinin çok küçük olduğu idi; kanına dikkat ederken o yastığın tüm hatları ile belli olmasına çok sinir oldum... :umursamaz:

pöfff 5 gün daha mı beklicez yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…