Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet orda bitti!!!
:çok üzgünüm:
Yine ocakta mı başlar acaba..CADIARZU
Şubatada kalabilir :sinifsinif:
ben şubata kadar ooo unuturum bile lost diye bi dizi izlediğimi :roflol:benneyaptımki
Bende son iki bölümü tekrar izlicem :roflol::roflol:
Ben son iki bölümü değil diziyi seyretsem yine hatırlamam!kafamçokkarıştı
Bari ara vermişken 2 yıl ara verselerdi de adam gibi sezon tatili yapsalardı!Çok üzgünüm çoook
son iki bölümle bile hatırlayamıcam bu gidişlebenneyaptımkitamamen unutucam lostun varlığını :tomato:
geçen sene ilk 4 sezonu izlemiştim 5. sezona az kalmıştı o yüzden sorun yoktu ama bu sene olmadı böyleÇok üzgünüm çoook
ne heyecandı sabah erkenden kalkılır dizi indirilmeye başlanır sonra bi heyecan altyazı beklenir sürekli f5 e basılırdelikafadulden:roflol:
diziyi indirirken bitmesine yakın bişey olur bağlantı kopar netloadta süre aşar rapidte 15 dk beklersinözlemişim o heyecanı:a015:
Diziyi seyrettiğim perşembe günlerini bile özledim!
Okuldan gelir kimsenin kafamı karıştırmasına izin vermeden(Lost'la yeterince karışacak ya) bilgisayarın karşısına geçer diziyi nefesimi tutup izlerdim!:1closedeyes:
Ne günlerdi günler!Şimdi taaaa!Şubatta!benneyaptımki O zamana kadar Richard'ım yaşlanır!opuyorumnanaktan
:çok üzgünüm:
merhabalar bende lostun sıkı takıpçisiyim.fakat netle aram pek iyi değil.eşimde izlemek istiyo fakat nerden indirip kayıt edebilirim.denedim bi kaç yerden ama yapamadım yardımcı olabilirseniz...
Ben indirmeden seyrediyorum böyle siteler var..Google dan ararsan bulabilirsin canım..kaydirigubbakcemile3