• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet orda bitti!!!:delphin:
:çok üzgünüm:

Demek ben son 45 dakikasını seyretmişim..kafamçokkarıştı

Zaten 5.sezon çok karışıktı...Bi de site hata yapınca karıştırdım hepten.kafamçokkarıştı

Bende diyorum bu Sawyerla Juliet denizaltına binmişlerdi bi baktım gelmiş Jacki dövüyo:1shok: Ne zaman geldi diye düşünüyorum meğer başını seyretmemişim..:roflol:

Sonra Sawyer, Kate, Juliet geri döndürüyorlar denizaltını. Jack'lere ulaşıyorlar. Sonra birbirlerini dövüyorlar.
Şu sıralar tntde 1. sezondan itibaren izlemeye başladım. Onlar başından biri birbirini dövmeye bakıyormuş!:olmaz: Aslında gizli bir Kate kıskançlığı var!:jeyyar: Aman o Kate için de kavga ediyorlar bir de!:dilcikar:

Ben Kate'i beğeniyorum.. Çilli...opuyorumnanaktan

Yine ocakta mı başlar acaba..CADIARZU

Ben son iki bölümü değil diziyi seyretsem yine hatırlamam!kafamçokkarıştı
Bari ara vermişken 2 yıl ara verselerdi de adam gibi sezon tatili yapsalardı!Çok üzgünüm çoook

Bende son iki bölümü tekrar izlicem :roflol::roflol:

son iki bölümle bile hatırlayamıcam bu gidişlebenneyaptımkitamamen unutucam lostun varlığını :tomato:
geçen sene ilk 4 sezonu izlemiştim 5. sezona az kalmıştı o yüzden sorun yoktu ama bu sene olmadı böyleÇok üzgünüm çoook
ne heyecandı sabah erkenden kalkılır dizi indirilmeye başlanır sonra bi heyecan altyazı beklenir sürekli f5 e basılırdelikafadulden:roflol:
diziyi indirirken bitmesine yakın bişey olur bağlantı kopar netloadta süre aşar rapidte 15 dk beklersin :delphin:özlemişim o heyecanı:a015:

Ben son iki bölümü değil diziyi seyretsem yine hatırlamam!kafamçokkarıştı
Bari ara vermişken 2 yıl ara verselerdi de adam gibi sezon tatili yapsalardı!Çok üzgünüm çoook

2 yıl ara verseler dönüşte kimi bulurlar acabakaydirigubbakcemile3kim öle kim kala ooo :icecream:

son iki bölümle bile hatırlayamıcam bu gidişlebenneyaptımkitamamen unutucam lostun varlığını :tomato:
geçen sene ilk 4 sezonu izlemiştim 5. sezona az kalmıştı o yüzden sorun yoktu ama bu sene olmadı böyleÇok üzgünüm çoook
ne heyecandı sabah erkenden kalkılır dizi indirilmeye başlanır sonra bi heyecan altyazı beklenir sürekli f5 e basılırdelikafadulden:roflol:
diziyi indirirken bitmesine yakın bişey olur bağlantı kopar netloadta süre aşar rapidte 15 dk beklersin :delphin:özlemişim o heyecanı:a015:

Diziyi seyrettiğim perşembe günlerini bile özledim!:delphin:
Okuldan gelir kimsenin kafamı karıştırmasına izin vermeden(Lost'la yeterince karışacak ya) bilgisayarın karşısına geçer diziyi nefesimi tutup izlerdim!:1closedeyes:
Ne günlerdi günler!Şimdi taaaa!Şubatta!benneyaptımki O zamana kadar Richard'ım yaşlanır!opuyorumnanaktan

Diziyi seyrettiğim perşembe günlerini bile özledim!:delphin:
Okuldan gelir kimsenin kafamı karıştırmasına izin vermeden(Lost'la yeterince karışacak ya) bilgisayarın karşısına geçer diziyi nefesimi tutup izlerdim!:1closedeyes:
Ne günlerdi günler!Şimdi taaaa!Şubatta!benneyaptımki O zamana kadar Richard'ım yaşlanır!opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3öncelikle onun benim richardım olduğunu belirtiyim:olmaz:
sonracııma hakkaten perşembe günlerine bi mana yüklendiydi kışın beni sabah erkenden kaldırcak 2 sebepten biriydi lost:gitme:ben acaip sinirli oluyodum perşembe günleri indirmede aksilik çıkıyodu altyazı geç çıkıyodu fln salavatla yaklaşılıyodu yanımakaydirigubbakcemile3

merhabalar bende lostun sıkı takıpçisiyim.fakat netle aram pek iyi değil.eşimde izlemek istiyo fakat nerden indirip kayıt edebilirim.denedim bi kaç yerden ama yapamadım yardımcı olabilirseniz...

son bi haftadır banlıydım buda lostun 5.sezonunu bitirmeme yaradı ohh be rahatladımşakkıdı:teytey:
5. sezon çok kafamı karıştırmadı ama ne şekil uayanacaklarını cidden merak etmekteyimbenneyaptımki
jakıbında o kadar konuşulup konuşulup merakları uayndırıp en son bölümde ortaya çıkmasına ve çıktığı gibi öldürülmesinede sinir oldum:mymeka:

merhabalar bende lostun sıkı takıpçisiyim.fakat netle aram pek iyi değil.eşimde izlemek istiyo fakat nerden indirip kayıt edebilirim.denedim bi kaç yerden ama yapamadım yardımcı olabilirseniz...

Ben indirmeden seyrediyorum böyle siteler var..Google dan ararsan bulabilirsin canım..kaydirigubbakcemile3

Back
X