• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lotusun bebeğiyle bırlıkte ev temizleme günlüğü

Öncelikle hızlı cana ortalığı toplayabilirsin daha sonra yerleri süpürup hızlıca yerleri silebilirsin ve akşam yemeği yaptıktan sonra acele etmeden yavaş yavaş ayrıntıya Girebilirsin mesela kendini küçük hedefler koyabilirsin İşte bu saat içerisinde mutfağa Mutfak dolaplarını sileceğim diye mesela daha sonra Buzdolabının içini bu şekilde hedefpler koyarak 3 4 güne çok yavaş yapsam bile temizliğe ulaşmış olursunuz ama dağıtılan yeri anında toplamaniz gerekir yoksa Hiçbir zaman bitmez temizlik .. en küçük bir şeyi bile Aman boşver sonra yerine koyarım dememek lazım anında yerine koymak lazım yoksa birden dağılıyor:KK5:
Evdeyim şu an ve beni yine tembellik bastı nefret ediyorum bu huyumdan çok kararlı geliyorum işten ama gelince bitiyor sadece mecbur olanları yapıyorum:(

Evdeyim şu an ve beni yine tembellik bastı nefret ediyorum bu huyumdan çok kararlı geliyorum işten ama gelince bitiyor sadece mecbur olanları yapıyorum:KK43:

Şöyle yap bence mesela saat 19.00 ya saat 20.00 ye gelene kadar sadece dolapları silicem gibi küçük hedefler koy onları yap gözünde büyüdüğü için yapmıyorsun sadece o hedefi düşün

Şöyle yap bence mesela saat 19.00 ya saat 20.00 ye gelene kadar sadece dolapları silicem gibi küçük hedefler koy onları yap gözünde büyüdüğü için yapmıyorsun sadece o hedefi düşün
Aynen öyle gözümde çok büyüyor dediğini uygulayacağım canım

Aynen öyle gözümde çok büyüyor dediğini uygulayacağım canım
Bende disardan geldim ev dağıldı hemen yatak odası var daha yarın nişana gideceğiz utulemem gerekn şeyler var yorgunum ama saat 20.00 olsun birinin ucundan tutucam yava savaş yapicam artım 2o.00 e kadar bebisi uyuttum ders calisicam az esim ise gittide

Back
X